PDA

View Full Version : İbrahim Tatlıses Hiyar ve Gerizekalıdır

bybirol
05-06-2008, 02:25 PM
HEM HİYAR HEM DE GERİZEKALI

http://img440.imageshack.us/img440/3974/111yz7.gif

Geçtiğimiz günlerde TRT' ye 150 Milyar ücretle transfer haberine tepki gösteren gazetecilere kızıp size giren çıkan nedir diye soran Ünlü[!] türkücüye ilk cevap Mustafa Mutlu'dan geldi...

Hıyar da sensin, geri zekâlı da...

Mustafa Mutlu İbrahim Tatlıses'e bugünkü köşesinde yanıt verdi..

Bundan yaklaşık 20 gün kadar önce gazetelerde TRT’nin bir türkücüyle program başına 65 bin YTL’ye anlaştığı haberi çıkmıştı. O türkücü de hemen bir demeç patlatmış ve “Ben o paraya o programı yapmam, 150 bin YTL alacağım” demişti...

Ben de 16 Nisan’da, “Bu ülkede ayda 240 bin YTL’lik geliri hakaret sayacak kaç babayiğit var” diye sormuştum...

Bu terbiyesiz adam, dün bir açıklama yapmış ve isim vermeden bana ve benim gibi düşünenlere “Hıyar” demiş ve eklemiş:

“Sana ne lan? Sana giren çıkan ne? Geri zekâlı, sen bunu yazmakla neyi yazıyorsun? İçine sığdıramadığın ne?”

Ey küstah adam... İsim vermeden hakaret ettiğin “yazar” bensem, dinle:

Sana “girip çıkan” değil benim derdim!

Benim derdim; vatandaşın ödediği elektrik faturalarından aldığı parayla ayakta duran bir kamu kurumunun hovardaca yönetilip, yönetilemeyeceği!

Bu yüzden meslek namusum gereği işimi yaparım ve devletin kaynaklarını peşkeş çekenlerden ve bundan nemalanan herkesten hesap sorarım!

Bunun için “Savcı” olmama da gerek yok, “müfettiş” de. Benim sorduğum soruyu sormak, kamu adına görev yapan her gazetecinin işi!

Bu yüzden ‘hıyar’da sensin, ‘lan’da, ‘geri zekâlı’da...

Haddini bil mahalle kabadayısı!

binbirincigece
05-06-2008, 03:51 PM
HEM HİYAR HEM DE GERİZEKALI

http://img440.imageshack.us/img440/3974/111yz7.gif

Geçtiğimiz günlerde TRT' ye 150 Milyar ücretle transfer haberine tepki gösteren gazetecilere kızıp size giren çıkan nedir diye soran Ünlü[!] türkücüye ilk cevap Mustafa Mutlu'dan geldi...

Mustafa Mutlu İbrahim Tatlıses'e bugünkü köşesinde yanıt verdi..

Bundan yaklaşık 20 gün kadar önce gazetelerde TRT’nin bir türkücüyle program başına 65 bin YTL’ye anlaştığı haberi çıkmıştı. O türkücü de hemen bir demeç patlatmış ve “Ben o paraya o programı yapmam, 150 bin YTL alacağım” demişti...

Ben de 16 Nisan’da, “Bu ülkede ayda 240 bin YTL’lik geliri hakaret sayacak kaç babayiğit var” diye sormuştum...

Bu terbiyesiz adam, dün bir açıklama yapmış ve isim vermeden bana ve benim gibi düşünenlere “Hıyar” demiş ve eklemiş:

“Sana ne lan? Sana giren çıkan ne? Geri zekâlı, sen bunu yazmakla neyi yazıyorsun? İçine sığdıramadığın ne?”

Ey küstah adam... İsim vermeden hakaret ettiğin “yazar” bensem, dinle:

Sana “girip çıkan” değil benim derdim!

Benim derdim; vatandaşın ödediği elektrik faturalarından aldığı parayla ayakta duran bir kamu kurumunun hovardaca yönetilip, yönetilemeyeceği!

Bu yüzden meslek namusum gereği işimi yaparım ve devletin kaynaklarını peşkeş çekenlerden ve bundan nemalanan herkesten hesap sorarım!

Bunun için “Savcı” olmama da gerek yok, “müfettiş” de. Benim sorduğum soruyu sormak, kamu adına görev yapan her gazetecinin işi!

Bu yüzden ‘hıyar’da sensin, ‘lan’da, ‘geri zekâlı’da...

Haddini bil mahalle kabadayısı!
İyi güzel de bu hıyarı bu forumda bile sorsan beğenerek dinleyen onlarca insan olduğuna eminim.

Şimdi çıkıp bana; "Bana ne kişiliğinden, ben adamın sanatını, müziğini seviyorum." demeyin.:evil: Zira; kendisi bu milletin tarih boyunca başına gelen en büyük felaketlerden birisidir.

mustafa06
05-06-2008, 04:23 PM
Merak ederim, Acaba ozel TVlerde bu tip programlarda ne kadar odeniyor.
Bu adam pek cok ozel kanala benzer programlar yapmıshtı oralardan ne kadar almıshtı?

Aybike
05-06-2008, 04:25 PM
BEN VARYAAAAAAAA...Bana hesap sorulmayacagini bilsem,o herifi varyaaaaaaaaaaaaaa....Ah ah ...anladiniz siz onu..:)

Mustafa kardes tv lerde en az para (en ucuz sunucu icin) 10 bin ytl den baslar...haftalik tabi..
Muhasebeye 20 bin denir ..yarisi genel mudur cebine gider..:)

Sanatci ile anlasilir tabi..:)

mustafa06
05-06-2008, 04:34 PM
Mustafa kardes tv lerde en az para (en ucuz sunucu icin) 10 bin ytl den baslar...haftalik tabi..
Muhasebeye 20 bin denir ..yarisi genel mudur cebine gider..:)

Sanatci ile anlasilir tabi..:)

İbrahim tatlıses gibi birisi cok ucuza gitmez herhalde?
Bu tip programlarda her shey kanala ait kisi sadece sunucumu gorevimi yapıyor yoksa programın her sheyi bu kishiye mi ait oluyor? yani anahtar teslimi gibi mi:)

Bunu shunun icin soruyorum.
ozel kanallar ticari kurulushlar olduguna gore zararına ish yapmak istemezler.
verdikleri parayı fazlası ile geri alabiliyorlarsa yani bu kisinin reytingi yuksekse ve yeteri kadar reklam geliri oluyorsa sorun yok demektir. Gecmishte de pek cok kanala program yaptı. ve farklı kanallara transfer oldu.Her transferde daha yuksek ucret almısh olmalı ki, kanal degishtirmishtir. ozel kanalların da kazanmısh olmaları gerekir.

TRT Devlet kurumudur hareketsiz kalmalı diye bir kural yok. Eger bu programlardan para kazanacaksa neden olmasın?
Yılbasında TRT tarafından Tarkana odenen para da gundeme gelmishti ama o dakikalarda reyting rekorları kırıldıgı soyleniyor.
Bilmiyorum ama Konunun gundeme gelmesi sanki bana ozel kanalların ticari kaygılarından, rekabetten kaynaklanıyor gibi geliyor

NOT, İbrahim Tatlıses hichbir zaman dinlemedigim kisilerden birisidir ama kanal kanal gezdigine gore seveni cok olmalı

Karayılan
05-06-2008, 04:39 PM
Kendisinden o kadar gıcık kaparım ki cok sevdigim bir sarkiyi bu denyo bir kere soylesin ve ben de bunu duyayım o sarkiyi bir daha dinlemem. Abartmıyorum, gercekten boyle... Aynı sey Mahsun icin de gecerli.

o'zbek
05-06-2008, 04:44 PM
Bu Ibrohim Tatlises deganlari Ozbekistonda birinchi bolib tanilgan turk qoshiqchilaridan. Mustaqillikni ilk yillarida tilizorga chiqvolib arkestri bilan "Haydi soyle, Hayi soyleee" deb rosa baqirgan edi :)

binbirincigece
05-06-2008, 04:48 PM
Bu Ibrohim Tatlises deganlari Ozbekistonda birinchi bolib tanilgan turk qoshiqchilaridan. Mustaqillikni ilk yillarida tilizorga chiqvolib arkestri bilan "Haydi soyle, Hayi soyleee" deb rosa baqirgan edi :)Aramızdaki derin problemleri çözemeyişimizin en büyük nedeni de bu zaten. Türkiyeyi ilk İbrahim Tatlıse'den tanımanız :mrgreen:

Karayılan
05-06-2008, 04:51 PM
Aramızdaki derin problemleri çözemeyişimizin en büyük nedeni de bu zaten. Türkiyeyi ilk İbrahim Tatlıse'den tanımanız :mrgreen:zuhahahaha yarıldım :lol:

Temur
05-06-2008, 04:51 PM
ula trt paramızı türkücüleremi saçıyor nedir ulan bu nedir ne!!

binbirincigece
05-06-2008, 04:52 PM
zuhahahaha yarıldım :lol:Yalan mı? :lool:

mustafa06
05-06-2008, 04:53 PM
Ozbek dogru soyluyor. ozbekistanda en ucra yerlerdeki pazarlarda bile bangır bangır bagırtarak kaset satan kasetcilerde bile ibrahim tatlıses, emrah, mahsun kırmızıgul, tarkan, orhan gencebay, ferdi tayfur kasetleri satılırdı. ama ibrahim tatlıses ve emrah cok yaygındı.

Temur
05-06-2008, 04:54 PM
Bu Ibrohim Tatlises deganlari Ozbekistonda birinchi bolib tanilgan turk qoshiqchilaridan. Mustaqillikni ilk yillarida tilizorga chiqvolib arkestri bilan "Haydi soyle, Hayi soyleee" deb rosa baqirgan edi :)

menimche ozbekistanda eng tanilgan turuk qoshiqchi tarkandur tarkaaaaannn... :D

karteeeeel bir numara en buyuk cehhenemden çıkan vs vs vs

binbirincigece
05-06-2008, 04:54 PM
ula trt paramızı türkücüleremi saçıyor nedir ulan bu nedir ne!!Abi niye öyle dedin baksana adam Orta Asyadaki kardeşlerimizle aramızda köprü vazifesi görüyormuş :mrgreen:

Temur
05-06-2008, 04:56 PM
hahaha kopardın beni :D nerdesin ? arayım seni konuşak hele iki...

Mgas
05-06-2008, 05:00 PM
Abi niye öyle dedin baksana adam Orta Asyadaki kardeşlerimizle aramızda köprü vazifesi görüyormuş

Tanrı dagı eteginde
Ahey ahey
Ucan guvercin olsam
...

O baska seyler goruyordur :D

binbirincigece
05-06-2008, 05:11 PM
Tanrı dagı eteginde
Ahey ahey
Ucan guvercin olsamTanrı Dağı eteğinde güvercinin ne işi var. Bari Kartal falan deseydin. :lol:

o'zbek
05-06-2008, 05:13 PM
Aramızdaki derin problemleri çözemeyişimizin en büyük nedeni de bu zaten. Türkiyeyi ilk İbrahim Tatlıse'den tanımanız :mrgreen:
nimesini eytasiz. ilk zamonlarda ozbekistonda TRT kanalini ko'rsatar edi, tushdan so'ngra, soat beshlarda boshlar edi. Aynan "Klip saati"ga to'g'ri kelar edi; Ibrahim Tatlises va kompany qizlar bilan chiqip qo'shiq aytgani aytgan edi. Bir qismimiz Turkiyani shunday tanigan :)

Tabriz_Han
05-06-2008, 05:13 PM
Adam biraz aptal olabilir ama sesi tatli :D

o'zbek
05-06-2008, 05:15 PM
Ozbek dogru soyluyor. ozbekistanda en ucra yerlerdeki pazarlarda bile bangır bangır bagırtarak kaset satan kasetcilerde bile ibrahim tatlıses, emrah, mahsun kırmızıgul, tarkan, orhan gencebay, ferdi tayfur kasetleri satılırdı. ama ibrahim tatlıses ve emrah cok yaygındı.
ferdi tayfurni hech eshitmaganman; omalekin, emrah rosa moda bo'lgan; ayniqsa "rinnarin narin yarim" degan qo'shigi jonga tegip ketgan edi :)

binbirincigece
05-06-2008, 05:16 PM
Adam biraz aptal olabilir ama sesi tatli :DNe tatlısı zehir zehir :lol:

o'zbek
05-06-2008, 05:16 PM
Adam biraz aptal olabilir ama sesi tatli :D
ikiside tatli olani kim gormusku zaten :)

Madalio'g'li
05-06-2008, 05:23 PM
ikiside tatli olani kim gormusku zaten :)

Shunaqasi O'zbekistonda bor. Ya'ni o'zi ham tovushi ham chiroyli hofizlardan. ;)

mustafa06
05-06-2008, 05:24 PM
Begenmesekte bir gercek var ozbekleri etkilemishler.
Okadar etkilemishler ki, pek cok ozbek sanatcı cıkardıkları kasetlere bizden de Turkuler koymushlar.
İshte size 1999 yılında orada duydugum ozbek agzı ile soylenmish bir Turku;
http://rapidshare.com/files/113077261/seni_sevdim__uzb__mp3.mp3.html
Ben bu soylenish sheklini aslından daha cok sevmishtim.

Ozur, Bu sharkıyı normal alarak kasetten alarak mp3 e cevirmishtim. ceviri sırasında muzik sonunda gereksiz bir boshluk olushmush. ancak muzikte bir eksiklik yoktur. uploaddan sonra farkettim ozur dilerim.

o'zbek,
ferdi tayfurni hech eshitmaganman
Siz duymamısh olabilirsiniz ama Ben orada bir ozbekten ferdi tayfur sharkılarını dinledim bile.)
Genc bir arkadashtı, seside ferdi tayfuru andırıyordu. sanki aglayarak soylerdi, ama ferdinin sharkılarınından adeta bilmedigi yok gibiydi.

Tabriz_Han
05-06-2008, 05:25 PM
Ibrahim Tatlises her yerde bilinir, Turkuleri Turkistanda, Hindistanda, Arabistanda, Iranda dinleniliyor :D

Muslum baba'da bilinir.

En tutulan herhalde Tarkandir

o'zbek
05-06-2008, 05:26 PM
Shunaqasi O'zbekistonda bor. Ya'ni o'zi ham tovushi ham chiroyli hofizlardan. ;)
shunaqa otarchilarimiz borakanu, bilme yurganakanmizda :)
link pink tashavorinchi aka

Temur
05-06-2008, 05:32 PM
Tarqoooooon bir numero eng buyyyuk jahannamdan chuqqan chulgun Turuk vs vs... devomi bor...

o'zbek
05-06-2008, 05:38 PM
arkadaslar kusura bakmayin, tarkanin ismi gecen postlara hep negativ rating verdim. cunku o ozbekistanda o kadarda taninan biri degil :D

Madalio'g'li
05-06-2008, 05:39 PM
shunaqa otarchilarimiz borakanu, bilme yurganakanmizda :)
link pink tashavorinchi aka

:)

Marg'ilon tarapdanmas lek vodiydan albat. (otarchi :rolleyes: bilmadim, shunday bo'lmasa kerak. :) )

mustafa06
05-06-2008, 05:43 PM
arkadaslar kusura bakmayin, tarkanin ismi gecen postlara hep negativ rating verdim. cunku o ozbekistanda o kadarda taninan biri degil :D

Galiba Tarkan bir zamanlar moskovada bir konser vermish. bu onseri rus kanalı yayınlamısh. ozbekistanda tanınması ondan sonra bashlamısh.
hemen her yerde tarkan kasetlerininde satıldıgına ben shahit oldum. Talep olmasa bu kasetleri neden yapsınlar? :)

o'zbek
05-06-2008, 05:46 PM
Galiba Tarkan bir zamanlar moskovada bir konser vermish. bu onseri rus kanalı yayınlamısh. ozbekistanda tanınması ondan sonra bashlamısh.
hemen her yerde tarkan kasetlerininde satıldıgına ben shahit oldum. Talep olmasa bu kasetleri neden yapsınlar? :)
tabii biraz taniniyor, canim. Ama, onu cok insan Tarkan degil, Tarakan olarak biliyor :)

mustafa06
05-06-2008, 05:52 PM
tabii biraz taniniyor, canim. Ama, onu cok insan Tarkan degil, Tarakan olarak biliyor :)

oyle soylersen tamam . tarkana tarakan desinler, darakan demesinler de:)
hasan kel veya kel hasan ne farkeder. hasan bizim hasan olduktan sonra

azerilerde ahmete ehmet diyorlar.:)

o'zbek
05-06-2008, 05:57 PM

ama bizde ayni degil. Tarkan bu tarkan. Tarakan bu yerde cabuk hareket eden bocekdir uzun uzun biyiklari var :)

mustafa06
05-06-2008, 05:58 PM
ama bizde ayni degil. Tarkan bu tarkan. Tarakan bu yerde cabuk hareket eden bocekdir uzun uzun biyiklari var :)

Onu bildigim icin darakan demesinler demishtim. sizdeki darakana Bizde sadece hamam bocegi derler.:)

Tarakan mı, darakan mı sen daha iyibilirsin ama benim rus-tatar karıshımı dil hocam darakan demishti. onun yalancısıyım, yarın telefon acar fırcalarım :)

o'zbek
05-06-2008, 06:06 PM
biraz offtop ama, degerli offtop :)

YouTube - Baby Panda Sneeze - HILARIOUS!

TÜRKÇE
05-07-2008, 01:09 AM

Seydişehir, bozkır, hadimlilerde ahmete aaamat derler
İbrahime irbaaam derler
aliye ağlı derler

Qarshi
05-07-2008, 01:09 AM
Bu threaddan Koyuncu'ya 60 mesajlık malzeme çıkar :mrgreen:

TÜRKÇE
05-07-2008, 01:10 AM
Bu threaddan Koyuncu'ya 60 mesajlık malzeme çıkar :mrgreen:
Hay sen cok yaşa.Valla abi neden daha once gormedim ki, gorunce gomu bulmuş gibi sevindim.

Temur
05-07-2008, 06:07 AM
Darakan bir nomara en böyyyyük cehennemin dibinden. hay benn Darakanında Tarakanında Tarkanında alayının...

Qarshi
05-07-2008, 06:26 AM
Bu adamı tecritte tutup sadece söyleteceksin.Ses olacak,görüntü olmayacak :cool:

Temur
05-07-2008, 08:15 AM
EdTarkan'ul ala kesiran ekberiyye faqat idgafilmiddâh ellezi fizzaviyeh cerratul emr!

Temur
05-07-2008, 08:17 AM
Bu adamı tecritte tutup sadece söyleteceksin.Ses olacak,görüntü olmayacak :cool:

Emruke seyidi ya Oguz gaddasallah hedefuke ala hızf şemsil selasun lukka Andussaih emmrah! vessemtea.

Qarshi
05-07-2008, 08:31 AM
Emruke seyidi ya Oguz gaddasallah hedefuke ala hızf şemsil selasun lukka Andussaih emmrah! vessemtea.

Küfür ettiysen aynen iade :mrgreen:

TÜRKÇE
05-07-2008, 09:00 AM
Küfür ettiysen aynen iade :mrgreen:
Yok kufur etmemiş, 7 ceddine rahmet okumuş:D

TÜRKÇE
05-07-2008, 09:07 AM
kesin o yazar 2 gun sonra sut dokmuş kedi olur

Temur
05-07-2008, 09:08 AM
El muzaedel kufri daimen mutafel cık cık cık

Temur
05-07-2008, 09:10 AM
Yok kufur etmemiş, 7 ceddine rahmet okumuş:D

7 ceddul şeriyye eltetekelemu lugatil arabiyye...

TÜRKÇE
05-07-2008, 09:12 AM
7 ceddul şeriyye eltetekelemu lugatil arabiyye...
Dai, aklın başındamı senin.
Turk telekomun %20 sini oger telekom sudia arabiya telekoma 20 milyar dolar bedelle sattı diye sende arapca ozentisi mi başladı:D
Kazıga bak be 20 milyar dolar %20 si

Temur
05-07-2008, 09:15 AM
Xa men yaxshi biliremki araplıklar kop kalpazandııı.

TÜRKÇE
05-07-2008, 09:18 AM
Xa men yaxshi biliremki araplıklar kop kalpazandııı.
ee biz enayiler olmasa kalpozanlar ac kalır, yazık degilmi onlara, Biz enayi olmaya devam edelim ki, yazık ekmeklerini ellerinden almayalım

Sirena
05-07-2008, 09:55 AM
Bence hepinizden daha akıllı, bir de sesi de kötü değil, sadece salağa yatıyor. Paris Hilton gibi, PR diyorlar buna. IMHO:D

TÜRKÇE
05-07-2008, 09:59 AM
Bence hepinizden daha akıllı, bir de sesi de kötü değil, sadece salağa yatıyor. Paris Hilton gibi, PR diyorlar buna. IMHO:D
İki fıstıkta vardı bir replik.
"şeke olucam"
Buda şee oluyor demekki

Qarshi
05-07-2008, 10:47 AM

IMHO ne demek küçük hanım :mrgreen:

Ma'ruf
05-10-2008, 07:57 PM
Neden bo'yle begenmiyorsunuz Ibrahimdan?Bence sarkilari,cok guzel.

Karayılan
05-10-2008, 11:42 PM
Neden bo'yle begenmiyorsunuz Ibrahimdan?Bence sarkilari,cok guzel.Adam degil o yuzden :cool:

Ma'ruf
05-10-2008, 11:59 PM
Adam degil o yuzden :cool:

Neden adam degil?:)Ben onu Turkiyede yaptiklarini bilmiyorum.Ko'tumu bir sey yapti?Bir aciklasaniza...

Karayılan
05-11-2008, 12:10 AM
Neden adam degil?:)Ben onu Turkiyede yaptiklarini bilmiyorum.Ko'tumu bir sey yapti?Bir aciklasaniza...Valla saymakla bitmez. En basta kaypaktır. Birgun Kürd olur oteki gun Türk olur ertesi gun Arap olur. Ozel hayatı da oyle. Kendi oglunu kursunlattırır filan. Hapse girmemek icin milletvekili adayı olur. Bir yıl once "Ben Kürdüm, Kürtce sarkı söylerim" filan der, bir yıl sonra hepimizden daha Türk olur :D Velhasıl, sarkıları guzel olsa da kendi adam degil :evil:

Aybike
05-11-2008, 04:40 PM
Adam degil o yuzden :cool:
14 yasindaki kiza tecavuz edip hamile birakir..sonra kizin serefsiz babasina para teklif eder bebegi aldirir...olan kiza olur..sona kizi tv lere cikarip unlu yapar..uc bes kurusa olayi kapatir..yetermi????????

cevabim marufa ..:)

bybirol
05-17-2008, 10:36 AM
14 yasindaki kiza tecavuz edip hamile birakir..sonra kizin serefsiz babasina para teklif eder bebegi aldirir...olan kiza olur..sona kizi tv lere cikarip unlu yapar..uc bes kurusa olayi kapatir..yetermi????????

cevabim marufa ..:)

Bu kız da kimmiş Aybike kardeş merak ettim...

TÜRKÇE
05-17-2008, 11:51 AM
Bu kız da kimmiş Aybike kardeş merak ettim...
Abi ben tahmin ediyoum, soyleycem kızı ama,forumdaki 1-2 dengesiz, her lafın altından comak arıyan, kazık laf sevdalısı hemşerileri var.
Beni korursun deel mi

bybirol
05-17-2008, 11:58 AM
Abi ben tahmin ediyoum, soyleycem kızı ama,forumdaki 1-2 dengesiz, her lafın altından comak arıyan, kazık laf sevdalısı hemşerileri var.
Beni korursun deel mi

Gücümüz yettiğince koruruz hele kimmiş bu zilli pardon bu kız

TÜRKÇE
05-17-2008, 12:07 PM
Gücümüz yettiğince koruruz hele kimmiş bu zilli pardon bu kız
Bu ya azeri kızı dır
Yada ebru dur

bybirol
05-17-2008, 12:41 PM
Bu ya azeri kızı dır
Yada ebru dur

Bu Azeri kızı Günel benimde aklıma gelmedi değil ama bilemeyiz tabi ama Ebru Yaşar olması cok zayıf bir ihtimal

Bumin Alparslan
05-25-2008, 12:40 PM
Hıyar ve Gerizekalı diyerek bu adama veya adama benzeyen mahluka iltifat etmiş oluruz ama hakettiklerinide söylersem sanırım üye olduğum gün daha forumdan uçarım!

Aybike
05-25-2008, 04:20 PM
ebru yasar degil...diger gariban..zilli deme oguz kiz bebeydi daha...

TÜRKÇE
05-25-2008, 11:37 PM
Valla iboya jıyar demeyin, çok kızarım. Cunku ben hıyarı cok severim, ama iboyu sevmem

Temur
06-21-2008, 03:17 AM
Safda toplan!! istikamet cepheniz !! dağılın marş marş!!

TÜRKÇE
06-21-2008, 03:18 AM
ebru yasar degil...diger gariban..zilli deme oguz kiz bebeydi daha...
Tüm zilliler bir zamanlar bebekti

TurkKizi1985
06-21-2008, 09:49 AM
İyi güzel de bu hıyarı bu forumda bile sorsan beğenerek dinleyen onlarca insan olduğuna eminim.

Şimdi çıkıp bana; "Bana ne kişiliğinden, ben adamın sanatını, müziğini seviyorum." demeyin.:evil: Zira; kendisi bu milletin tarih boyunca başına gelen en büyük felaketlerden birisidir.

Tebrik ederim, cok guzel yazdin, Allah razi olsun, tam kalbimi okudun.
Selamlar :)

TurkKizi1985
06-21-2008, 09:50 AM
Valla iboya jıyar demeyin, çok kızarım. Cunku ben hıyarı cok severim, ama iboyu sevmem
Helal ya, super yazdin :lol:

Aybike
06-23-2008, 01:38 PM
Anaaaaaaaaa,koyuncuya hiyar demis biri...Cekin kiliclariniziiii..biz her biseyi deruk ama baskasina dedirtmeyuuuuuuuuuuk....

TÜRKÇE
06-23-2008, 01:49 PM
Anaaaaaaaaa,koyuncuya hiyar demis biri...Cekin kiliclariniziiii..biz her biseyi deruk ama baskasina dedirtmeyuuuuuuuuuuk....
sagolasiniz, bizde bişiler dedik ama ali silvanli, geldi sildi :D

LIBRA
06-23-2008, 02:15 PM
Ne güzel konular açılıyor buralara ya =))) millet beni özledinizmi? =)
Ben anlamadım kime ne Ibonun hıyarlıgından gerizekalılıgından :D şey yani herkes biliyoki zaten mustafa mutlu demeden önce ne yani çokmu ilerizekalıydı :lol: Tenisin tellerini agort sanan adamdan ne beklersiniz :lool: neyse şaka bi yana hiç sevmem kendilerini :-S

Aybike
06-23-2008, 05:07 PM
kimse sevmiyor zaten saddam kilikli herifi..
yav bunlar niye hep birbirlerine benziyor bileniniz varmi..????
Apo da benziyor Ibraaama..:)

Şehbir
06-23-2008, 05:17 PM
kimse sevmiyor zaten saddam kilikli herifi..
yav bunlar niye hep birbirlerine benziyor bileniniz varmi..????
Apo da benziyor Ibraaama..:)

İMALAT, KUPON DEĞİL DE FABRİKASYON OLUNCA; BİRBİRLERİNE BENZEMELERİ GAYET DOĞAL..

TÜRKÇE
06-24-2008, 12:14 AM
Ne güzel konular açılıyor buralara ya =))) millet beni özledinizmi? =)
Ben anlamadım kime ne Ibonun hıyarlıgından gerizekalılıgından :D şey yani herkes biliyoki zaten mustafa mutlu demeden önce ne yani çokmu ilerizekalıydı :lol: Tenisin tellerini agort sanan adamdan ne beklersiniz :lool: neyse şaka bi yana hiç sevmem kendilerini :-S
Sert çıkışlara ihtiyacımız var

Òþëüïàí
06-24-2008, 12:17 AM
Dun gozume carpti ATV de yeniden baslamis IBO SHOW hayirli ugurlu olsun hepimize :evil:

TÜRKÇE
06-24-2008, 12:22 AM
Dun gozume carpti ATV de yeniden baslamis IBO SHOW hayirli ugurlu olsun hepimize :evil:
Birazda 7 milyonu sevindirelim dediler galiba