View Full Version : PKK'lı Murat Karayılan'dan İsrail'e tehdit
narcoleptic
02-19-2008, 05:01 AM
PKK'nın sözde Yürütme Koordinasyonu Başkanı Murat Karayılan, TSK'nın PKK'ya yönelik hava saldırısına İsrail'in de katıldığını söyledi. İsrail'in Kürtlere karşı düşmanca faaliyet içinde bulunduğunu öne süren Karayılan, Fırat Haber Ajansı'na şunları söyledi: "İsrail, Türkiye'ye hâlâ siyasi ve ekonomik destek veriyor. Bu, Kürt halkına karşı doğrudan yapılmış bir düşmanlıktır. Biz İsrail'in bundan derhal vazgeçmesini, aksi takdirde Kürt halkının da Yahudi halkına karşı tutum belirleyeceğini belirttik, son bir sefer daha belirtme gereğini duyuyoruz."
http://www.aktifhaber.com/images/news/34629.jpg
http://www.milliyet.com.tr/2008/02/19/guncel/gun04.html
http://www.ozgurhaber.com/yonlendir.php?id=1720580&i=AktifHaber&b=Murat-Karayılan'dan-İsrail'e-Tehdit
adamın .ötünden kan alırlar karayılan
:mrgreen:
ozzy78
04-03-2008, 04:52 PM
bu salakta sap yiyip saman oguten arkadaslardan yani kisaca patoz dedigimiz cinslerden lan sen yahudilere tutum belirlesen ne belirlemesen ne patoz adamlar sana ozerk kurdistan yapiyor sende kalkip ayak yapiyon ben size diyom siz bana inanmiyorsunuz bu fasistlerin hic birinde beyin yok yada Allah vermis garanti kapsami disinda kullandiklari icin broken down olmus hic gulecegim yoktu
Aybike
04-03-2008, 07:07 PM
israile yazik olacak cok moooooooohim bir herif tehtit etmis..:)
dangalak....israil soyunu kurutur bunun..:)
Gecenlerde Kanal D de bir haber yayınlandı ve ben sozlugumdeki kufurlerin yuzde 10 nu ettim.
Kanal D Murat Karayılan'ı "sozde" K.Irakta yıllar once bulmus, roportaj yapmıs ve o donem yayınlayamamıs yeni yayınlıyor-mus....
Karayılan cıkmıs "bu isleri bıraktım artık, devletin Kurtlere yardım etmesi lazım..." falan diyordu. Adam resmen Karayılan'ı bulmus, lokantada ropartaj yapıyor...Var mı boyle bir sey? Ulan yurttasını gerizekalı yerine koymak gavurların isi...AB ye girecegiz ya. Ha hos orada en azından adamları "saglık sigortası" ayagına falan uyutuyorlar burada sehit veriyoruz!
binbirincigece
04-05-2008, 03:57 AM
Gecenlerde Kanal D de bir haber yayınlandı ve ben sozlugumdeki kufurlerin yuzde 10 nu ettim.
Kanal D Murat Karayılan'ı "sozde" K.Irakta yıllar once bulmus, roportaj yapmıs ve o donem yayınlayamamıs yeni yayınlıyor-mus....
Karayılan cıkmıs "bu isleri bıraktım artık, devletin Kurtlere yardım etmesi lazım..." falan diyordu. Adam resmen Karayılan'ı bulmus, lokantada ropartaj yapıyor...Var mı boyle bir sey? Ulan yurttasını gerizekalı yerine koymak gavurların isi...AB ye girecegiz ya. Ha hos orada en azından adamları "saglık sigortası" ayagına falan uyutuyorlar burada sehit veriyoruz!
Onlar yanlış Karayılanı bulmuşlar.
Malkoc
06-27-2008, 12:13 AM
ooo bu haberi atlamışım.
ne kadar güzel bir tiyatro imiş bu böyle
hsr_1979
06-27-2008, 07:52 AM
Karayılan haklı, İsrail ve ABD Öcalaı tasviye edip, Sözde Türkiye Kürtlerini Yahudi Barzanin Kürdistanına bağlamak için teslim etti.
Neticede dağılıyorlar. Kullanıldıklarını anladılar son çırpınışları.
SerkanK
06-27-2008, 04:27 PM
kukla oldugunu unutmus heralde bu. iplerin kimin elinde ?
ihtimal yok ama inşallah tuttum yaparsınızda israille birbirlerizi yersiniz.
bizde biraz rahatlarız
ASYA_ANADOLU
06-30-2008, 01:17 AM
Bende Yedİm Bu Oyunu.karayilan Sen Gİrecek İyİ Bİr Deİlk Bul Enİnde Sonunda O LeŞİn Çikacak OrtaliĞa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.