View Full Version : İsrail,Iraklı bilimadamı avında!
erkinturk
05-06-2008, 06:57 AM
Irak'ta yayınlanan El Bayna gazetesinin haberine göre, cinayetler,
"Siyonist rejim"le işbirliğini reddeden Iraklı nükleer uzmanlar ve üniversite profesörlerinden kurtulma misyonunun bir parçası."
Gazete haberinde
"Cinayetler Mossad ve ABD Savunma Bakanlığı - Pentagon tarafından gerçekleştirildi"
denildi.
Bugüne kadar 350 bilimadamı ve 200 profesör sadece bu mezalimleri işlemek üzere Irak'a konuşlandırılan İsrailli Mossad komandoları tarafından gizlice katledildi.
Gazetede yer alan bir başka iddia ise
"ABD Dışişleri Bakanlığı'na göre, bu cinayetler, Washington'un Iraklı bilimadamlarını ABD ile işbirliğine ikna etme girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanması üzerine gerçekleşti."
şeklinde.
ABD'de yaşayan bir çok uzman da (bu işbirliği) tekliflerine uymayı reddetti ve kaçtı.
Başka ülkelere sığınmaya çalışıyorlar. İşbirliği yapanlar ise ABD'li yetkililerin ellerinde çok yorucu sorgulamalar ve hatta işkencelere maruz kaldılar.
İSRAİL BU BİLİMADAMLARINI TEHDİT OLARAK GÖRÜYOR
Gazetenin haberinde, Tel Aviv'in bu bilimadamlarını "Siyonist rejimin" güvenliğine bir tehdit olarak gördüğü ve bunu halletmenin en iyi yolu olarak sıkıntı veren entellektüellere suikast düzenlemeye karar verdiği kaydediliyor.
Böyle bir uygulamaya yedi ay önce onayını ifade eden Pentagon, İsrailli komandolara destek gönderdi, ayrıca hedefteki öldürülecek olanlar hakkında tam kişisel kayıtları onlar (İsrailli komandolar) için tedarik etti.
Bilimadamları evlerinden uzakta sahneye konan senaryolarla katledildi.
Bunda, Irak'ta her gün gerçekleşen düzenli beklenen bombalı saldırılardan istifade edildi.
http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7221
NativeAmerican
05-06-2008, 02:00 PM
sacma sapan haberler
binbirincigece
05-06-2008, 03:51 PM
sacma sapan haberlerAdam o kadar yazmış, üç kelimede bitirmişsin. Ayıp yahu :lool:
erkinturk
05-08-2008, 10:16 AM
sacma sapan haberler
nasil yani,siyonizmin her kotulugun altindan cikmasini iyimserliklemi karsilayacagiz,hemen dibimizde olan biten rezalete gozlerimizi kapatalim o zaman!
ikiyuzluluge devam'mi edelim?
NativeAmerican
05-08-2008, 12:00 PM
nasil yani,siyonizmin her kotulugun altindan cikmasini iyimserliklemi karsilayacagiz,hemen dibimizde olan biten rezalete gozlerimizi kapatalim o zaman!
ikiyuzluluge devam'mi edelim?
siz once Anadolu sinirlarinin icerisinde OLAN BITEN REZALETE gozlerinizi acin, biraz gucunuzu arttirin sonra ARAPLARA acirsiniz!
Bana ne Israilli adam araplara ne yapmis ne etmis umrumda degil. Yesinler birbirlerini istedikleri kadar.
erkinturk
05-09-2008, 11:57 AM
siz once Anadolu sinirlarinin icerisinde OLAN BITEN REZALETE gozlerinizi acin, biraz gucunuzu arttirin sonra ARAPLARA acirsiniz!
Bana ne Israilli adam araplara ne yapmis ne etmis umrumda degil. Yesinler birbirlerini istedikleri kadar.
Bu yazidan sadece ARAPLARA ACIDIGIM sonucu cikarma kapasitesindeki birine ne yazacagimi soracak degilim,,ama gene'de sunu soyleyeyim,
benim cografyamdaki hersey beni ilgilendirir,
cunku bu cografyadaki hersey butun Turkleri etkiler,ve butun Turkleri ilgilendirir!
ac bugunku "yenicag" gazetesini Umit Ozdag'in yazisini oku,siyonizmin maymunu,efendi ABD Telefer'de 2004'den bu yana Turkmenler'e kac defa saldirmis,kac bin Turkmeni oldurmus oku ondan sonra gel burda ne istersen ona sacma dersin!
BOZ-OK
05-09-2008, 12:27 PM
Bence burada esas sorulmasi gereken soru arada kayniyor... Avlamaya deger Irakli bilim adami mi varmis? :cool:
Not: Bu soru daha da genisletilerek, avlamaya deger Arap bilim adami mi varmis seklinde de sorulabilir... :cool:
Seckjin Khan
05-09-2008, 01:28 PM
Birleşik Devletler ve İsrail Iraklı bilimadamlarından mı çekiniyor yapmayın etmeyin...
Ha II.Dünya Savaşı sonunda Müttefikler ve Sovyet Rusya'sı Alman Bilimadamlarını avladı hatta aralarında paylaştı ama bu olay normaldi çünkü Alman Bilimadamları çok sağlamdı ki Dünya'nın bu hale gelmesinde Alman bilimadamlarının payı çok büyüktür "İlk Süpersonik Jetler - Atom Bombası vs..." ama siz kalkıp da Iraklı Bilimadamları çok iyi derseniz bu komik olur...
BOZ-OK
05-09-2008, 01:32 PM
Birleşik Devletler ve İsrail Iraklı bilimadamlarından mı çekiniyor yapmayın etmeyin...
Ooole deme... Irakli bilimadamlari muthis bir bulus yapmislar... Hepsi bir araya toplanip ayni anda yellendikleri zaman atom bombasi yaninda catapat gibi kaliyormus... Oyle etkiliymis yani... Amarikalilar onun icin bunlarin pesine dusesiymis... Ben yalani uyduranin yalancisiyim... :cool:
http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7221
Acıkistihbarat.com gunumuzde cokca duydugumuz "ergenekon" orgutunun uyeleri ile iliskilendirilmistir, dogrulugunu arastırmadım.
Beni tasalandıran baska konular var. Bu İsrailliler sesi goruntuye ceviren uydular dahi yaptılar. Cok astılar cok...Hadi Akcadaglılar tasla helikopterleri falan indirirde uydu...zor :D
binbirincigece
05-09-2008, 02:59 PM
dogrulugunu arastırmadım.Araştırsaydın ne bulacaktın merak ettim. Türkiye Cumhuriyetinin tüm yetkilileri el ele vermiş; kimin eli kimin cebinde çözmeye çalışıyor ve çözemiyorken...
Eğer bildiğin başka şeyler varsa söyle de ayağımızı denk alalım :lol:
Araştırsaydın ne bulacaktın merak ettim
Arastırmadım dediysem fazla arastırmadım :) Ergenekon operasyonuna sıcak bakmıyorlar ama sitenin yetkilileri ile Ergenekon orgutune uye kisilerin arasında bir ilgi var mı bilmiyorum.
Eğer bildiğin başka şeyler varsa söyle de ayağımızı denk alalım
Sen soyle gorunuyor mu TSK'nın cevreninde somut gelismeler?
Seckjin Khan
05-09-2008, 03:37 PM
Sen soyle gorunuyor mu TSK'nın cevreninde somut gelismeler?
sen bahset bakalım TSK nin çevresinde ki somut gelişmeleri ;)
sen bahset bakalım TSK nin çevresinde ki somut gelişmeleri
http://img230.imageshack.us/img230/5016/temiseg8.jpg
Hus,hus...:) (Cevrende "ufuk" sozcugunun Turkcesi, sevdim ben :D )
Seckjin Khan
05-09-2008, 03:54 PM
http://img230.imageshack.us/img230/5016/temiseg8.jpg
Hus,hus...:) (Cevrende "ufuk" sozcugunun Turkcesi, sevdim ben :D )
Bu resim malesef TSK nin etrafı değilde daha çok çözüme kavuşturulmasını istemeyenlerin yarattığı sonuçları olmuş
TSK çevresinde ki somut gelişmeler dediğinde bunları beklememiştim...
binbirincigece
05-09-2008, 03:54 PM
Sen soyle gorunuyor mu TSK'nın cevreninde somut gelismeler?Ben konuşursam bu devlet çöker :mrgreen:
Seckjin Khan
05-09-2008, 03:55 PM
Ben konuşursam bu devlet çöker :mrgreen:
sende konuş kardeş bakalım senden ne resim döküman çıkacak ;)
Bu resim malesef TSK nin etrafı değilde daha çok çözüme kavuşturulmasını istemeyenlerin yarattığı sonuçları olmuş
Ben konuşursam bu devlet çöker
Hepimiz seriatcıyız ! :lol:
binbirincigece
05-09-2008, 03:58 PM
sende konuş kardeş bakalım senden ne resim döküman çıkacak ;)Ergenekon'un tartışılan 1 numarasını açıklıyorum:
Alper :lool:
binbirincigece
05-09-2008, 03:59 PM
Hepimiz seriatcıyız ! :lol:Deşifre ettim seni, istediğin kadar uğraş :lol:
Ben konuşursam bu devlet çöker
Aklıma bir kisi geldi sanını unuttum
"-Ben bir konusursam devlet birbirine girer
-Konusun Efenim!
-Olmaaaz..Bunları birkac yıl sonra hatıratlarımda bulabilirsiniz!"
:lol:
Konusmadıgımıza bakma Seckin, bundan birkac yıl sonra bitik basacacagız 30 mangıra :D
Ergenekon'un tartışılan 1 numarasını açıklıyorum:
Alper
Benimde mi ismim destanda geciyordu :lol:
http://www.haber10.com/haber/121761/
binbirincigece
05-09-2008, 04:03 PM
Aklıma bir kisi geldi sanını unuttum
"-Ben bir konusursam devlet birbirine girer
-Konusun Efenim!
-Olmaaaz..Bunları birkac yıl sonra hatıratlarımda bulabilirsiniz!"
:lol:
Konusmadıgımıza bakma Seckin, bundan birkac yıl sonra bitik basacacagız 30 mangıra :DErol Mütercimler amcamız demiş ki:
-Bende bu Ergenekon'un yapılanmasını gösteren dokümanın 3 nüshasından biri var.
- Eee hani?
- Ben yaşadığım sürece bunu açıklayamam. Eğer benden sonra bırakacağım kişi uygun görürse açıklar.
BEN: Fesüphanallah!!!
Seckjin Khan
05-09-2008, 04:04 PM
Konu Dışı...
Genelkurmay Başkanlığı Bilgi Notu Az önce yayımlandı...
1. Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadele konusundaki faaliyetlerini yurt içinde ve yurt dışında büyük bir kararlılıkla sürdürmektedir. Bu kapsamda, son günlerde meydana gelen gelişmeler müteakip maddelerde açıklanmıştır.
2. 01-02 Mayıs 2008 tarihlerinde icra edilen hava harekatında, terör örgütünün büyük bir darbe yediği istihbarat kaynaklarından kesin olarak doğrulanmış ve harekatın sonuçları kamuoyuna yansıtılmıştır.
3. Kandil Dağı bölgesinde bulunan ve sayıları 200'e yaklaşan teröristin, hava harekatından sonra büyük çoğunlukla silahlarını bıraktıkları ve Irak kuzeyi yerel yönetiminin teşkil ettiği kontrol noktalarından geçerek, bölgedeki yerleşim merkezlerine dağıldıkları saptanmıştır. Bu gelişme, örgütün büyük bir panik havası ve moral çöküntüsü içinde olduğunu açıkça göstermektedir.
4. Ayrıca, terörist örgütün silahlı unsurlarını yönetmeye çalışan Bahoz kod adlı terörist Fehman Hüseyin'in, yıllardır yuvalandığı Zap bölgesini terk ederek daha emniyetli olduğunu zannettiği Sinad-Haftanin bölgesine kaçtığı tespit edilmiştir.
5. Başka bir sözde yöneticinin operasyon bölgesi dışında yer alan Gara Dağı bölgesine kaçtığı belirlenmiştir.
6. Ayrıca, örgütün sözde lider kadrosundan Cemil Bayık isimli terörist, beraberindeki kalabalık bir grup ile komşu bir ülkeye kaçmıştır. O ülkenin güvenlik güçleri ile girişilen çatışmalarda, sözde korumalarının büyük bir bölümü etkisiz hale getirilmiş olup, kendisinin akıbeti ise bilinmemektedir.
7. Bir çok masum vatan evladını kandırarak terör örgütüne katan sözde liderlerin, şimdi kendi canlarının derdine düştükleri açıkça görülmektedir. Daha önce ifade edildiği gibi, terör örgütünün sözde liderlerinin gördükleri tatlı rüyanın kabusa dönüşme süreci başlamıştır.
8. Bu panik havasını değiştirmek isteyen terör örgütü, 09 Mayıs 2008 gecesi Hakkari bölgesinde bir karakola saldırı girişiminde bulunmuştur. Bölgede konuşlu birlikler tarafından saldırıya derhal karşılık verilmiş ve bölgeye Hava Kuvvetlerine ait unsurlar sevk edilmiştir. Uçaklarımız saat 22:25 itibarıyla hedeflerine ulaşmışlar ve terör örgütüne gereken darbeyi vurmaya başlamışlardır.
9. Yapılan bu saldırı girişimi sonucu 2 güvenlik görevlisi şehit olmuş; 19 terör örgütü mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir.
10. Türk Silahlı Kuvvetleri terörle mücadele kapsamındaki faaliyetlerine kararlılıkla devam edecektir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Bu gelişme, örgütün büyük bir panik havası ve moral çöküntüsü içinde olduğunu açıkça göstermektedir.
Dag kadrosunu bilmiyorum ama kentde durumları iyi. Herifler son teknoloji cep telefonları kulaklarında, dikmisler sacları havaya, muzik gruplarının biletlerini satıyorlardı...mazlumu oynuyorlar (ulan ben daha 3315 kullanıyorum be! Ozunde benim baskaldırmam lazım :) )
(Bu arada dikkat ettiniz mi adamlara orgut kendimizinkilere teskilat diyoruz
Onlar liderlerine onderlik falan diyorlar...Bizden iyi Turkce kulanıyorlar ha :) )
erkinturk
05-12-2008, 08:44 AM
bu iletiyi BOP projesi kapsaminda degerlenir diye gonderdim,neticede bizim icin birinci derece tehdittir/hatta pkk vakasi BOP projesinin cercevesinde anlasilmalidir,okunmalidir!
Biz affedersiniz os...ra,os..ra uyurken siyonizmi yasatma ve yayginlastirma adina orada hem komsumuz musluman halklar katlediliyor hemde soydasimiz,insanimiz Turkmenler Irak cografyasindan siliniyor,ve bu komploya AKP'de istirak ediyor.Sirf menfaati icin Emperyalist ve Siyonistler ile isbirligine giriyor!
Yenicag'daki Prof.Umit Ozdagin Irak Turkmenlerinin akibeti ile ilgili yazi dizisini okuyun derim,ibret icin.
yattigimiz gaflet uykusundan uyanmamiz dilegiyle hepinize sevgiler!
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.