View Full Version : Bir Röntgen Denemesi : Ferace-i Saltanat
narcoleptic
01-23-2008, 06:42 AM
Buyursunlar Necip Fazıl, Sezai Karakoç gibi düşünürlerin! yaratmak istediği Türkiye :
Ferace-i Saltanat'ın Röntgeni:
http://www.deviantart.com/deviation/50674644/?q=by%3Ab4ds3ct0r&qh=sor (http://www.deviantart.com/deviation/50674644/?q=by%3Ab4ds3ct0r&qh=sor)
:evil::evil::evil:
Redd-i İlhak
01-23-2008, 07:19 AM
:) ne diyelim bilmiyorum ki bu bir karalamadır Mgas kızmasın sana sonra ;)
Qarshi
01-23-2008, 07:29 AM
Ben Hanedan kardeşimi bekliyorum :mrgreen:
narcoleptic
01-23-2008, 08:12 AM
:) ne diyelim bilmiyorum ki bu bir karalamadır Mgas kızmasın sana sonra ;)
:lol::lol::lol:
walla isteyen istediği yerden yakabilir.
doğru söze sadece kızılabilir. aks- i sedaları raksedeceklerse buyursunlar
;)
Demir Kağan
01-23-2008, 09:03 AM
Calisma guzel ancak Nur cemaatiyle Tayyip'in ilgisini anlamadim bu bir, ikincisi Sezai Karakoc ve Necip Fazil'in nesi varmis?
yavuz
01-23-2008, 12:29 PM
Bir sanat tartismasinin geldigi boyut...
Vallahi narcoleptic, seni buyuk adam sandim, karsima aldim, bir-iki elestirdim... Etmez olaydim! :rolleyes:
Benim yasim 17. Uluslararasi Beyannamelere gore; 18 yasinin altindaki her insan "cocuk" sayilir, biliyorum, hepimiz biliyoruz... Ancak, buradaki pek cok buyugum beni cocuk olarak gormediler, en atesli tartismalara benimle girdiler, sagolsunlar, onlarin sayesinde cok sey ogrendim, bazi seylerin nasil anlatilabilecegini gosterdiler bana.
Ama narcoleptic, sen... Benden de cocuk ciktin vallahi, helal olsun.
narcoleptic
01-23-2008, 04:48 PM
Calisma guzel ancak Nur cemaatiyle Tayyip'in ilgisini anlamadim bu bir, ikincisi Sezai Karakoc ve Necip Fazil'in nesi varmis?
herbiri de islamcılık oyunu oynadıkları için burada yer aldılar.
narcoleptic
01-23-2008, 04:53 PM
Bir sanat tartismasinin geldigi boyut...
Vallahi narcoleptic, seni buyuk adam sandim, karsima aldim, bir-iki elestirdim... Etmez olaydim! :rolleyes:
Benim yasim 17. Uluslararasi Beyannamelere gore; 18 yasinin altindaki her insan "cocuk" sayilir, biliyorum, hepimiz biliyoruz... Ancak, buradaki pek cok buyugum beni cocuk olarak gormediler, en atesli tartismalara benimle girdiler, sagolsunlar, onlarin sayesinde cok sey ogrendim, bazi seylerin nasil anlatilabilecegini gosterdiler bana.
Ama narcoleptic, sen... Benden de cocuk ciktin vallahi, helal olsun.
bunun çocuklukla alakası yok yavuz. sen karşındaki insanın değerlerine çamur atmaya kalkar ve yaşından büyük cümleler kurarsan ben de senin değerlerini karalarım. kısasa kısas belki bizlere hiç yakışan bir şey değil. belki şöyle bir silkinip kendime uzaktan baksam ( ki her seferinde böyle oluyor, çok sonra farkediyorum yanlışlarımı) bunları niye yaptım diye kendi kendime pişman olurum.
Ammavelakin yavuz behçet necatigil gibi çok sessiz ve derin bir şaire, özellikle de Türkçeyi ondan daha iyi kullanan bir kalem eri olduğunu (Türkiye Cumhuriyeti'nde) yeni yeni farketmeye başladığım şu günlerde bu güzel insana hiç de haketmediği yargılarda bulunursan; ben de necip fazıl sezai karakoç gibi senin değerlerine saldırmış olurum. ki her ikisi de aslen sessiz sakin insanlardır.
köpürttün beni welasılım yavuz. o sebep.
yavuz
01-24-2008, 05:38 AM
herbiri de islamcılık oyunu oynadıkları iзin burada yer aldılar.
:?
Oyunbozanlik yapma oyleyse; Mehmet Akif'i de yaz aralarina... :rolleyes:
narcoleptic
01-24-2008, 06:19 AM
:?
Oyunbozanlik yapma oyleyse; Mehmet Akif'i de yaz aralarina... :rolleyes:
Mehmet Akif Neyzan'den dolayı yırtıyor.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.