PDA

View Full Version : Kapatin bu AKP'yi!

NativeAmerican
04-03-2008, 04:20 AM
Avupanin bi tarafina yapismis bir AKP'yi kapatsaniz ne yazar kapatmasaniz ne yazar?!

AB, PKK'yı terör listesinden çıkarıyor

Zeynel LÜLE/Brüksel

Avrupa Adalat Divanı, PKK'nın AB terör örgütleri listesine alınmasına yönelik itirazı kabul etti.

Örgüt 2002 yılında AB terör örgütleri listesine dahil edilmişti. Bizzat Abdullah Öcalan'ın kardeşi Osman Öcalan'ın başvurusunu değerlendiren Adalet Divanı PKK terör örgütünü AB listesineden çıkarmayı kabul etti.

SÜREÇ NASIL İŞLEMİŞTİ

Avrupa Adalet Divanının terör örgütü PKK'nın AB terör örgütleri listesine alınmasına bu yıl başında adli itiraz yolunu açması, AB terör örgütleri listesine ilişkin tartışmaları canlandırmıştı.
Terörist Osman Öcalan, "PKK'nin şefi" sıfatını kullanarak, Lüksemburg'da bulunan Adalet Divanına avukatları aracılığıyla başvuruda bulunmuş, örgütün 2 Mayıs 2002'de dahil edildiği AB terör örgütleri listesinden çıkarılmasını talep etmişti. Bu girişime, KNK (Kürdistan Ulusal Kongresi) adına da Şerif Vanlı katılmıştı.

ÖNCE REDDEDİLMİŞ SONRA HAKLI BULUNMUŞTU
Adalet Divanı mahkemesi, 15 Şubat 2005 tarihinde, AB Konseyinin PKK'yı AB terör örgütleri listesine alan kararına yönelik itirazı reddetmiş, Osman Öcalan'ın da söz konusu örgütü temsil etme yetkisi bulunmadığını açıklamıştı.
Adalet Divanı, temyiz üzerine, terörist Osman Öcalan'ın adli başvuru hakkı olduğu görüşünü onaylayarak, teröristlerin taleplerinin yeniden incelenmesine yeşil ışık yakmıştı.
Bu durumda, Adalet Divanı, terör örgütünün AB listesinden çıkarılmasına yönelik adli talepleri inceleyerek gerekçeli bir karar açıklayacaktı.

Avrupa Adalet Divanının terör örgütü PKK'nın AB terör örgütleri listesine alınmasına bu yıl başında adli itiraz yolunu açması, AB terör örgütleri listesine ilişkin tartışmaları canlandırdı.
Terörist Osman Öcalan, "PKK'nin şefi" sıfatını kullanarak, Lüksemburg'da bulunan Adalet Divanına avukatları aracılığıyla başvuruda bulunmuş, örgütün 2 Mayıs 2002'de dahil edildiği AB terör örgütleri listesinden çıkarılmasını talep etmişti. Bu girişime, KNK (Kürdistan Ulusal Kongresi) adına da Şerif Vanlı katılmıştı.

BİR KARAR BEKLENİYORDU
Adalet Divanı mahkemesi, 15 Şubat 2005 tarihinde, AB Konseyinin PKK'yı AB terör örgütleri listesine alan kararına yönelik itirazı reddetmiş, Osman Öcalan'ın da söz konusu örgütü temsil etme yetkisi bulunmadığını açıklamıştı.
Adalet Divanı, temyiz üzerine, terörist Osman Öcalan'ın adli başvuru hakkı olduğu görüşünü onaylayarak, teröristlerin taleplerinin yeniden incelenmesine yeşil ışık yakmıştı.
Bu durumda, Adalet Divanı'nın, terör örgütünün AB listesinden çıkarılmasına yönelik adli talepleri inceleyerek gerekçeli bir karar açıklaması bekleniyordu.

METE
04-03-2008, 04:37 AM
Bizde el kaideyi terorist olarak adlandirmayalim artik .

emirkaan
04-03-2008, 11:15 AM
Zaten bizim icimizdeki angutlardan besleniyor.
Filistin adına Elkaideye destek

Mgas
04-03-2008, 12:01 PM

Niye ki? Pek sevgili Avrupalı kardeslerin iste. Hem El Kaide islamcı terorist, PKK dan bile kotuler :shock:

Henuz PKK'nın teror listesinden cıkarılacagı kesin degil ama onerilerin tartısılma ortamın acılması dahi avrupa icin yanlıs.

Bana kalırsa cıkarsınlar anasını satiyim. Bu gune kadar yardım etmiyorlar mıydı? Ediyorlardı. Simdi en azından bu isi bir kılıf altından yurutmus olmazlar, ne mal olduklar ayan beyan ortaya cıkar, bizim isimize gelir. Sanki Teror orgutu listesine ekledilerde noldu? Bunlar listelerinden cıkarınca iki tane iti gebertsek gelip bize savas mı ilan edecekler?

Ben hic kimsede suc bulmuyorum. Suc bizim sucumuz. Biz Turkiye Cumhuriyeti olarak bu orgutu halen ortadan kaldıramıyorsak suc bizim sucumuzdur. Sen kendi dusmanını yasatırsan kimseden yardım beklemeye hakkın olmaz.

Mgas
04-03-2008, 12:12 PM
Avupanin bi tarafina yapismis bir AKP'yi kapatsaniz ne yazar kapatmasaniz ne yazar?!

Ha bu arada

Devletimizin "Avrupa Birligine girmek" diye bir cabası yok. Amac "avrupa yanlısı" gorunmek. AB ye girsekte girmeye calıssakta dizi(saf) tutmus oluyoruz. Yani AB ye girmeye calısırken bile amacımıza ulasmıs oluyoruz.

Mgas
04-03-2008, 12:38 PM
AB'nin en yüksek siyasi karar organı olan AB Konseyi, kararın etkisiz olacağını açıkladı.

AB Konseyi açıklamasında, PKK, Kadek ve Kongra-Gel isimleri altında faaliyet gösteren, AB terör örgütleri listesinde yer alan örgüte ilişkin kararın, listede değişiklik gerektirmeyeceği belirtildi.

Adalet Divanı, daha önce Halkın Mücahitleri örgütünün listeden çıkarılmasını kararlaştırmış, AB Konseyi bu kararı dikkate almamıştı. Bu örgüt halen listede yer buluyor.

Açıklamada, son olarak 22 Aralık 2007 tarihinde onaylanan terör örgütleri listesinde PKK'nın 25'inci sırada yer aldığı, Adalet Divanı kararının bunu değiştirmeyeceği vurgulandı.

CNN TÜRK'e konuşan AB yetkilileri de, karara rağmen PKK'nın terör örgütleri listesinden çıkarılmayacağını ve dondurulan malvarlığının serbest bırakılmayacağını belirtti.

http://www.cnnturk.com/DUNYA/haber_detay.asp?PID=319&haberID=444558

METE
04-03-2008, 01:21 PM
Niye ki? Pek sevgili Avrupal? kardeslerin iste.

Sen hala viyanayi isgal edemedik diye dovunup dusman oldugunu her firsatta dile getirirsen devletin halkini bu dusuncelerle yetistirirse avrupa sana herzaman dusman olur sen once kendine ceki duzen ver sonra konus .

mustafa06
04-03-2008, 01:22 PM
pkk ab teror listesinde olması mı, yoksa cıkarılmasımı daha iyi olur? dusunmek lazım.
Avrupalılar pkkyi teror listesine almısh olmalarına ragmen, bir teror orgutune yapılması gerekenlerin hangisini yapmıshlar? Hichbirisini.
Uzun yıllar gizli gizli desteklediler, ulkelerinde barındırdılar. hala oralarda barındırıyorlar bir suredir listeye aldılar ama hala acık destekleri kesintisiz suruyor. tvler oradan yayın yapıyor
parasal kaynaklar orada. her sey orada.
pkk yı dıshlayın dendiginde, listemizde diyorlar, pkk teror orgutudur diyorlar, bashka ne yapıyorlar? birsey yapmak bir yana, yakaladıklarını ya kuzey ıraka kacırıyorlar yada mahkemelerde salıyorlar.
Bu durumda bırakın yasagı kaldırsınlar mertce pkk yı teror orgutu olarak gormuyoruz diye ilan etmish olsunlar. bunlar dostumuzdur desinler. daha iyi degil mi?
Turkiye, teroru kimler destekliyor dunyaya sifreli degil, her ortamda acık acık soyleme imkanı bulsun.

Her zaman ab ile ilishkilerin biraz mesafeli olmasını istemiyormuyuz?
Belki Turkiye icin bir fırsattır. Ab ile ilishkiler bashka bir nedenle degilde, pkk yuzunden bozulursa kotumu olur?

Ben ilishkilerin bu nedenle acılmasından sahsen cok mutlu olurum.

Mgas
04-03-2008, 02:00 PM
Sen hala viyanayi isgal edemedik diye dovunup dusman oldugunu her firsatta dile getirirsen devletin halkini bu dusuncelerle yetistirirse avrupa sana herzaman dusman olur sen once kendine ceki duzen ver sonra konus .

Bunlar ne zaman bize dost olmus? Cıkıp bunlara "insanlarımızı seytan gibi gordugunuz icin yurtlarınıza girdik, af edersiniz" dedik diyelim "sirketlerini,askerlerini,seytan emellerini..." cekip alıp gidecekler mi sanıyorsun?

ve senin mantıgına gore bizim Kıbrıs harekatımızda ABD'nin Irak'a yaptıgı operasyonla es. Kıbrıs isgalimizi(!) nasıl degerlendiriyorsun?

Òþëüïàí
04-12-2008, 05:59 PM
Ama Barroso beyefendi Mecliste konusurken PKK yi terror orgutu dedi ben duydum :rolleyes:

Seckjin Khan
04-16-2008, 03:32 PM
Ama Barroso beyefendi Mecliste konusurken PKK yi terror orgutu dedi ben duydum :rolleyes:

Avrupalı liderler yada yetkililer Avrupa'da başka Türkiye de başka konuşurlar...

eğer Avrupa da ki sözleri burada söylerlerse ağzının paylarını alırlar korkuyorlar o açıdan ;)

JoJ
04-16-2008, 06:48 PM
Beyler burdakı turkcesı benım gıbı ıyı olmayan ozbek arkadaslarınıza konu ne oldugunu bır anlatsanız!!Burda AKP yımı veya PKKyımı konusuyorsunuz???

Mgas
04-17-2008, 01:43 AM
Beyler burdakı turkcesı benım gıbı ıyı olmayan ozbek arkadaslarınıza konu ne oldugunu bır anlatsanız!!Burda AKP yımı veya PKKyımı konusuyorsunuz???

Hepsi devlet sorunu! :D

Hanedan
04-17-2008, 08:35 AM

Bu akşam Kurtlar Vadisine takıl anlarsın.:cool:

BOZ-OK
04-17-2008, 02:36 PM
Yillarin ozgurluk savascisi PKK'yi da teror orgutu yaptiniz ya, pes dogrusu... AB yillar once yanlislikla listeye alinan PKK'ya yapilan adaletsizligi duzeltiyor iste... Yasasin AB, yasasin bati adaleti, yasasin AB'yi Turkiy... Ehemm... Turkiye'yi AB'ye sokma yolunda gayret gosteren AKP !!! :cool:

JoJ
04-18-2008, 07:28 PM
Bu akşam Kurtlar Vadisine takıl anlarsın.:cool:

cok guzel, kurtlar vadisi ne kadar guzel olmasin, Polat Alemdar ne kadar cool biri olmasin, filmlere takilarak olaylari anlaman sacmaliktir. The Simpsona izle belki o zaman daha iyi anlarsin :D

yavuz
04-22-2008, 12:46 PM
The Simpsona

Italyan versiyonu mu bu da The Simpsons'in? :lol:

Kur_Sad
04-22-2008, 04:06 PM
EMEP ve ÖDP de terör örgütü listesine alınmalı...

Demir Kağan
04-23-2008, 01:53 AM

FASIST seni!!

binbirincigece
05-06-2008, 03:43 PM
Yillarin ozgurluk savascisi PKK'yi da teror orgutu yaptiniz ya, pes dogrusu...Yakında bunlar PKK ile Ergenekon arasında da bağlantı kurarlar. Bunlar var ya bunlar... :cool:

NativeAmerican
05-06-2008, 05:18 PM
evet Pokemonlarda alinmali hatta Pikachu teror elebasi ilan edilip Turkiyede en cok aranan adam olmali. ve hatta kellesine 1 milyon lira vermeli

BOZ-OK
05-09-2008, 01:14 PM
Yakında bunlar PKK ile Ergenekon arasında da bağlantı kurarlar. Bunlar var ya bunlar... :cool:

:cool:

Açlıktan bahsediyorsun;
Demek ki sen komünistsin.
Demek bütün binaları yakan sensin.
İstanbul'dakileri sen,
Ankara'dakileri sen...
Sen ne domuzsun, sen!

bybirol
05-10-2008, 09:29 AM
Kapatacaklar NativeAmerican kapatacaklar içiniz rahat(!) olsun...
Ama Ülkemizi malesef daha kötü günler bekliyor hele birde Akparti'yi kapatıp DTP'yi kapatmayacak olurlarsa seyreyle bakalım bir Ülke nasıl bölünürmüş iç savaş nasıl çıkarılırmış zaten dış mihrakların amacı budur işte Irak işgal altında yakın bir zamanda İran'a girecekler sıra nereye geliyor herhalde tahmin etmişsindir...

nogayhan
05-13-2008, 05:58 AM
Kapatacaklar NativeAmerican kapatacaklar içiniz rahat(!) olsun...
Ama Ülkemizi malesef daha kötü günler bekliyor hele birde Akparti'yi kapatıp DTP'yi kapatmayacak olurlarsa seyreyle bakalım bir Ülke nasıl bölünürmüş iç savaş nasıl çıkarılırmış zaten dış mihrakların amacı budur işte Irak işgal altında yakın bir zamanda İran'a girecekler sıra nereye geliyor herhalde tahmin etmişsindir...

S.A

Sira bize gelmez korkmayalim ilhan selcuk,alemdaroglu,tuncay

ozkan,vatani sattiniz diyerek ingilizlere emlakcilik yapan veli kucuk

var,add var ,perincek var !

NativeAmerican
05-13-2008, 12:21 PM
S.A

Sira bize gelmez korkmayalim ilhan selcuk,alemdaroglu,tuncay

ozkan,vatani sattiniz diyerek ingilizlere emlakcilik yapan veli kucuk

var,add var ,perincek var !siz kimsiniz? biz derken yani...

Ahde Vefa
05-16-2008, 01:55 AM
%200 bitmistir o is. onumuzdeki maca bakiyoruz biz artik :D

Abu Hurayra
05-16-2008, 02:27 AM
Türklerde her zaman öyle oluyor...

birisi basharili olsa hemen göremezlik hemen hased hemen dedi kodu hemen düshmanliklar...

Sechimler oldu, sechimlerde adamlar mutlak kazandi, yine ne var?
Türklerin kendi dinleri Islami yashamaya haklari yoksa millet o MASONlara uymalimi shimdi?

Avrupa devletlerinde kishinin Milletin ekonomisine ne kadar faydali olduguna bakarak vsr Performance detailarina bakarak Kishi degerlendiriliyor...
Türkiyede ese Bunlara hich bakmadan kendi milleti sanki HIRISTIAN veya MASON oldugundan ISLAM ona Aykiri gelmish gibi, Tam Yahudiylerin AJANI gibi KUSH KAFALARCA davraniyorlar...

YAZIK YAZIK...

PS: bu ishleri DEMOKRASI diye bagirmalarina tam aykiri. Böyleler ve bunlari destekleyenler YAHUDI ve MASONlara g*tverenlerin aynisidir...

PS2: Bir Türkistanli olarak bunlari üzülerek söyliyorum. Chünkü bugibi sachma olaylar bir devletin ekonomisini senelerce geride kalmasini saglar. Bundan sadece Türklerin ilerlemesini sevmeyen, YAHUDI ve MASONLAR menfaatdar olurlar...

yavuz
05-16-2008, 12:29 PM
evet Pokemonlarda alinmali hatta Pikachu teror elebasi ilan edilip Turkiyede en cok aranan adam olmali. ve hatta kellesine 1 milyon lira vermeli

Sovyetler dagilmamis olsaydi, bugun it gibi havlayacakti o partiler, bu vatani peskes cekmek icin SSCB'ye...

Dunun solcusu(komunisti) iki turluydu; biri vardi, saf vatansever genc, kurtulusu komunizmde gormus. Biri vardi, vatan haini - uc kurusa komunistlere ulkesini satan...

Bugunse vatansever komunist olduguna inanmiyorum. :rolleyes:

KOYUNCU
05-24-2008, 02:40 AM

Açlıktan bahsediyorsun;
Demek ki sen komünistsin.
Demek bütün binaları yakan sensin.
İstanbul'dakileri sen,
Ankara'dakileri sen...
Sen ne domuzsun, sen!

üsküdar yanıyor ben aranıyorum

Alparslan
05-30-2008, 09:22 PM
Türklerde her zaman öyle oluyor...

birisi basharili olsa hemen göremezlik hemen hased hemen dedi kodu hemen düshmanliklar...

Sechimler oldu, sechimlerde adamlar mutlak kazandi, yine ne var?
Türklerin kendi dinleri Islami yashamaya haklari yoksa millet o MASONlara uymalimi shimdi?

Avrupa devletlerinde kishinin Milletin ekonomisine ne kadar faydali olduguna bakarak vsr Performance detailarina bakarak Kishi degerlendiriliyor...
Türkiyede ese Bunlara hich bakmadan kendi milleti sanki HIRISTIAN veya MASON oldugundan ISLAM ona Aykiri gelmish gibi, Tam Yahudiylerin AJANI gibi KUSH KAFALARCA davraniyorlar...

YAZIK YAZIK...

PS: bu ishleri DEMOKRASI diye bagirmalarina tam aykiri. Böyleler ve bunlari destekleyenler YAHUDI ve MASONlara g*tverenlerin aynisidir...

PS2: Bir Türkistanli olarak bunlari üzülerek söyliyorum. Chünkü bugibi sachma olaylar bir devletin ekonomisini senelerce geride kalmasini saglar. Bundan sadece Türklerin ilerlemesini sevmeyen, YAHUDI ve MASONLAR menfaatdar olurlar...

Kedilerin babasi kardesim, sen saniyorsun ki bu parti ISLAM icin calisiyor oyle mi? Iste o yuzden Allah ISLAM KERIMOV'a zeval vermesin diyorum, baskaca da birsey demiyorum.

Yahu DINI PARTI mi olur? Parti siyaset aracidir, dinde siyaset yoktur. DIN diyecegini der ve kisiden MUTLAK SADAKAT bekler. Biz cok sukur ki Muslumanlariz, bunu ne o partiye, ne baska bir harekete borcluyuz ne de birilerine. Dinimizi bu HIRSIZlardan ogrenecek degilim, Allah Rizasi(!) icin SOYGUN yapan insanlari destekleyemem.
Ne iyi gidiyor Turkiye de? Soyler misin? Ben uzaktayim o yuzden isin Makro boyutundan sadece bir tek sey biliyorum, ihracat rekor kirmis, ithalat-ihracat arasi acik da aynen oyle!!! Ne guzel degil mi? Ama sadece Ihracatin rekoru gecerli... Mikro bazda, evimle konustugum zamanlarda bana dedikleri tek sey, BUNLAR BELIMIZI KIRDI!!! Zam ustune zam yiyiyoruz ve bunlar sadece GUNU KURTARMAK ICIN! Daha yarin icin bi m.k yapilmadi.

Masonlara gelirsek, bence onlar en cok AKP yi severler. Onceden yapmak isteyip de yapamadiklarini akp onlar icin yapiyor da ondan. Bu hareketin olusumu zamaninda ve oncesinde yaklasik 40 kadar vekil hazretleri ile yuzyuze konusma firsatim olduydu(zaten o yuzden asla ve kat'a oy atmam). Biri ust komsum, belediyeyi dolandirdi, lojmani isgal etti, belediye aracini gasp etti, hakikaten yani din-i Mubin icin katlanmadigi zorluk(!) kalmadi. Hala cirpiyor sey yani cirpiniyor zavallim...

Digeri AZILI bir TURK dusmani, bir digeri PKK yi TSK dan daha zararsiz goren biri, bir oburu HEDEFE ILERLEMEK icin (hedefte ISLAMI DEVLET olsa bari, o da hayal bunlara) her yolu MUBAH goren, bu yolda rusvet alma zorluguna bile katlanan bir mendebur sey yani eski Memur...Daha sayiyim mi?

Bu adamlarin cogu baska baska partilerden geldi degil mi? Ayni adam misal ANAPTAYKEN, Islam icin KAFIR DEVLETLE catisan bir mucahid degildi de, Rozeti takar takmaz bir anda IMANA mi geldi? Yapmayin Allah askina, yapmayin... O zamanin hukumeti bir cok yasak cikarirken birileri KAFIR bunlar MUNAFIK diye bagiriyordu, dun o kanunlara EVET diye el kaldiranlar bugun AKPde, simdi ISLAM MUCAHIDI mi oldular????

Siyaset kadar DUNYEVI bir isi ISLAM gibi MUKEMMEL bir butune yamamak da ne ola ki?

Not: Kapatilacaksa once dtp kapatilsin iktidar partisi degil.

hsr_1979
05-31-2008, 07:52 AM
Türkiye'den bir-iki atasözü söylemek istiyorum.

"Aşağı Tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık"
"İki ucu boklu değnek"

Şimdi bunlardan yola çıkar isek, Bunlarun her yaptığı ülkeye zarar vermekta ama yandaş basın tarafından ayıklanarak güzelmiş gibi yansıtılmakta. Mağduru çok iyi oynamaktalar. Canı gönülden istemekle beraber Kapatma işlemi ülkemizde kutuplaşmayı artıracaktır. Yapılması gereken Vatansaver ve dine saygısı olan bütün partilerin birleşmesidir. (mhp, bpp, atp, dsp, chp (önder sav ve ismet inönü gibi düşünenler hariç))