View Full Version : Sorular bana sorulur!
hsr_1979
08-01-2008, 11:02 AM
evet konudan sapmayalim ... soru soralim ... adam gibi sorular soralim ... abuk sabuk diil yani ...
Özbekistan'da Türk Dil Kurumu'nun eşleşiği kuruluş varmıdır? İnternet sitesinin adresi nedir?
Latinharfleri ile internet üzerinden yayaın yaban gazete/haber siteleri nelerdir?
Uydu üzerinde yayın yapan televizyon kanalı var mıdır? Hangi üuydu üzerinden yayın yapmaktadırlar?
Hocam ta mesaj 160 'da sormuşum cevap mı veriyorsun sanki?
CHOYHONACHI
08-01-2008, 04:27 PM
Sen sıradan insanlara bakmamışsın. Suç kapasitesi yüksek olan sapık tiplere bakmışsın.
Sen hiç yörük gördün mü. Hiç yörük geldi mi.
bence hicte siradan bir insanlar degiller benim gordugum ... aralarinda universite bitirmis muhendis, okumuslu ziyali insanalarda var ... :rolleyes:
TÜRKÇE
08-01-2008, 10:03 PM
bence hicte siradan bir insanlar degiller benim gordugum ... aralarinda universite bitirmis muhendis, okumuslu ziyali insanalarda var ... :rolleyes:
SEN AHIRDAİNE Mİ İNANIYORSUN BANA MI ,
Doğu Türkistan halkının maruz kaldığı baskı ve zulümü. Yıkılış tarihi -1934
Rusaya nin 80 yil sömürdügü türk ülkeleri.
Osmanli Dağılmasi 1922.
86 yil boyunca, baski, zulüm,sömürge. yasadi.
Cin, korea, taiwan, japon,...avrupadan uzak oldugu halde bir seyler yapdilar.
yani avrupaya gitmek degilmis maksat,
biz ne kadar desekde kazaklar ruslarla beraber, bizdede o kadar yapanci var.
böyle farkli düsünceler oldugu zamanda, anlasamiyoruz.
üzülüyorum, ve özlüyorum atalarimizi.
TÜRKÇE
08-12-2008, 03:16 AM
Çayahaneci, özbek, kırgız kazak türkmen kliplerini nerden satın alabilirim
Sirena
08-12-2008, 05:50 AM
Çayahaneci, özbek, kırgız kazak türkmen kliplerini nerden satın alabilirim
Choyhonachidan önce ben bir şey diyeyim, ben hiç Özbek klibi satın almadım, online da satmıyorlar diye düşünüyorum, ancak biri Özbekistan'dan gönderirse alırsın diye düşünüyorum. Hiç www.premera.uz (http://www.premera.uz) sitesine baktın mı orda da sanki klipler vardı? yanlış mı hatırlıyorum, ben de yeni keşfettim, evde bazen ütü yaparken dinlerim Özbek şarkılarını.
TÜRKÇE
08-12-2008, 06:07 AM
Choyhonachidan önce ben bir şey diyeyim, ben hiç Özbek klibi satın almadım, online da satmıyorlar diye düşünüyorum, ancak biri Özbekistan'dan gönderirse alırsın diye düşünüyorum. Hiç www.premera.uz (http://www.premera.uz) sitesine baktın mı orda da sanki klipler vardı? yanlış mı hatırlıyorum, ben de yeni keşfettim, evde bazen ütü yaparken dinlerim Özbek şarkılarını.
Ya bendede var ama bunlar kul hakkına girer. Bedava izlemek. Çünkü onlar ona emek harcıyorlar ve yaparken gelir bekliyorlar.
Biz onların gelirine mani oluyoruz, emeklerini doşa çıkarıyoruz
Bu kul hakkıdır:(
Sirena
08-12-2008, 06:24 AM
Ya bendede var ama bunlar kul hakkına girer. Bedava izlemek. Çünkü onlar ona emek harcıyorlar ve yaparken gelir bekliyorlar.
Valla o zaman bas parayı gönder Özbekistan'a, kardeşim alır gönderir sana DHL'le.
TÜRKÇE
08-12-2008, 07:27 AM
Valla o zaman bas parayı gönder Özbekistan'a, kardeşim alır gönderir sana DHL'le.
Demirbank ile Ziraat anlaşmalıymış. Desekki ziaraat şubeye bunu özbek gelin sirenanın kardeşine ulaştırın desek göndersek eft karşıya geçer mi?
Тюльпан
08-12-2008, 08:07 AM
KOYUNCU, niye işi zorlaştırıyon sen?
özbekistandan sana CD gondermek için birileri epey uğraşmaları lazım, haberin olsun. CD, videokaset, kitap gibi belge taşiyan herangi bir kaynağı yurt dışına gondermek tam bir olaydır. Başımdan geçtiği için söyluyorum.
İstersen uzfiles.com sitesine gir, orada çok şey var.
Sirena
08-12-2008, 08:22 AM
KOYUNCU, niye işi zorlaştırıyon sen?
özbekistandan sana CD gondermek için birileri epey uğraşmaları lazım, haberin olsun. CD, videokaset, kitap gibi belge taşiyan herangi bir kaynağı yurt dışına gondermek tam bir olaydır. Başımdan geçtiği için söyluyorum.
İstersen uzfiles.com sitesine gir, orada çok şey var.
Allah Allah, ne var ki CD kitapta?
Ben anlamıyorum bizim devleti.
Ben bilmiyordum doğrusu.
Ordan gelecek olanlar getirmeli, bizimkiler de Ekim'de falan geleceklerdi:rolleyes:
Тюльпан
08-12-2008, 08:27 AM
Allah Allah, ne var ki CD kitapta?
Ben anlamıyorum bizim devleti.
Ben bilmiyordum doğrusu.
Ordan gelecek olanlar getirmeli, bizimkiler de Ekim'de falan geleceklerdi:rolleyes:
Ya devlete karşi bişeyler gönderiyorlarsa? :rolleyes: Bençe hiç mantık yok, çünku çok isteyen kişi netten de gönderir komployu...
Çantada valizde getirebilirler, ben getirmiştim. Ama postayla falan hiç uğraşmasınlar. Medeniyet işleri bakanlığından izin almak zorunda kalacaklar. O kurum da cehennemin dibinde.
Şehbir
08-12-2008, 09:29 AM
KOYUNCU NE İSTİYORSAN BANA SÖYLE, PARAYI DA HESABIMA GÖNDER..
Тюльпан
08-13-2008, 03:33 PM
Arkadaşlar, Henri Barbusse THE TENDERNESS hikayesinin türkçesi varmı acaba. Varsa paylaşabilir misiniz? :rolleyes:
TÜRKÇE
08-13-2008, 03:34 PM
KOYUNCU NE İSTİYORSAN BANA SÖYLE, PARAYI DA HESABIMA GÖNDER..
Senin işler kopyadır.
Ben kopyaya korsana geçit vermem
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.