PDA

View Full Version : 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun!

erk
04-23-2008, 01:17 PM
Şöyle bir baktımda biraz geç oldu ama kimse 23 Nisanı kutlamamış yada umarım ben yanlış görmüşümdür.

Biliyorum forumdaki bir çok kişi Kutlu Doğum haftasını kutluyor. Bende Ulusal Egemenlik bayramızı kutlamak istedim.

Kutlu olsun!

yavuz
04-23-2008, 01:33 PM
Kutlu dogum haftasi, benim dogum gunum, sonra da 23 Nisan...

Boyle mubarek bir insanim iste. :cool:

"Milli Egemenlik" bayramimiz kutlu olsun...

binbirincigece
04-23-2008, 01:59 PM
Bugün 23 Nisan
Neşe doluyor insan(yaşasın resmi tatiller; milli egemenlik, Türk çocukları kimin umrunda)
:twisted:

emirkaan
04-23-2008, 02:00 PM
Bugün 23 Nisan
Neşe doluyor insan(yaşasın resmi tatiller; milli egemenlik, Türk çocukları kimin umrunda)
:twisted:
herşeu guzelde
Tatil olmasına kızıyorum
Tamam ogrencilere atil olsun
Valla koskoca gunde sıkıntıdan patladım
1 gunum oldu bitti

binbirincigece
04-23-2008, 02:05 PM
Tatil olmasına kızıyorum
Şimdi üzüldüm vallaha. Bu devletin memurlarının içinde 3 hafta ara vermeden mesai yapanlar var; hem de gece yarılarına kadar; hatta bazen evine bile gitmeden. Arada bir iyi gidiyor; resmi tatiller. ;)

emirkaan
04-23-2008, 02:08 PM
Şimdi üzüldüm vallaha. Bu devletin memurlarının içinde 3 hafta ara vermeden mesai yapanlar var; hem de gece yarılarına kadar; hatta bazen evine bile gitmeden. Arada bir iyi gidiyor; resmi tatiller. ;)
DEVLETİN İCİNDE BAZİ COK CALİSANLAR VAR DİYE NİYE HAYAT DURUYOR Kİ KARDESİM
kademeli tatil olsun mesela
Yarım gün bir gruba yarım gun digerine
Veya bir bayramda birine diger bayramda birine

binbirincigece
04-23-2008, 02:13 PM
DEVLETİN İCİNDE BAZİ COK CALİSANLAR VAR DİYE NİYE HAYAT DURUYOR Kİ KARDESİMNe yani kole gibi 7/24 araliksiz calissin mi adamlar. Tamam o zaman az calisanlar tatil yapmasin; ama milletin colugu var, cocugu var bayramda gцsteri yapan. Onlari da mi izlemesinler? :lol:

emirkaan
04-23-2008, 02:19 PM
Ne yani kole gibi 7/24 araliksiz calissin mi adamlar. Tamam o zaman az calisanlar tatil yapmasin; ama milletin colugu var, cocugu var bayramda gцsteri yapan. Onlari da mi izlemesinler? :lol:
abi tatile karsi degilim ama bugun cektigim stresi anlatamam
Ya nufusa gitcem kapali
Emniyet mudurlugune gitcem kapali
bari bankalar gideyim bu haftaki odemelerin tumunu yapayim dedim yani hafta ici zaman kalsin diye oralarda kapalı
imkb yi aciyorum oda kapali
gidim bir eşdost ziyaretine onlarda 23 nisan dalarmış
sıkıntıdan patladım
Bende mezarlıga gittim, gecen arefede işin yogunlugundan gidememiştim

yavuz
04-23-2008, 02:24 PM

Mezarlari bulabildin mi bari yerinde? Hakkaten ne kadar sacma ya bir memlekette bu kadar cok tatilin olmasi. 23 Nisan, 19 Agustos, 19 Mayis, yilbasi, dini bayramlar ve arifeleri, her sehrin ayri ayri kurtulus gunu...

Ben sahsen, bir tek dini bayramlari uygun goruyorum. :-)

chepny
04-23-2008, 02:25 PM
abi tatile karsi degilim ama bugun cektigim stresi anlatamam
Ya nufusa gitcem kapali
Emniyet mudurlugune gitcem kapali
bari bankalar gideyim bu haftaki odemelerin tumunu yapayim dedim yani hafta ici zaman kalsin diye oralarda kapalı
imkb yi aciyorum oda kapali
gidim bir eşdost ziyaretine onlarda 23 nisan dalarmış
sıkıntıdan patladım
Sabahtan akşama kadar forumdaydın. Bu dediğin yerlere ne zaman gittin? :mrgreen:

emirkaan
04-23-2008, 02:25 PM
Mezarlari bulabildin mi bari yerinde? Hakkaten ne kadar sacma ya bir memlekette bu kadar cok tatilin olmasi. 23 Nisan, 19 Agustos, 19 Mayis, yilbasi, dini bayramlar ve arifeleri, her sehrin ayri ayri kurtulus gunu...

Ben toptan tatile karsiyim
Bence hicbir devlet dairesi kapanmamali
asamali tatil veya nobetsel tatil olabilir

emirkaan
04-23-2008, 02:28 PM
Sabahtan akşama kadar forumdaydın. Bu dediğin yerlere ne zaman gittin? :mrgreen:
Dikkatle bak
Gitcem diyorum, gittim demiyorum
Sadece bankalar caddesine gittim
Ve mezarlıga gittim
Bankaya sabah ugradim
İkindin de mezarlıga gittim
3 gulhu bir elham bir yasin ve teberake surse surse 25 dakika surer

Redd-i İlhak
04-23-2008, 03:12 PM
Bende eski konuları aradım bulamadım açacaktım ki sen açmışsın yi yapmışsın...

EGEMENLİK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Mgas
04-23-2008, 03:13 PM
Hepimiz Cumhuriyetin cocuklarıyız, bu bayram hepimizin bayramı!

Yasasın Cumhuriyet! Amin.

erk
04-23-2008, 03:57 PM

Şehir kurtuluşlarının tatil oldugunu ilk kez senden duydum. Sen hangi şehirde yasiyorsun acaba ?

binbirincigece
04-23-2008, 04:32 PM

Ben sahsen, bir tek dini bayramlari uygun goruyorum. :-)Altın kuru, keyfin yerinde tabi. 10 sene sonra görürüm ben seni :lool:

METE
04-23-2008, 06:06 PM
Ben toptan tatile karsiyim
Bence hicbir devlet dairesi kapanmamali
asamali tatil veya nobetsel tatil olabilir
Basustune emredersiniz .

emirkaan
04-24-2008, 12:59 AM
Basustune emredersiniz .
Tiz yerine getirile
:D

Qarshi
04-24-2008, 01:33 AM
Çocuk bayramı statüsü ULUSAL EGEMENLİK statüsünün önüne geçmeye başladı...

Bugünün anlamı balonlarla kamufle edilmeyemi çalışılıyor ???

Kutlu olsun ;)

HYML
04-24-2008, 02:21 AM
Halk arasında bir söz vardır hani "Deliye hergün bayram" diye. Bizde bayramdan kasıt tatil (yangel yat osman mısır patlat gel osman) olduğu için şimdi düz bir mantıkla hareket edecek olursak;

1- Bir yılda 52 hafta var, 2x52= 104 gün

2- 1 ocak (yılbası) 23 nisan 19 mayıs 30 agustos 29 ekim= 5 gün

3- Ramazan Bayramı + Kurban Bayramı yılına göre değişiyor (Bakanlar Kurulu kararıyla) en az 7 gün, haftasonuna denk gelmezse tabii.

4- Kar tatili, afrika sıcakları tatili.. koy bi 3-4 gün daha

5- Yıllık izin ortalama 15 gün

6- Ay oram ağrıyo, buram ağrıyo, nezle oldum, grip oldum, yan geldi çamura battım beni mazur görün tatili en az 2 gün

7- Mazeretim var asabiyim ben izini 2 günde öyle

etti sana 139-140 gün.

Ulen zaten bir yıl 365 gün, çıkar 140'ı geriye kalır 225 gün.

Yılın 1/3'ünden fazlası tatil olduğu için diyebiliriz ki, "Yılın 3'te 1'ini deli kıvamında geçiriyoruz!"

seviyorumulenbuduzmantigi.org

mustafa06
04-24-2008, 03:04 AM
En azından burada bu bashlıkta bayramdan bashka konulara yer olmamalı ama bashlıgı acan kardeshimiz yazdıgı ilk iletide
Biliyorum forumdaki bir зok kişi Kutlu Doğum haftasını kutluyor.
daha sonra,
Merak etme senin gibiler arttikca yakinda sadece Erdoagn ile Bay Gulen'in dougum gunlerini kutluyor olacagiz. Az kaldi sabir...

bayrama kel alaka yaklasharak, bashlıgın bashtan itibaren yalın bir kutlama bashlıgı amachlı olmadıgını gostermektedir.
Galiba bu bashlık tebrik degil, siyasi bir bashlık adayıdır.
......
Biz yinede gunun onemini unutmadan tebrigimizi iletelim;
Dunyada Cocuklara armagan edilmish ilk ve tek bayram herkese kutlu olsun.

erk
04-24-2008, 03:31 AM
Halk arasında bir söz vardır hani "Deliye hergün bayram" diye. Bizde bayramdan kasıt tatil (yangel yat osman mısır patlat gel osman) olduğu için şimdi düz bir mantıkla hareket edecek olursak;

1- Bir yılda 52 hafta var, 2x52= 104 gün

2- 1 ocak (yılbası) 23 nisan 19 mayıs 30 agustos 29 ekim= 5 gün

3- Ramazan Bayramı + Kurban Bayramı yılına göre değişiyor (Bakanlar Kurulu kararıyla) en az 7 gün, haftasonuna denk gelmezse tabii.

4- Kar tatili, afrika sıcakları tatili.. koy bi 3-4 gün daha

5- Yıllık izin ortalama 15 gün

6- Ay oram ağrıyo, buram ağrıyo, nezle oldum, grip oldum, yan geldi çamura battım beni mazur görün tatili en az 2 gün

7- Mazeretim var asabiyim ben izini 2 günde öyle

etti sana 139-140 gün.

Ulen zaten bir yıl 365 gün, çıkar 140'ı geriye kalır 225 gün.

Yılın 1/3'ünden fazlası tatil olduğu için diyebiliriz ki, "Yılın 3'te 1'ini deli kıvamında geçiriyoruz!"

seviyorumulenbuduzmantigi.org

Anlasilan sen bu ulkedeki herkesi memur zannediyorsun. Cumartesi hatta Pazarlari calisanlari duymadin galiba ? Dun resmi tatildi ama yine calistim, abartmiyorum kendim icin konusuyorum senede benim için gercekten hic calismadan gecen 30 gunu gecmez.

HYML
04-24-2008, 05:44 AM
Anlasilan sen bu ulkedeki herkesi memur zannediyorsun. Cumartesi hatta Pazarlari calisanlari duymadin galiba ? Dun resmi tatildi ama yine calistim, abartmiyorum kendim icin konusuyorum senede benim için gercekten hic calismadan gecen 30 gunu gecmez.

Bravo, işte çalışmayı seven örnek bir türk evladı daha. Bende bunu diyorum zaten. Tatil günleri çok fazla. Birde hala 1 Mayıs'ı tatil ilan edin diyorlar. (zaten resmi olduda, çalışma devam edecek, 1 Mayıs yan gelip yatma günü değildir)

Türküm, Doğruyum, Çalışkanım...

anlasildimerkezaliyoruztamam.com