PDA

View Full Version : Hosgeldin emirkaan!

yavuz
04-23-2008, 11:06 AM
Forumda son gunlerde dikkatimi cikti, en aktif olanimiz, aktif olmamizi dileyenimiz emirkaan adli uye arkadasimiz. Kendisine gosterdigi ustun gayretten oturu tesekkur etmek istiyorum, forum adina.

Peki ama, kimdir bu emirkaan? Merak ettigim nokta bu. Birisi mi davet etti, yoksa kendi mi buldu forum.uz'u?

Her neyse, nasil olduysa oldu, aramizda olmasi onemli. Hosgeldin emirkaan.

Ben seni sevdim. Daha baska sevenler el kaldirsin. :P

(Bu basligi neden actim bilmiyorum, icimden geldi actim.)

oğuz
04-23-2008, 11:13 AM
Bana biraz forumun eskilerinden biri gibi geldi :mrgreen:

Umarım ben yanılıyorumdur :shock:

Demir Kağan
04-23-2008, 11:14 AM
Bana da ulugbektr gibi geldi. :lool:

yavuz
04-23-2008, 11:15 AM
Bana biraz forumun eskilerinden biri gibi geldi :mrgreen:

Umarım ben yanılıyorumdur :shock:

Ben de oyle...

METE
04-23-2008, 11:37 AM
Kesinlikle forumun eskilerinden biri tartismalara direk dalmasindan belli oluyor kimse foruma girer girmez insanlari tanimadan tartismaz ayr?ca herkesi tan?d???da belli .

emirkaan
04-23-2008, 12:37 PM
İlk geldigimde bunu soylemiştim adım emirkaan koyuncu
Konya cumra dogumluyum
Turkmeneliliyim

emirkaan
04-23-2008, 12:41 PM
Kesinlikle forumun eskilerinden biri tartismalara direk dalmasindan belli oluyor kimse foruma girer girmez insanlari tanimadan tartismaz ayr?ca herkesi tan?d???da belli .
Birine catmak icin tanimak mi gerekli,
Senin laflarin hosuma gitmez catarim. Tanimaya ne hacet

yavuz
04-23-2008, 12:44 PM
Turkmeneliliyim

Iste bu guzel. ;)

Ama ayip ediyorsun, insan bi tesekkur eder, hosgeldin diye bi baslik daha once kimseye acilmamisti. Bu kiyagi herkese yapmam yani. :lol:

emirkaan
04-23-2008, 12:46 PM
Iste bu guzel. ;)

Ama ayip ediyorsun, insan bi tesekkur eder, hosgeldin diye bi baslik daha once kimseye acilmamisti. Bu kiyagi herkese yapmam yani. :lol:
o zaman konu uzamaz ki, konu kapanmis olur, ama taksit taksit yazarsan gucel olur
Bizim koyde tatliyi en sona korlar yoksa siz once tatlimi yiyorsunuz

binbirincigece
04-23-2008, 01:08 PM
Bana da ulugbektr gibi geldi. :lool:Sanmıyorum çünkü ben henüz dişe dokunur bir imla hatası göremedim. Tabi; dilbilgisi çalışarak tekrar gelmiş olması ihtimali de düşündürmüyor değil :mrgreen.

emirkaan
04-24-2008, 12:05 AM
turkogulu ile iyi yazdım,
Muhlis ile kavga ettim hatta ozelden kufurlu cumleler kullandı
Eger sizi cook onceleri tanısaydım bu iki kişinin nasıl kişi olduklarıbı bilirdim tam tersi olurdu

oğuz
04-24-2008, 12:31 AM
Sanmıyorum çünkü ben henüz dişe dokunur bir imla hatası göremedim. Tabi; dilbilgisi çalışarak tekrar gelmiş olması ihtimali de düşündürmüyor değil :mrgreen.

Genetik bir benzerlik olduğu kesin :mrgreen:

HYML
04-24-2008, 12:50 AM
Soru: Dun Neredeydİnİz. Tevfİk Fİkretİn Olum Yildonumune Gİttİk Demeyİn.

--------------------------------------------------------------------------------

Hababam sınıfında bir goruntu vardıya, tevfik fikret diye gidiyorlardı fenerbahce macına. tabii yeniliyorlardı geliyorlardı paşa paşa mahmur hocaya
Affınıza sıgınarak şimdi size soyuroum kel mahmut edasıyla
"DUN NE CEHENNEME GITTINIZ"
Sabah adını yazamadıgım coyanci gibi arkadaş vardı.
Bir ara oguz abi baktı fb topigini buyuk bir gorevmiş gibi başa getirdi(tabi bize laf attı cevap verecegimi sandı. avcunu yaladı)
Sonra BOZ-OK geldi carsaf konusunda 30-40 dakika oyalandı bişey yazmadan gitti
1-2 defa sirena geldi.Birisi yazdı gitti
Ve başka kimse yoktu
Akşam uzerine kadar
Şimdi neydi dun hepinizi birden meşgul eden şahane tesaduf
Bilmedigim bişey mi var.
Veya burada 1 kişi aslında 3-54 kişimi. Yani 3-4 abuzer kadayıf mı var.
2-3 kişinin işi cıktıgında aslında 10-15 kişimi yok oluyor

Üstteki satırları yazan kendisi. Forumda ahtapot kişiliklerin (tek kafalı, çok kollu ya da kendi deyimiyle Abuzer Kadayıf (http://www.intersinema.com/abuzer-kadayif-filmi/)) olma ihtimali üzerinde duran bir kişi hakkında sadece hoşgeldin demekle yetiniyorum.

Kişi(nick) çözümlemesi yapmak hoşuma gidiyor ama bu sefer yapmayacağım.

baskasiolmakendinolboylecokdahaguzelsin.com

veyagittimgidiyorumdersenbidahaemirkaan2diyegelme. net olarak söyliiim:cool:

emirkaan
04-24-2008, 04:41 AM
Üstteki satırları yazan kendisi. Forumda ahtapot kişiliklerin (tek kafalı, çok kollu ya da kendi deyimiyle Abuzer Kadayıf (http://www.intersinema.com/abuzer-kadayif-filmi/)) olma ihtimali üzerinde duran bir kişi hakkında sadece hoşgeldin demekle yetiniyorum.
Niye alındın ki kardeşim. Hani ortaya atıldı laf. Ve şaka oldugu her halinden belli.

Kişi(nick) çözümlemesi yapmak hoşuma gidiyor ama bu sefer yapmayacağım.
Once kendinden başla bence. Baksana haaa, desek aglayacaksın

baskasiolmakendinolboylecokdahaguzelsin.com

veyagittimgidiyorumdersenbidahaemirkaan2diyegelme. net olarak söyliiim:cool:
Valla siz gelenide gocundurursunuz
Ne olmuş benzemişse,
Benzeyecek tabi
kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Hatırlarsanız ilk uye oldugumda soylemiştim aynı iş yerinde aynı depertmanda bazen aynı bilgisayarda diye.
O zaman atillada üyeydi buraya.
Zaten iyi bir tahlilci olsan fikir ayrılıklarımızı, zevklerimizi fardekerdin.
Bak sana 2 ornek.
Atilla asyalı kızlardan hoşlanır. Ben ise ırkına bakmam.
Atilla aşırı milliyetcidir.
Ben ise ortaşeker severim. Herşeyin aşırısı zarar derim.

Egertahmininbukadarkuvvetliolsaydi.net
Millipiyangiddiasansoyunlarızenginiolurdun.com
İnsanlarhakkındayorumyapmakguzelde.biz
Ruzgarincoplerisavurdugugibiinsaninsuratına.info
Kisilerhakkındasertyorumyapmamakdagerek.tv
Afolunmazkorkarimkirarsangonulleri.jpeg
Adembilekanmispeygamberolduguhalde.gif
Nacizanebenmikanayacagimatillaya.hiiiih:D

HYML
04-24-2008, 05:05 AM
Niye alındın ki kardeşim. Hani ortaya atıldı laf. Ve şaka oldugu her halinden belli.

Alınma yok güzel kardeşim, zamanla tanışırız takma kafana...

Once kendinden başla bence. Baksana haaa, desek aglayacaksın

Benden bu mahallede bir tane var, ama illa ben 2 tane istiyorum dersen onuda çıkaracak kapasitem var şükürler olsun.

Senelerden beri ağlayamamaktan şikayetçiydim. Geçenlerde dayımı radyoterapiye götürdüm, insanoğlunun düştüğü o acizlik karşısında gözyaşlarıma hakim olamadım.

Valla siz gelenide gocundurursunuz
Ne olmuş benzemişse,
Benzeyecek tabi
kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan
Hatırlarsanız ilk uye oldugumda soylemiştim aynı iş yerinde aynı depertmanda bazen aynı bilgisayarda diye.
O zaman atillada üyeydi buraya.
Zaten iyi bir tahlilci olsan fikir ayrılıklarımızı, zevklerimizi fardekerdin.
Bak sana 2 ornek.
Atilla asyalı kızlardan hoşlanır. Ben ise ırkına bakmam.
Atilla aşırı milliyetcidir.
Ben ise ortaşeker severim. Herşeyin aşırısı zarar derim.

Emirkaan'ım gocunman için söylenmedi o sözler. Düşün ki birbirimizi tartıyoruz-tanışıyoruz..:cool:

Ayrıca, şu Atilla diye bahsettiğin şahıs kim?

emirkaan
04-24-2008, 05:37 AM
Bi de iyi dikkatliyim veya tahlilciyim diye gecinirsin.Atilla=ulugbek
----
Asagıdaki bolum Genetik diyenlere yazılmıştır.Ama ustteki 4 sessiz harfli arkadaşa dır
O Karaman Başyayla Tavaslıdır
Ben Konya Cumra Turkmencamililiyim
Genetik olabilmesi icin yakın zaman akrabalarımızın birbirini tercih etmesi gerekir ki, koylerimiz arasında 3 il 7 ilce var. 280km yol var.
Daha uzak zamandan genetik olsa, benim atalarım hep burdalarmış.Karamanogullarına kadar.
Onun dedeleri semerkandan gelmiş.Osmanlı devletine sıgınmış, abdulhamid o bolgeyi dedesine bagışlamış

HYML
04-24-2008, 05:57 AM
Bi de iyi dikkatliyim veya tahlilciyim diye gecinirsin.Atilla=ulugbek
----
O Karaman Başyayla Tavaslıdır
Ben Konya Cumra Turkmencamililiyim
Genetik olabilmesi icin yakın zaman akrabalarımızın birbirini tercih etmesi gerekir ki, koylerimiz arasında 3 il 7 ilce var. 280km yol var.
Daha uzak zamandan genetik olsa, benim atalarım hep burdalarmış.
Onun dedeleri semerkandan gelmiş.Osmanlı devletine sıgınmış, abdulhamid o bolgeyi dedesine bagışlamış

Biz burada, hatta yaptığımız toplantılarda birbirimize nickleriyle hitap ederiz. Ya da abi, abla diye.

Ben ise, oğuz'a=usta, hanedan'a=komutan, temur'a=capon demeya alışmışım. Ammaaa, aslan parçası Yavuz'cuğuma=maydonozcu asla ve kat'a demem.:cool: desem bile onu çok sevdiğimdendir. Hem maydonoz çok faydalı bir besindir. (http://www.50mucizebitki.com/maydonoz.html)

TF olarak zaman içinde postlarınla seninde buraya büyük faydan olacağı kanaatindeyim. Aktifliğinin devamını diliyor, tekrardan hoşgeldin diyorum.:cool:

emirkaan
04-24-2008, 06:01 AM
Biz burada, hatta yaptığımız toplantılarda birbirimize nickleriyle hitap ederiz. Ya da abi, abla diye.

Ben ise, oğuz'a=usta, hanedan'a=komutan, temur'a=capon demeya alışmışım. Ammaaa, aslan parçası Yavuz'cuğuma=maydonozcu asla ve kat'a demem.:cool: desem bile onu çok sevdiğimdendir. Hem maydonoz çok faydalı bir besindir. (http://www.50mucizebitki.com/maydonoz.html)

TF olarak zaman içinde postlarınla seninde buraya büyük faydan olacağı kanaatindeyim. Aktifliğinin devamını diliyor, tekrardan hoşgeldin diyorum.:cool:
Sagol. Teşekkur ederim. Niye capon diyorsunuz Temura

HYML
04-24-2008, 06:13 AM
Sagol. Teşekkur ederim. Niye capon diyorsunuz Temura

Bunu en iyi "Demir_Kagan" açıklar. Bende ilk ondan duydum. Ya da gelsin Amirim Temur'um (capon) kendisi anlatsın Japonya maceralarını.

Diyar-ı Türkistan Amiri... Japonya fatihi...Özel afişiyle askere giden ilk Türk! (http://forum.arbuz.com/showthread.php?t=43738)

Ziyaretçiniz var, acilen nizamiye kapısına bekleniyorsuz!!!

emirkaan
04-25-2008, 06:27 AM
Sabahtan beri 1 kişi okumuş

Aybike
04-25-2008, 07:37 AM
bana da abla derler :)

emirkaan
04-25-2008, 08:32 AM
bana da abla derler :)
abula derler bizde

afsharkizi
04-25-2008, 09:17 AM
hosgeldin.. ;)

emirkaan
04-25-2008, 10:33 AM
hosgeldin.. ;)
Bu zamanın hayrola

Aybike
04-25-2008, 01:48 PM
abula derler bizde

hayir sizde aba derler iyi bilirim.....hele cumralilar kesin aba der..Babam cumralidir benim:)
Ana baba olunce 5 yasinda izmirli bir aileye verilmis...iki kere gittik cumraya:)

emirkaan
04-26-2008, 02:40 AM
hayir sizde aba derler iyi bilirim.....hele cumralilar kesin aba der..Babam cumralidir benim:)
Ana baba olunce 5 yasinda izmirli bir aileye verilmis...iki kere gittik cumraya:)
Hangi koy
Cumranin kendisi bilirsinizdir cumra degil. Sonradan gocme, karamandan bozkırdan hadimden seydişehirden ermenekten taşkentten

Aybike
04-26-2008, 04:33 AM
detayini bilmem..bildigim karaman ogullarindan oldugu..
nufusta cumra /bayat yaziyor.

kurshad
04-26-2008, 03:46 PM
Emirkaan'i siteden gecici olarak kovmuslar.. Tam da hosgeldin diyecekken :mrgreen:

Neyse hoscakal diyelim bari...

KOYUNCU
04-29-2008, 04:31 AM
Emirkaan'i siteden gecici olarak kovmuslar.. Tam da hosgeldin diyecekken :mrgreen:

Neyse hoscakal diyelim bari...
Buda deprem vergilerine benzedi. Once gecici diyorlar saat bile veriyorlar bakıyorsun never yazıyor.
Neyse şimdi Soy ismime hoşgeldin de
E tabi modlar feneri biz ne yapalım:D

oğuz
04-29-2008, 09:50 AM
Buda deprem vergilerine benzedi. Once gecici diyorlar saat bile veriyorlar bakıyorsun never yazıyor.
Neyse şimdi Soy ismime hoşgeldin de
E tabi modlar feneri biz ne yapalım:D

Efendi ol canımı yi :mrgreen:

KOYUNCU
04-29-2008, 12:51 PM
Efendi ol canımı yi :mrgreen:
Bir ezikbahcelinin canı bize gerekmez
Bize puancıklar gerekir
Yahu benden iyisi şamda kayısı be
Naptıum ben sana
Soyledigim soze bakarsan artık o bir replik oldu
ana haber bultenlerinde bile cıkıyor