View Full Version : Türkistan forumu kullanıcılarıi hadi fotoğraflarımızı paylaşalım, Simayende Tanışalım
TEĞİN
05-05-2008, 11:14 AM
kandaşlar, dostlar, ben şahsen kendi kanımca forumda tartıştığım budundaşların simasını merak ediyorum. yanlış anlamayın ama görmediğim insanlarla tanismak garip geliyor:)
Gerçi bu forumun eskileri birbirlerini tanir ama ben tanimiyorum:) koyalim resmimizi:)
Not: tabi ki sadece resim koymayalim beğendiğimiz resimleri logolari falan da paylasalim:)
ben paylasim da daha bulamadim pc de:9 buldugunm vakit paylasicam:)
NativeAmerican
05-05-2008, 11:35 AM
baba direkt feysbuk versek vs (:
LIBRA
05-05-2008, 11:38 AM
Tegin, buraya boyle bir konu acmana gerek yoktu =) forumun galerisi var dikkat ettiysen, fotografini paylasmak isteyen orda paylasir.
KOYUNCU
05-05-2008, 11:41 AM
nalet olsun icimdeki insan sevgisine.Tanimadigim insanlari ne kadar cabuk sevi-veriyorum.
Ulen killimidir bitlimidir surata baksan belki mizancıdır.
Yapma boyle, yapma boyle.
LIBRA
05-05-2008, 11:44 AM
nalet olsun icimdeki insan sevgisine.Tanimadigim insanlari ne kadar cabuk sevi-veriyorum.
Ulen killimidir bitlimidir surata baksan belki mizancıdır.
Yapma boyle, yapma boyle.
iyisin degil mi koyuncu? buyuk gecmis olsun =(
KOYUNCU
05-05-2008, 11:55 AM
iyisin degil mi koyuncu? buyuk gecmis olsun =(
kızma hemen, sozum sana degildi.
Yukarıda tanımadıgı kişilere merak salan degerli dostumuza,
ve mizancı suratını yayınlayan diger dostumuzaydı
TEĞİN
05-05-2008, 12:34 PM
mizacla alakasi yok. tipe göre muamele yapmayacağiz herhalde:) töbe töbe. mizacende tanimak isterim dedim forum üyelerini. bund bir sakınca mi var?
Ayrica libra forum galerisi var mi yok mu bilmiyodum. modlar konuyu kapatabilir öyleyse. kusura bakmayin.
.
Tanışma sayfasında resmini vermek isteyen arkadaşların resimlerinin linkleri var.
Ayrıca resmini vermek isteyenler o sayfadan veya forum menülerinin içindeki gallery menüsünden resmini asabilir...
hiç sevmem ama
kilitlenmiştir :mrgreen:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.