PDA

View Full Version : Ankara'da buluşuyoruz

mehmetzela
05-07-2008, 08:41 AM
8 Haziran 2008 Pazar akşamı saat 20:00
Keçiören Estergon Kalesi
Semerkant Sofrası
Tüm forum üyelerini bekliyoruz.

http://img169.imageshack.us/img169/2245/semerkant1yj3.jpg

Aybike
05-07-2008, 02:23 PM
gidelimmi oguz,dila,hanedan..??????

mehmetzela
05-07-2008, 03:22 PM
gidelimmi oguz,dila,hanedan..??????

ankaralılar daha farkına varmadan istanbullular geliyor. helal olsun. buyrunuz, şeref verirsiniz

Temur
05-07-2008, 03:36 PM
bak ankarada semerkant sofrası var bizde yok. Çok düşündün neden acaba koskoca istanbulda adam gibi bir özbek sofrası açan restoran yok diye...

CHOYHONACHI
05-07-2008, 06:36 PM
bak ankarada semerkant sofrası var bizde yok. Çok düşündün neden acaba koskoca istanbulda adam gibi bir özbek sofrası açan restoran yok diye...

vardirda sen iyicesine bakmamissindir ... :cool:

Aybike
05-07-2008, 08:15 PM
ben bu konuda ciddiyim..
bana arkadaslardan biri hadi desin ordayim...

Hanedan
05-07-2008, 11:54 PM
.......Hadii.:)

dila73
05-07-2008, 11:59 PM
ben bu konuda ciddiyim..
bana arkadaslardan biri hadi desin ordayim...

araba ile 3,5 - 4 saat, trenle de 5 saat filandır gibi düşünüyorum, tren kısmından emin değilim :=)
hatırladım da bizim gebzeden ist. a gelişimiz 3 saat olduydu birkaç kere :=)

oğuz
05-08-2008, 04:37 AM
İstanbul'dan bir grup kurulabilirse bende gitmek isterim...:cool:

HYML
05-08-2008, 07:00 AM
Şu İstanbul'luların buluşma hastalığı yok mu...Hasta oluyorum yaa. Nerde bi toplantı görsek maydonozu kapıp koşuyoruz. Ya bırakın adamlar rahat rahat bi misket oynasınlar..:cool:

fidaydada ankaralım fidaydaa
toplanamadınız bitürlü kaç aydaaa

mehmetzela
05-08-2008, 07:06 AM
Şu İstanbul'luların buluşma hastalığı yok mu...Hasta oluyorum yaa. Nerde bi toplantı görsek maydonozu kapıp koşuyoruz. Ya bırakın adamlar rahat rahat bi misket oynasınlar..:cool:

:) güzel türkü
Ama semerkant sofrasında toplanacağız, kimbilir. belki zurney, karney çalıp harezm dansları yaparız. Toplanma ilhamımızın kaynağı sizsiniz. Sizde buyrun tabiki. Henüz kimseden ses yok ama tek başıma da olsa toplanacağım :)

Hanedan
05-08-2008, 07:55 AM

Niye sen misket bilmiyon mu?:lol:

Qarama
05-08-2008, 08:44 AM
:) güzel türkü
Ama semerkant sofrasında toplanacağız, kimbilir. belki zurney, karney çalıp harezm dansları yaparız. Toplanma ilhamımızın kaynağı sizsiniz. Sizde buyrun tabiki. Henüz kimseden ses yok ama tek başıma da olsa toplanacağım :)

imkanim olsaydi gelmek isterdim ama bu yaz Almanya'da kaliyorum malesef.

HYML
05-08-2008, 09:00 AM
Niye sen misket bilmiyon mu?:lol:

Mors, Baş, Kafa kondik, Tumba.. Her türlüsünü iyi biliriz komutan oynayak mı..soooooon.:cool:

.................................................. ..............................................

...ayrıyetten başlığın "Türkistan Forumu Büyük Ankara Buluşması" olarak değiştirilmesini talep ediyor yüce önderliğe saygılarımı sunuyorum.:cool:

Karayılan
05-08-2008, 09:02 AM
O tarihte bizim etkinligimiz var malesef. Biz de bir hafta once toplanıyoruz zaten Semerkand Sofrasında...

mehmetzela
05-08-2008, 10:27 AM
O tarihte bizim etkinligimiz var malesef. Biz de bir hafta once toplanıyoruz zaten Semerkand Sofrasında...

siz kim kim toplanıyosunuz ve bize niye söylemiyosunuz :)
nadirle bi görüşsene o ne diyecek. ben 18 martı, hem pazar hem ertesi günü tatil diye seçtim.

Aybike
05-08-2008, 11:29 AM
erkene alirsaniz kesin geliyoruz....20 den önceye yani, birde otel aramayalim:)

borcugin_2
05-08-2008, 12:10 PM
S.A.

Çoğunluk 17-18-19 Mayıs'ta toplanma kararı alırsa saygılarımı sunar gelemeyeceğimi bildiririm. Bu hafta sonundan önce ya da sonraki bir tarihte kesinlikle gelirim. Ayrıca çok ünlü katılımcılar da (!) getiririm yanımda. :)

Ben geliyorum diye bir kişi dahi gelmekten vazcayarsa yine gelemeyeceğimi bildirir diğer toplanmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Selametle.

Aybike
05-08-2008, 12:27 PM
is sarpa sardi ganimca..:)
borcugin sen gelecen diye niye millet vazcaysin anlamadim..:)
sen gelmicem dicen de dilin varmiyor galiba..:)

borcugin_2
05-08-2008, 12:36 PM
S.A.

Aybike Abla yalnızca tarih uygun değil benim için. Yani 18 Mayıs akşamı asla gelemem. Bu tarihten bir gün önce veya bir gün sonra tüm koşullarımı zorlar yine de gelirim. Yani kaçak güreşmek değil niyetim. Paranoyak, dingil, Tatar (Tatar olmak sanki suç zira değilim) gibi bir çok yakıştırma yemiş, bu forumda çoğu kişi tarafından sevilmeyen ama sizleri her zaman seven bir kardeşiniz olarak, diğerleri gibi buraları sonsuza dek terk eylememiş birisi olarak size bir sürpriz yapacağım zaten. Yıllardan beri yazıştığın bacılarını (! :)), kardeşlerini, Gagauzları, Kazakları, Tuvalıları getirebilirim. Çoğunu forumdan tanırsınız. Ama tarih uygun değil.

Ayrıca otel barınma gibi işleriniz için telefon açarsan yardımcı olurum.

Saygılar Aybike Hanım Abla.

Aybike
05-08-2008, 02:43 PM
Ben seni severim borcugin gel...
insallah tarihi ayarlarlar...

Temur
05-08-2008, 02:43 PM
18 Mayıs 2008 pazar akşamı saat 20:00
Keçiören Estergon Kalesi
Semerkant Sofrası
Tüm forum üyelerini bekliyoruz.

http://img169.imageshack.us/img169/2245/semerkant1yj3.jpg

beyler bu çadır çok fiyakalı sakın bize 500 lira hesap kitlemesinler :D:D

Temur
05-08-2008, 02:45 PM
İstanbul'dan bir grup kurulabilirse bende gitmek isterim...:cool:

usta şöförlük yaparsan gidelim. benimde şubeye uğramam gerekiyor zaten belge imzalatacam...

mehmetzela
05-09-2008, 11:59 AM
beyler bu çadır çok fiyakalı sakın bize 500 lira hesap kitlemesinler :D:D

evet oldukça fiyakalı bi yer. ben fiyat istedim nadirbek kardeşim sen belirle fiyatı dedi. bende kişi başı 20 liraya herşeyden yeriz dedim. sağolsun tamam dedi :)
hatta menüyüde ben belirleyeyim isterseniz hemen.
shorva yada lagman
osh+kazan kebabı+şaşlik ten müteşekkil yemek
ko'k choy

mehmetzela
05-09-2008, 12:01 PM
S.A.

Çoğunluk 17-18-19 Mayıs'ta toplanma kararı alırsa saygılarımı sunar gelemeyeceğimi bildiririm. Bu hafta sonundan önce ya da sonraki bir tarihte kesinlikle gelirim. Ayrıca çok ünlü katılımcılar da (!) getiririm yanımda. :)

Ben geliyorum diye bir kişi dahi gelmekten vazcayarsa yine gelemeyeceğimi bildirir diğer toplanmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Selametle.

tarihi herkese uygun bir tarih yapabiliriz. bir gün önceye alsak siz için uygunmudur? özellikle sizin ve misafirlerinizin olması lazım.

Temur
05-09-2008, 12:05 PM
pilav ve kök çaysız özbek sofrası olmaz zaten ve mümkünse nan en piyazlısından :D

BOZ-OK
05-09-2008, 12:31 PM
Bosuna ugrasiyorsunuuzzz... Bu Ankaralilar toplanamazlaarrr...:cool:

Not: Ben yine gelemiycem, sanal bir kisi olarak ete kemige burunmek zor geliyor ama olur da toplanirsaniz herkese iyi eglenceler... :)

borcugin_2
05-09-2008, 02:55 PM
Bosuna ugrasiyorsunuuzzz... Bu Ankaralilar toplanamazlaarrr...:cool:

Not: Ben yine gelemiycem, sanal bir kisi olarak ete kemige burunmek zor geliyor ama olur da toplanirsaniz herkese iyi eglenceler... :)
S.A.

Biz ki ne kimsenin minnetine, ne de kimsenin nesebine bakmayan safkan Oğuzun Öz Nesebiyiz. İstanbul her şeyi planlar ama hiç bir şeyi beceremez. Biz ki her daim Oğuzun ve dahi Türklüğün kadim erleriyiz. Ne devşirilmeyiz ne de devşirmeyiz. Bize dil uzatmanın bedelini usuldan ve derinden herkese ödettik ve herkese ödetiriz. Çün biz Türk Soyluyuz ve bundan erin duyar bunu her dem bilmeyen tanımayan her türlü güce tanıtırız. Çün biz Oğuz'uz baç vermedik, baç vermeyiz, taç vermedik taç vermeyiz, ta ki biz Türk'ün Oğuz Çocuğu olarak akla hayale gelmeyen ve bir İstanbul Devşirmesinin aldığı nefese dahi hükmeden basbayağı bir Türkmen yiğidiyiz. Gün ola, meydan ola, yiğit orta ola, el ve alem derviş te göre, başbuğ da göre, devletlüde göre, Cumhuriyet te göre...

"Sen üzülme kulum ben her şeyine yeterim" diyen Ulu Tanrının Kıyat Soyundanız. Buyur ola gelesin. Gelmezsen bir hiçsin BOZOK. İstanbul ile gönüldeşliğin bir Osmanlı Padişahının evdeşliğine umar ola benzemesin. Mazallah bu soyun çocukları adamı bir çarparki İstanbulluğun da seni kurtarmaz kuşkulu dervişliğinde, Anadoluca onanmamış bektaşiliğinde.

İşte meydan, işte yürek, işte soyluluk ve işte olanlar. Hayırlara Ya Allah!

Selametle.

borcugin_2
05-09-2008, 03:15 PM
tarihi herkese uygun bir tarih yapabiliriz. bir gün önceye alsak siz için uygunmudur? özellikle sizin ve misafirlerinizin olması lazım.
S.A.

Sayın mehmetzela,

Bunu konuşuruz, tartışır ve çoğunluğun istencine kararlarız. Eğer benim getireceğim konuklar sizin için önemli ise her şeyden önce bir Türkçü olarak konukların bir Tanrı emaneti olarak kutsal olduğunun bilinmesinde ve hak ettikleri saygunluğu görmesine olan istencim ve inanum tam olmase gerektir ki, biz gibi biz olalım.

Selametle.

blabes
05-09-2008, 04:14 PM
Mehmet abi bana söz bırakmamışın, gerekli foto ve reklam olayını bizzat kendin yapmışsın, allah razı olsun eksik olma abi.

Değerli forum üyeleri, bu tarihi forum buluşmasını inşallah önemüzdeki 18.05.2008 günü buram buram tarih kokan bir Semerkant Sofrasında buluşur, tarihin içinde yemek yeriz hep beraber ve tarihi konuları ele alarak tatlı bir tartışmaya girerdik :D

O gün birde bizim özel olarka Özbekistan'dan gelen bir milli dansçı kızımız dans edecek ve özbekçe ve türkçe şarkılarla hep beraber eğlenecez.

Bu işler böyle..... Gelen bu olayı bidaha unutamaz, anlatta anlatta bitiremez :D

Adressimiz: Keçiören - Estergon Kalesi
Sağ Balkonu - Semerkant Sofrası
Telefonumuz: 0312 360 28 29
E-mail/MSN: samarkandsofrasi@hotmail.com

Not: Keçiören'de sürprizler bittmiyor....

http://img102.imageshack.us/my.php?image=p3150038io8.jpg][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/9905/p3150038io8.th.jpg

Karayılan
05-09-2008, 08:38 PM
siz kim kim toplanıyosunuz ve bize niye söylemiyosunuz :)
nadirle bi görüşsene o ne diyecek. ben 18 martı, hem pazar hem ertesi günü tatil diye seçtim.Turk dunyasindan gelen universite ogrencilerinin toplantisi. Bazi kararlar alinacak. O yuzden kurultay gibi halka acik degil malesef.

Demir Kağan
05-09-2008, 10:42 PM
S.A.

Biz ki ne kimsenin minnetine, ne de kimsenin nesebine bakmayan safkan Oğuzun Öz Nesebiyiz. İstanbul her şeyi planlar ama hiç bir şeyi beceremez. Biz ki her daim Oğuzun ve dahi Türklüğün kadim erleriyiz. Ne devşirilmeyiz ne de devşirmeyiz. Bize dil uzatmanın bedelini usuldan ve derinden herkese ödettik ve herkese ödetiriz. Çün biz Türk Soyluyuz ve bundan erin duyar bunu her dem bilmeyen tanımayan her türlü güce tanıtırız. Çün biz Oğuz'uz baç vermedik, baç vermeyiz, taç vermedik taç vermeyiz, ta ki biz Türk'ün Oğuz Çocuğu olarak akla hayale gelmeyen ve bir İstanbul Devşirmesinin aldığı nefese dahi hükmeden basbayağı bir Türkmen yiğidiyiz. Gün ola, meydan ola, yiğit orta ola, el ve alem derviş te göre, başbuğ da göre, devletlüde göre, Cumhuriyet te göre...

"Sen üzülme kulum ben her şeyine yeterim" diyen Ulu Tanrının Kıyat Soyundanız. Buyur ola gelesin. Gelmezsen bir hiçsin BOZOK. İstanbul ile gönüldeşliğin bir Osmanlı Padişahının evdeşliğine umar ola benzemesin. Mazallah bu soyun çocukları adamı bir çarparki İstanbulluğun da seni kurtarmaz kuşkulu dervişliğinde, Anadoluca onanmamış bektaşiliğinde.

İşte meydan, işte yürek, işte soyluluk ve işte olanlar. Hayırlara Ya Allah!

Selametle.

Bu yine hortlamis lan. :lool:

mehmetzela
05-10-2008, 03:10 AM
S.A.

Sayın mehmetzela,

Bunu konuşuruz, tartışır ve çoğunluğun istencine kararlarız. Eğer benim getireceğim konuklar sizin için önemli ise her şeyden önce bir Türkçü olarak konukların bir Tanrı emaneti olarak kutsal olduğunun bilinmesinde ve hak ettikleri saygunluğu görmesine olan istencim ve inanum tam olmase gerektir ki, biz gibi biz olalım.

Selametle.
Aleyküm selam
Bu forumda bulunup, toplantıya gelecek her Türk'ün söylediğiniz özelliklere haiz olduğunu düşünüyorum. Misafirlerinizi de çok merak ediyorum sizi de. Sizin için uygun olan tarihler nelerdir? 18 mayıs'a hiç imkan yokmudur? Eğer İstanbullularda gelebilirse, forumun şimdiye kadar gerçekleştirdiği en güzel buluşmalarından birini yapmış oluruz.

mehmetzela
05-10-2008, 03:20 AM
Mehmet abi bana söz bırakmamışın, gerekli foto ve reklam olayını bizzat kendin yapmışsın, allah razı olsun eksik olma abi.

Değerli forum üyeleri, bu tarihi forum buluşmasını inşallah önemüzdeki 18.05.2008 günü buram buram tarih kokan bir Semerkant Sofrasında buluşur, tarihin içinde yemek yeriz hep beraber ve tarihi konuları ele alarak tatlı bir tartışmaya girerdik :D

O gün birde bizim özel olarka Özbekistan'dan gelen bir milli dansçı kızımız dans edecek ve özbekçe ve türkçe şarkılarla hep beraber eğlenecez.

Bu işler böyle..... Gelen bu olayı bidaha unutamaz, anlatta anlatta bitiremez :D

Adressimiz: Keçiören - Estergon Kalesi
Sağ Balkonu - Semerkant Sofrası
Telefonumuz: 0312 360 28 29
E-mail/MSN: samarkandsofrasi@hotmail.com

Not: Keçiören'de sürprizler bittmiyor....

http://img102.imageshack.us/my.php?image=p3150038io8.jpg][IMG]http://img102.imageshack.us/img102/9905/p3150038io8.th.jpg

Blabes, bizi Semerkant Sofrası'nda misafir edecen Nadirbek kardeşimdir. Bizleri en iyi şekilde ağırlayacaktır.

oğuz
05-10-2008, 05:51 AM
Tekliflere açığım :mrgreen:

Uçak ilede gidebiliriz,Tren ilede,hususi araç ilede ...

Tek şartım emanet uçak,tren,araç kullanmam :mrgreen:

Eğer gidersek başta Borcugin olmak üzere tüm Ankara uleması ile tanışmak isterim...

sonra devam etcem :mrgreen:

borcugin_2
05-10-2008, 12:36 PM
Aleyküm selam
Bu forumda bulunup, toplantıya gelecek her Türk'ün söylediğiniz özelliklere haiz olduğunu düşünüyorum. Misafirlerinizi de çok merak ediyorum sizi de. Sizin için uygun olan tarihler nelerdir? 18 mayıs'a hiç imkan yokmudur? Eğer İstanbullularda gelebilirse, forumun şimdiye kadar gerçekleştirdiği en güzel buluşmalarından birini yapmış oluruz.
S.A.

Sayın mehmetzela 18 Mayıs asla olmaz. Ancak çoğunluk o tarihte karar kılarsa bizim cenahtan çocuklar katılırlar. Benim en çok arzu ettiğim BOZOK'u tahrik edip onu Ankara'ya getirebilmek ve o mübarek kişiyle tanışabilmek. Ama oltaya gelmeyecek bunu da çok iyi biliyorum.

Ankara ve İstanbul cenahı toplanacak, çok güzel bir toplantı olacak bundan eminim. Çok ilginç olacağı ve orada çok şeyler konuşalacağı kaçınılmaz. Uşak'tan yavuz gelse ve Demir Kağan'da gelebilirse çok daha iyi olacak. Ama ben illada BOZOK derim. :) Tahriklere devam. :?

Selametle.

Karayılan
05-10-2008, 12:47 PM
Hehehee ben yarın yiyecem Ozbek pilavını siz bir hafta daha bekleyin :P

mehmetzela
05-10-2008, 01:28 PM
S.A.

Sayın mehmetzela 18 Mayıs asla olmaz. Ancak çoğunluk o tarihte karar kılarsa bizim cenahtan çocuklar katılırlar. Benim en çok arzu ettiğim BOZOK'u tahrik edip onu Ankara'ya getirebilmek ve o mübarek kişiyle tanışabilmek. Ama oltaya gelmeyecek bunu da çok iyi biliyorum.

Ankara ve İstanbul cenahı toplanacak, çok güzel bir toplantı olacak bundan eminim. Çok ilginç olacağı ve orada çok şeyler konuşalacağı kaçınılmaz. Uşak'tan yavuz gelse ve Demir Kağan'da gelebilirse çok daha iyi olacak. Ama ben illada BOZOK derim. :) Tahriklere devam. :?

Selametle.

O halde 17 mayıs cumartesi gününe alalım. benim bir randevum var ama erteleyebilirim. 17 mayıs herkes için uygunsa bir gün geri çekiyoruz tarihi. 17 mayısta olmazsa 15 mayıs yapabiliriz. 16 mayısta türk dünyası müzik topluluğunun periyodik konseri var. onu kaçırmak istemem ama 16 mayıs herkese uygun tek günse 16sıda olabilir.

Karayılan
05-10-2008, 01:49 PM
Sen gel de hergun yaparız diyosun. Ama nafile borcugin gelmez, sanmam :cool:

borcugin_2
05-11-2008, 12:40 PM
Sen gel de hergun yaparız diyosun. Ama nafile borcugin gelmez, sanmam :cool:
S.A.

17 Mayıs Cumartesi akşamı koşullarımı zorlar gelirim.

Selametle.

yavuz
05-11-2008, 01:02 PM
Uşak'tan yavuz gelse

17 Mayıs 1967 - İmam hatip okulu mezunlarına üniversitelere girme hakkı tanındı.

Bunu kutlayacagim...

18 Mayıs 1996 - Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'e, İzmit'te İbrahim Gümrükçüoğlu tarafından suikast girişiminde bulunuldu. Demirel, olaydan yara almadan kurtuldu.

Bunun icin agit yakacagim...

19 Mayıs zaten benim bayramim...

Imkani yok, gelemem. :mrgreen:

Karayılan
05-11-2008, 01:41 PM
Valla ben Ozbek pilavını yedim, darısı basınıza

mehmetzela
05-12-2008, 12:55 AM
S.A.

17 Mayıs Cumartesi akşamı koşullarımı zorlar gelirim.

Selametle.

17 Mayıs Cumatesinde mutabıkız o halde borcugin bey . İstanbul'u da bekliyoruz.

KOYUNCU
05-12-2008, 12:57 AM
Kaç kişi gelecek şimdi

mehmetzela
05-12-2008, 02:26 AM
Kaç kişi gelecek şimdi

geçen sene erk açmıştı konuyu, borcugin, nurhak ve karayılan ve ben den başka kimse gelirim dememişti. daha önceden de burcugin yeri zamanı ayarlamış ancak gelirim diyenlerde gitmemiş. bu sene erk yok, nurhak ın sanırım henüz haberi olmadı. karayılan da pilavı yediği için pek niyeti yok gibi. ama bu sefer buluşuyoruz, istanbul da gelirse harika olacak
bu durumda
ben 1

Karayılan
05-12-2008, 03:16 AM
Abi biz yarın yine toplanıyoruz mesela. Gecen hafta toplulugun baskanlıgını devraldım, bir de ustune platform isleri cikinca baya yogunum su siralar. Eger firsatim olursa 17sinde gelebilirim. Ama soz vermeyeyim ;)

mehmetzela
05-12-2008, 03:37 AM
Ama soz vermeyeyim ;)

sen önemli birsin başkan. ben söz almış kabul ediyorum. etti 3 ;)

Karayılan
05-12-2008, 03:53 AM
İnsallah diyelim o zaman.

oğuz
05-12-2008, 04:13 AM
Ankara'nın toplanması bile inşallah-maşallah nidaları ile belirsizliğini koruyor...

Arkadaşlar bugüne kadar İstanbul tayfası bi2 elin parmakları kadar toplandı.bu toplantılardan hiçmi feyz almadınız :mrgreen:

mehmetzela
05-12-2008, 04:18 AM
Ankara'nın toplanması bile inşallah-maşallah nidaları ile belirsizliğini koruyor...

Arkadaşlar bugüne kadar İstanbul tayfası bi2 elin parmakları kadar toplandı.bu toplantılardan hiçmi feyz almadınız :mrgreen:

ben feyz aldım :) tek başıma da olsa toplanacam dedim ya

Karayılan
05-12-2008, 05:06 AM

Arkadaşlar bugüne kadar İstanbul tayfası bi2 elin parmakları kadar toplandı.bu toplantılardan hiçmi feyz almadınız :mrgreen:İstanbul bizden feyz alsin :cool:

mehmetzela
05-12-2008, 05:08 AM
İstanbul bizden feyz alsin :cool:

hangi toplantımızdan?

Karayılan
05-12-2008, 05:15 AM
Ahanda yarın yine toplantı var.

mehmetzela
05-12-2008, 05:44 AM
Ahanda yarın yine toplantı var.

valla ben her toplantıdan feyz alıyom. serkanların sofradaki resimlerinden de feyz aldım. karar verdim senden de feyz alıyom şu andan itibaren :)

oğuz
05-12-2008, 06:37 AM
İstanbul bizden feyz alsin :cool:

Ankara'dan feyz almış olsaydık biz bugüne kadar bir kere dahi toplanamazdık :mrgreen:

borcugin_2
05-12-2008, 01:09 PM
S.A.

Daha önceki anımsayamadığım bir yılda Güven Park yanındaki Penguen Pastanesinde 15 kişilik masa ayırtmış ve herkese duyurmuştum. Şu anki durumdan bile daha parlaktı bu toplantının gerçekleşeceği. Eğer yanılmıyorsam bir 10 kişi, cep kısa mesajı, özel ileti, e-gönderi yoluyla geleceğim demişti.

Toplantı oldu. 15 kişilik masada üç kişi idik. Benim dışımdaki diğer iki kişinin ne forumla ilgisi vardı ve ne de o zamanlar tabiki Türkiye Türkçesi bilmiyorlardı. Pastaneye mi rezil olduk diyelim yoksa yanımdaki kardeşlerime mi?

Herhalde bu toplantıya mehmetzala ve borcugin dışında kimse katılmayacak gibi görünüyor. İyi ama ben mehmetzela beyi her zaman gider görebilirim. Önemli olan İstanbul Bey Efendileri ve Hanım Ağalarını görebilmek ve kaynaşabilmek amacımız. Hani derler ya Sömürü diliyle face to face, yani yüz yüze birbirimizi anlayabilmek.

Umudum yok gibi. İstanbul ekibi verdi dumanı verdi dumanı ama ortalarda kimse görünmüyor.

Selametle.

Aybike
05-12-2008, 02:16 PM
borcugin tasi bize atma..once siz bir karar alin toplanin :)
gerisi Allah kerim..bi bakarsin biz damlariz hemen ..biz azicik catlagiz bilirsin..

borcugin_2
05-12-2008, 03:42 PM
borcugin tasi bize atma..once siz bir karar alin toplanin :)
gerisi Allah kerim..bi bakarsin biz damlariz hemen ..biz azicik catlagiz bilirsin..
S.A.

Biz daha önce toplandık zaten. Yani yalnızca ben vardım. :lol:

Ankara'dan bu foruma fazla katılımcı yok. Sanıyorum üç beş kişiyiz ve fazlaca da etkin değiliz. Damlamalısınız ki katılım olsun. Damlarsınız bundan da eminim. Ama yavuz yok, Demir yok, BOZOK yok, kurshad yok, gurkan yok, HYML yok, oğuz yok, yok, yok... mehmetzela beyle oturup kendimiz çalıp kendimiz oynarsak bir anlamı olmaz. Anlamlı, katılımlı, etkin ve verimli olması için biraz özveride bulunun. Bunun için uygun zamanı illa önümüzdeki kısa sürede olması şart değil, ileriki tarihte olabilir. Bu ileriki tarihi tartışıp konuşabiliriz.

Aybike Hanım eğer sizler ileriki uygun bir tarihte gerçekten kalabalık olarak gelmeye niyetlenirseniz sürpriz kişilerde gelecektir. Bunu bilmenizi isterim. :cool: Öyle sürpriz kişiler gelir ki, hakkında yazılar, konular, siteler... açılan kişiler de olabilir veya hiç beklemediğiniz kişilerde. Çünkü biz buradan soğuduk, koptuk ve başka başka yerlerde çene çalıyoruz anlayacağın.

Selametle.

Aybike
05-13-2008, 06:25 AM
Anladim borcugin..Benim icin surpriz olacak tek kisi var..eger bahsettigin oysa kesin oradayim..:)

mehmetzela
05-13-2008, 08:43 AM
bende çok merak ediyorum :) büyükelçi geçiyo aklımdan ama bir gagauz misafirde olabilir diye geçiyor aklımdan

borcugin_2
05-13-2008, 02:05 PM
S.A.

Zaman daralıyor. Karar alma zamanı. Bir kaç araç değiştirip yetişmeye çalışacağım çaba beni yoracak. Eğer bu tarihte olmayacaksa şimdiden kararlayalım da ben de planlarımı ona göre yapayım herkeste ona göre yapsın derim. mehmetzela bey ile borcugin tamam :lol: diğerleri gök gürültülü sağnak yağışlı. :rolleyes:

Aybike Hanım İstanbul Beyzadeleri ile Hanımağalarını ikna edip kesin kararlı, daha rahat ve ileriki bir tarih verebilirlerse onları konuk etmekten onur duyar, daha içi dolu ve keyifli bir program yaparız diye düşünüyorum. Sürpriz konuklar da bu ileriki tarih için kesin derler. Bu önümüzdeki 17 Mayıs tarihi için herkes gök gürültülü sağnak yağışlı. Ne dersiniz? Gelin bunu ileriye alalım, inanın değecek buna.

Aybike Hanım Abla, top sizde, yetki sizde. İstanbul he desin yeterli gerisi bizim işimiz. Bir de dediğim gibi sıkışık olmayan ileriki bir tarih olursa öyle sanıyorum herkes için daha iyi olacak.

Selametle.

erk
05-14-2008, 08:46 AM
geçen sene erk açmıştı konuyu, borcugin, nurhak ve karayılan ve ben den başka kimse gelirim dememişti. daha önceden de burcugin yeri zamanı ayarlamış ancak gelirim diyenlerde gitmemiş. bu sene erk yok, nurhak ın sanırım henüz haberi olmadı. karayılan da pilavı yediği için pek niyeti yok gibi. ama bu sefer buluşuyoruz, istanbul da gelirse harika olacak
bu durumda
ben 1

Kim demiş ben yokum diye :) Bende gelirim elbette. Semerkant sofrasıda uyar. Yalnız Anadolu Türklerimi gelecek ? Orta Asyadan kimse yokmu ?

mehmetzela
05-15-2008, 01:39 AM
Kim demiş ben yokum diye :) Bende gelirim elbette. Semerkant sofrasıda uyar. Yalnız Anadolu Türklerimi gelecek ? Orta Asyadan kimse yokmu ?

ben özbek misafirlerimle beraber orada olacağım. borcuginin misafirleride var. Orta asya Türkü bizden fazla şu durumda,
İstanbullularda gelebilirse daha güzel olacak ama gelemezlerse daha önceden planlayıp onlarıda davet ederiz

Aybike
05-15-2008, 02:32 AM
Ilerki tarih banada uyacak.Anneler gunu ,dogum gunu ikisi bir arada cocuklar bana surpriz yaptilar..Ev su anda curcuna ,torunlar tepemde..:)haziranin ilk haftasina kadar..:)

oğuz
05-15-2008, 06:06 AM
Ilerki tarih banada uyacak.Anneler gunu ,dogum gunu ikisi bir arada cocuklar bana surpriz yaptilar..Ev su anda curcuna ,torunlar tepemde..:)haziranin ilk haftasina kadar..:)

Gelişmeleri takip ediyorum :mrgreen:

mehmetzela
05-15-2008, 08:45 AM
haziran diyorsanız erteleyelim. tam bir gün belirleyin biz size uyalım. 8 haziran uygun mu?

borcugin_2
05-15-2008, 12:20 PM
S.A.

Bence de 08 Haziran yapalım. Pazar gününe denk geliyor. mehmetzela bey son karar senin. Al kararını ve buraya yaz.

Selametle.

mehmetzela
05-15-2008, 12:58 PM
istanbul için uygunmudur? 7side cumartesine geliyor . belki istanbul için daha ugun olabilir cumartesi günü. bu arada ankarada olup haberi olmayanlar da haberdar olurlar.

KOYUNCU
05-17-2008, 01:53 AM
genemi tarih otelediniz yaw

mehmetzela
05-17-2008, 08:25 AM
genemi tarih otelediniz yaw

sanırım öyle oldu. 8 haziran yapıyoruz. istanbulu misafir edebilirsek çok güzel olur. koyuncu sende yaz bende geliyom diye yahu artık kardeşim

KOYUNCU
05-17-2008, 08:34 AM
sanırım öyle oldu. 8 haziran yapıyoruz. istanbulu misafir edebilirsek çok güzel olur. koyuncu sende yaz bende geliyom diye yahu artık kardeşim
Ah abi sizlerle fizana bile gitmek isterim ama, verilecek sozun tutulması gerek.
Benim zamanım ancak 3 saatte belli olur.
Bir bakarsın hazırlan şuraya gideceksiniz derler, tum planlarım, sozlerim altust olur.

oğuz
05-18-2008, 05:19 AM
Ah abi sizlerle fizana bile gitmek isterim ama, verilecek sozun tutulması gerek.
Benim zamanım ancak 3 saatte belli olur.
Bir bakarsın hazırlan şuraya gideceksiniz derler, tum planlarım, sozlerim altust olur.

Asena+Nesrin Topkapı+Nez :rolleyes:

İstersen,yaparsın ;)

NativeAmerican
05-18-2008, 07:59 AM
konur sokaka gidin orda solcu kopuklarin cafesi var. Ezgi Cafe diye sahipleri de Kurt zaten (: adam dovun gelin

Aybike
05-19-2008, 04:35 AM
ben simdi frankfurta ucmak zorunda kaldim..yani frankfurttayim persembeye kadar.
Ev hala cocuk ve torunlarimla dolu..8 hazirana kadar..onlarin ucus saatine bakayim eger erken ise ben de gelirim...:)

oğuz
05-19-2008, 05:00 AM
ben simdi frankfurta ucmak zorunda kaldim..yani frankfurttayim persembeye kadar.
Ev hala cocuk ve torunlarimla dolu..8 hazirana kadar..onlarin ucus saatine bakayim eger erken ise ben de gelirim...:)

Bende diyorumki bugün yarın uğrar Aybike hanım :mrgreen:

Kur_Sad
05-19-2008, 11:23 AM
Karayılan gelirse gelirim :D onu ikna edin

Aybike
05-19-2008, 01:24 PM
Bende diyorumki bugün yarın uğrar Aybike hanım :mrgreen:

gelecegim insallah oguz..
Alparslani getirecegim...persemde insallah istanbulda olurum.Cuma yada cumartesi gelirim..bisey istiyonuzmu burdan?

oğuz
05-20-2008, 02:20 AM
gelecegim insallah oguz..
Alparslani getirecegim...persemde insallah istanbulda olurum.Cuma yada cumartesi gelirim..bisey istiyonuzmu burdan?

Ben siparişi 1 sene önce verdim ama getiremedin !!!

Bundan sonra vermiyom sipariş,mipariş :mrgreen:

borcugin_2
05-20-2008, 12:54 PM
S.A.

Haziran'ın ilk iki haftası buluştuk buluştuk, yoksa başka bir yaza bahara kışa güze kalacak. borcugin Hazirandan sonra Madrid'te.

mehmetzela bey, kes şu tarihi kesin olarak ta millet ona göre planlasın. Lütfen, zahmet olacak abisi. MSN'den bana verebilirsin ısmarışını Oğuz Bey, söz.

Selametle.

Aybike
05-21-2008, 05:17 AM
Sey kem kum :)
avrupa sampiyonasinin tum biletleri verildi bana dun.
yani haziranda sampiyonadayim..
Dun de dostluk macindaydim bielefelde :)
EN BUYUK TURKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Oguz nasil getirim onu beeee..Sen almak icin ugras versen.

mehmetzela
05-21-2008, 12:22 PM
bişeyi anlayamadım :)
borcugin ve borcugin_2 farklı kişiler mi?

borcugin_2
05-21-2008, 02:15 PM
bişeyi anlayamadım :)
borcugin ve borcugin_2 farklı kişiler mi?
S.A.

Özel İleti attım. Aynı kişiler. Foruma yazsam hem yine atılırım, hem yine borcugin_3 olmayacak diye imzalara ilham kaynağı olurum. Yani demokrasi, yok teokrasi, yok yahu diktatorya, ya neydi bu devşirilme ve sömürülme politikasının gavurcası! Her ne ise... asilerden asi olamayız mazallah aziz mübarek gün Tanrının oğlu FG'nin şefaatlerina nail olamayız, ne me lazım. :lol::lol::lol: Biz Ilık, Soğuk, Sıcak İslam değiliz, bir onu beceremedik canına yandığımın özleği. mehmetzela bey, özel ileti dedim kimse okumasın diye (bu arada özel iletiler de okunuyor haberiniz olsun :lol::lol::lol:) gelir çayını içerim Angaralı.

Selametle.

oğuz
05-22-2008, 01:38 AM
Sey kem kum :)
avrupa sampiyonasinin tum biletleri verildi bana dun.
yani haziranda sampiyonadayim..
Dun de dostluk macindaydim bielefelde :)
EN BUYUK TURKIYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Oguz nasil getirim onu beeee..Sen almak icin ugras versen.

Size güveniyoruz :mrgreen:

Aybike
05-22-2008, 08:26 AM
oguz slovak macina giderken ,onumde en az 50 genc SIVASSPOR formasi giymis maca gidiyordu...Ne guzel dimi?

HYML
06-26-2008, 01:38 AM
Barajlarda ki su seviyesinin %1'lere düşmesi "Büyük Ankara Buluşması"nın önünde ki en büyük engel olarak tarihe geçti. Çayı demleyecek su bulunamadığı için buluşmanın geleceği Yağmur Duası'na kaldı. Melih Gökçek "Büyük Buluşma" için su takviyesi yapacağını açıkladı...:cool:

Ya bırakın şu Ankara'yı, gelin boğazda limonata ısmarlayalım size...:lol:

Demir Kağan
06-26-2008, 02:00 AM
Yazik size yav.

oğuz
06-26-2008, 02:05 AM
Barajlarda ki su seviyesinin %1'lere düşmesi "Büyük Ankara Buluşması"nın önünde ki en büyük engel olarak tarihe geçti. Çayı demleyecek su bulunamadığı için buluşmanın geleceği Yağmur Duası'na kaldı. Melih Gökçek "Büyük Buluşma" için su takviyesi yapacağını açıkladı...:cool:

Ya bırakın şu Ankara'yı, gelin boğazda limonata ısmarlayalım size...:lol:

Ben bildim bileli bunlar buluşmaya çabalıyor :mrgreen:

KOYUNCU
06-26-2008, 02:06 AM
Forumdaki bazı kişileri henüz tanımıyorum şüphe duyduklarım var
Değilse tam benlik bu buluşmalar

Demir Kağan
06-26-2008, 02:17 AM
Bizimkine gel, bosver Ankara'yi.

Ankara Ankara olali boyle zulum gormedi. :lol:

binbirincigece
06-26-2008, 11:17 AM
Küçücük Sarayda(nüfus:20350) bile buluşuldu da koca Ankarada buluşulamadı. Gerçekten yazık. :lol:

kitayoza
06-26-2008, 11:23 AM
turk kardasler. Istambulde 1 ay sonra bulussak olurmu?
Coluk cocuk ile gidiyoruz Istambulu gezmaya.

Bilge_Kagan
06-26-2008, 03:40 PM
Siz gelin de bakariz o zamanki duruma :)

Тюльпан
06-26-2008, 11:18 PM
turk kardasler. Istambulde 1 ay sonra bulussak olurmu?
Coluk cocuk ile gidiyoruz Istambulu gezmaya.
Ne demek 1 ay sonra? 9 temmuzda gelmiyormiydiniz... :rolleyes: karar verin artik :rolleyes:

kitayoza
06-26-2008, 11:48 PM
Ne demek 1 ay sonra? 9 temmuzda gelmiyormiydiniz... :rolleyes: karar verin artik :rolleyes:

sal planla o'zgarvotti. 9 ga ogan biletni 16 ga o'zgartiramiz shekil.
A tak borishimiz aniq. Qo'limda bilet turibdi.
Ilojisi bo'sa PM dan tel nomerlarni tashab qo'yseyla bo'larkan. Borishim bilan bitta Sim karta olib, tel qip qo'yaman.:cool:

economist
06-28-2008, 02:03 AM
beni de bekleseydiniz keske 15 agustos sonrasi Ankarada olcam ))

Demir Kağan
06-28-2008, 02:45 AM
ankara bulusmasi yok, Istanbul bulusmasi var bu pazar ve 6 temmuzda.

bu ankaralilar toplanamaz.

oğuz
06-28-2008, 02:53 AM
beni de bekleseydiniz keske 15 agustos sonrasi Ankarada olcam ))

Bu Ankaralılar seni yarı yolda bırakırlar :mrgreen:

KOYUNCU
06-28-2008, 03:22 AM
Ankaralılardan iş çıkmaz

SerkanK
06-28-2008, 03:29 AM
istanbul bulusmasimi nezaman ? nerde ?
ya simdi bu sorunun uzerine "cevap forumlarda arastır olmasın" lutfen :)
belki benden gelirim ...

mustafa06
06-28-2008, 03:42 AM
Bence toplantıyı Tashkent bulushması olarak degiştirin.

Kazakistandan Han, kardeshimizde gelir.
guzel bi şaşlık, ve özbek pilavı da kaynagında yenir.

Qizilbash
07-04-2008, 02:58 PM
Ankarada bir sonraki bulushma ne zaman olacak? :)

nurhak
07-04-2008, 03:31 PM
Ankarada bir sonraki bulushma ne zaman olacak? :)

Herzamanki yerde,herzamanki tarihte...;)

KOYUNCU
07-05-2008, 12:50 AM
Bence toplantıyı Tashkent bulushması olarak degiştirin.

Kazakistandan Han, kardeshimizde gelir.
guzel bi şaşlık, ve özbek pilavı da kaynagında yenir.
Hayal kurmak güzel bişey hiç olmassa umidini tazeliyor

Atropatena
07-05-2008, 01:39 AM
Hami getdi Ankaraya ki, men Istambula gelende, demek hec kes olmaycaq, ne yaxshi, kucheler bir az genishlener, gezmek rahat olar :D

Kwl
07-05-2008, 01:44 AM
ankara bulusmasi yok, Istanbul bulusmasi var bu pazar ve 6 temmuzda.

bu ankaralilar toplanamaz.
İstanbul'daysa ben de gelebilirim, saat kaç ve nerede olacak?

oğuz
07-05-2008, 01:54 AM
İstanbul'daysa ben de gelebilirim, saat kaç ve nerede olacak?

http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=1011687#post1011687

Bekleriz...

Qizilbash
07-05-2008, 02:09 AM
Herzamanki yerde,herzamanki tarihte...;)
7-8 gun daha burda kalıcam. Ankaralılar Allah sizi biabir etmesin niye buluşmursuz? :) Buluşma olsa bura yazın.

Kwl
07-05-2008, 03:23 AM
http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=1011687#post1011687

Bekleriz... Tarihi kesinleşirse ben de haber bekliyorum:)

oğuz
07-05-2008, 03:45 AM
Tarihi kesinleşirse ben de haber bekliyorum:)

tARİH VE SAAT İLK MESAJDA VAR.YARIN SAAT 2 :rolleyes:

Qizilbash
07-05-2008, 02:28 PM
ANkaralılar, size sesleniyorum. Ankarada futbola bahis koymak yasalmı? ANkarada nerede bahis koymak mümkün?
Şimdiden teşekkürler.

Qizilbash
07-07-2008, 12:06 PM
ANkaralılar, size sesleniyorum. Ankarada futbola bahis koymak yasalmı? ANkarada nerede bahis koymak mümkün?
Şimdiden teşekkürler.
İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Aybike
07-07-2008, 12:40 PM
ilgilenmezler..onlar angarali heheheheeh :)
bize sorsaydin en az yuz cevap alirdin..yuz de adres..:)

Demir Kağan
07-07-2008, 12:55 PM
iddaaa bayileri yok mu orada?

Qizilbash
07-07-2008, 12:59 PM
Ben tanımam buraları. Yani buralarda varmı öyle yerler parayı verip kupon yazarsın? Varsa nerede var? Rahat bula bilirmiğim?

Aybike
07-07-2008, 01:00 PM
ise bak cevap veren istanbullu..
ha gayret demir sen adreste verirsin :)

sehbir
07-07-2008, 01:04 PM
Ben tanımam buraları. Yani buralarda varmı öyle yerler parayı verip kupon yazarsın? Varsa nerede var? Rahat bula bilirmiğim?

ADIM BAŞI VAR ARKADAŞIM. İDDİİA BAYİİ DİYE SOR GÖSTERİRLER.

Aybike
07-07-2008, 01:04 PM
bence sot masin sorsun..:)

sehbir
07-07-2008, 01:05 PM

SEN MİKTARI BİR SÖYLE BAKIYIM. OLMAZSA BEN GELİR SAĞLAM BİR YERE GÖTÜRÜRÜM SENİ.

Qizilbash
07-07-2008, 01:27 PM
SEN MİKTARI BİR SÖYLE BAKIYIM. OLMAZSA BEN GELİR SAĞLAM BİR YERE GÖTÜRÜRÜM SENİ.
Miktar az 100 dolar falan. Öylesine, boşluktan. :) Tamam o zaman dışarı çıkıb sorucam. Bizde yasal diğil de, çekindim bir az. :)
Teşekkürler her ikinize Sehbir ve Demir beyler.

sehbir
07-07-2008, 01:29 PM
Miktar az 100 dolar falan. Öylesine, boşluktan. :) Tamam o zaman dışarı çıkıb sorucam. Bizde yasal diğil de, çekindim bir az. :)

YASAL YASAL KORKMA. AMA TABELASI OLMAYAN BİR YERE GİTME, OYNAMA. KOCAMAN YAZAR ''İDDAA BAYİİ'' DİYE

Aybike
07-07-2008, 01:46 PM

e beeeeeeeeeeeennnn??????????

sehbir
07-07-2008, 02:01 PM
e beeeeeeeeeeeennnn??????????

BURALARIN YABANCISI İMİŞ, BENİ VEKİL TAYİN EYLEDİ.

TEŞEKKÜRLER AYBİKE HANIM..

Тюльпан
07-18-2008, 07:25 AM
Bu ay sonu Ankara yolum gozuktu... saygi ile duyurulur :P

Qarama
07-18-2008, 07:32 AM
bu Semerkant sofrasi hep orda oluyormu aceb?

oğuz
07-18-2008, 08:28 AM
Bu ay sonu Ankara yolum gozuktu... saygi ile duyurulur :P

Sen gel yolculuğu İstanbula doğru çevir.Ankaralıların kendine hayrı yokki sana olsun :mrgreen:

Тюльпан
07-24-2008, 09:32 AM
Yarin aksam Ankaradayim, 1 hafta-10 gun orada olacagim.:cool:

oğuz
07-24-2008, 09:41 AM
Yarin aksam Ankaradayim, 1 hafta-10 gun orada olacagim.:cool:

Umarım Ankara bu sefer utandırır beni :mrgreen:

KOYUNCU
07-24-2008, 09:46 AM
lale ve lola abula.
Bak sana bir fikir veririm.
Şu sarı çinli ve ailesi kayseriye gidecekmiş.
Bende gelirim
Galiba özelen fısıldaşlıklarına göre oguz abidegidecek kayseriye
sende olursun
iyi bir kayseri buluşması yaparız.
Librahanı kızdıran doktur pataklayadabiliriz.
Oguz abi ve ben bisikletle erciyese çıkarız
sizde araba ilen gelirsiniz.

Тюльпан
07-24-2008, 09:54 AM
lale ve lola abula.
Bak sana bir fikir veririm.
Şu sarı çinli ve ailesi kayseriye gidecekmiş.
Bende gelirim
Galiba özelen fısıldaşlıklarına göre oguz abidegidecek kayseriye
sende olursun
iyi bir kayseri buluşması yaparız.
Librahanı kızdıran doktur pataklayadabiliriz.
Oguz abi ve ben bisikletle erciyese çıkarız
sizde araba ilen gelirsiniz.
Biz (yani beyim ikkimiz) seve seve katiliriz ama yarin mutlaka gitmem lazim. Ciddiyim, isim var...
Gelince Kayseride bulusmaya hazirim.

Demir Kağan
07-24-2008, 11:42 AM
Bu forumda iki yerde bulusulur, birincisi Istanbul, oburu Taskent. Gecin artik su bulusma basliklarini. :D

LIBRA
07-24-2008, 11:49 AM
Demir sanane ya! :D Sen git buluş istanbulda toshkentte... Biz kayseridede buluşuruk! :D

Demir Kağan
07-24-2008, 11:50 AM
ahaha, siz on metre yaklasamazsiniz birbirinize be, ne bulusmasi. :lool:

LIBRA
07-24-2008, 11:53 AM
Demir yetmedimi benden yediğin onca dayak? sen yine istiyorsun herhalde :evil:
nerden biliyorsun be? :evil: çok yakında istanbul buluşmalarından birinde görüşürüz Niaahahahhahaa

Demir Kağan
07-24-2008, 12:02 PM
ahahah dayak? bu forumda bugune kadar beni tek kisi dovdu, o da teginalp ortmen. ha bak, hanedan cok pis dayak atar, o ayri, ustaddir, saygi duyariz, di mi lan Bilge? :lool:

LIBRA
07-24-2008, 12:06 PM
ahahah dayak? bu forumda bugune kadar beni tek kisi dovdu, o da teginalp ortmen. ha bak, hanedan cok pis dayak atar, o ayri, ustaddir, saygi duyariz, di mi lan Bilge? :lool:

ben de atarim, süper sopalarım vardır... Her türlü ağaçtan yaptığım sopa kolleksiyonu var bende :twisted: istermisin göstereyim, ama vileda sopasini hiçbirine degişmem!

Тюльпан
07-24-2008, 12:13 PM
ahaha, siz on metre yaklasamazsiniz birbirinize be, ne bulusmasi. :lool:
ama biz daha once Libra ile bulusmistik... demi Libra?:rolleyes:

LIBRA
07-24-2008, 12:19 PM
Tabi canım buluştuk! Hıh, Demir varmı bi diyecegin?

Demir Kağan
07-24-2008, 12:34 PM
Sasirticiii, ilginc.. Lakin sizinki Ozbek dayanismasi falandir, hani taniyalim birbirimizi olayi. Oradaki Ozbeklerin bulusmasi olay degil, Ozbeklerin oradaki Turklerle bulusmasi olay. Annatabiliyo muyum cucuuum?

LIBRA
07-24-2008, 12:40 PM
cucum anlatabiliyorsun emme sende beni bir anlasan :D ben ortama çabuk alışan biriyim... Kayseinin yarısını tanıyorum, neden BEN 5 metre yaklaşamayım ki yahu? Diyorumya istanbula gittigim zaman buluşuruz. Oğuz amcayla konuştuk bu konuyu zaten!

Demir Kağan
07-24-2008, 12:47 PM
sen tarih ver, bulusmayi biz ayarlariz. ayrica ironiden hic anlamiyorsun, ozbekce'yi daha iyi ogrenelim de ozbekce ironi yapalim, bu ne boyle yav.

Qarama
07-24-2008, 12:59 PM
cucum anlatabiliyorsun emme sende beni bir anlasan :D ben ortama çabuk alışan biriyim... Kayseinin yarısını tanıyorum, neden BEN 5 metre yaklaşamayım ki yahu? Diyorumya istanbula gittigim zaman buluşuruz. Oğuz amcayla konuştuk bu konuyu zaten!

bu ho$uma gitti :lol:

LIBRA
07-24-2008, 01:08 PM
ayıptır sorması ironi ne demek?

KOYUNCU
07-24-2008, 01:12 PM
Aman beee. İşte kendi kendilerine avunup duruyorlar.
İstanbul buluşmasıymış.
Devamsız aspava
Bilge
demir
emektar dede oguz agam
Başka *?
Hava basarlar sadece.
Biz şu kadar kişiyiz derler ama toplasan 10 kişi bir araya gelemez
Salla bunları.
Bak tulpanın da eşi varmış
Onuda üye yaparık.
Nufus bir daha artar

Тюльпан
07-24-2008, 01:13 PM
ayip falan degil.... ironi - hafif saka gibi bisey.
Film vardi "Ирония судьбы" biliyosun demi :rolleyes:

KOYUNCU
07-24-2008, 01:14 PM
ayip falan degil.... ironi - hafif saka gibi bisey.
Film vardi "Ирония судьбы" biliyosun demi :rolleyes:
İmalı şaka demek

LIBRA
07-24-2008, 01:23 PM
haaaa anladım ben onu

Тюльпан
08-11-2008, 02:52 PM
Arkadaşlar ben haala Ankaradayım.
Dün yeni teleferiğe gittik. Malasef Estergon kalesi teleferiğin iki ucunun tam ortasındaymış, yoksa inip, arkadaşlara o güzel özbek yemeklerinden ikram ederdim.
Kaledeki restorantta düğün vardı, yukarıdan harika bir görüntüydu :D
1-2 tane foto ve videolar var, buraya koyacam en yakın zamanda.

Karayılan
08-11-2008, 02:57 PM
Ozledim oraları simdi...

yavuz
08-11-2008, 03:04 PM
Üniversitelerden yoğun teklif var. Odtü mü dersin, Bilkent mi... Hepsi yalvarıyolar, yavuz gel bize gel bize diye... Hele Gazi Üniversitesi, her gün mail alıyorum, telefon açıyolar. Ben gelince hallederiz toplanırız. :lol:

Karayılan
08-11-2008, 03:06 PM
Niki T ile baslayan abla senin nik nasıl okunuyor? Daha dogrusu sana ne dememiz gerek?

Тюльпан
08-11-2008, 03:13 PM
Niki T ile baslayan abla senin nik nasıl okunuyor? Daha dogrusu sana ne dememiz gerek?
Тюльпан (http://forum.arbuz.com/member.php?u=23784) - türkçe TÜLPAN diye okunur. Lale demektır (ing. tulip)
Karar sizin......

Karayılan
08-11-2008, 03:16 PM
Karar sizin......Estagfurullah. Karar sizin gibi guzel ablalarımızın :)

Kur_Sad
08-11-2008, 04:55 PM
Yav bu sene buluşak artık yavvv

Aybike
08-11-2008, 05:11 PM
siz hala bulusamadinizmi heheheheheh....
Ahirette insallah..:)

Kur_Sad
08-11-2008, 05:24 PM
siz hala bulusamadinizmi heheheheheh....
Ahirette insallah..:)

"Senede bir gün" bile olamadık :lol:

"O bizim kavuşmalarımız a yarim, mahşere kaldı..." türküsünü söyleriz artık...

Тюльпан
08-14-2008, 12:17 PM
2 gündur Ankarada (Keçiörende) su kesıntılerı var. Sabah kesip, akşam açıyorlar. Müslük suyu içilmez halde, paslanmiş demir kokusu var, sarı. Rezalet........

Bilge_Kagan
08-14-2008, 12:25 PM
I Love You "i. Melih !" :lool:

KOYUNCU
08-14-2008, 12:38 PM
I Love You "i. Melih !" :lool:
İ kim olaki

sehbir
08-14-2008, 12:41 PM
İ kim olaki

İBİBİK'İN İBMAİL.

Тюльпан
08-14-2008, 12:41 PM
İ kim olaki
Melih Gökçek - Ankara büyükşehir belediye başkanı.

KOYUNCU
08-14-2008, 12:42 PM
İBİBİK'İN İBMAİL.
He ibramil ? İsmail Melik Gökçek mi adı
Ben daece meilih gökçek sanıyorum

Bilge_Kagan
08-14-2008, 12:45 PM
Ibrahim Melih Gokcek adamin adi, Emin Colasan da dallamalik olsun diye "I. Melih" diye kisaltiyor onu.

Тюльпан
08-21-2008, 07:31 AM
Efenim dün akşam Ankaradan Kayseriye döndüm. Yaklaşık 1 ay Ankarada kaldım, bir türlü buluşamadık :D neyse...

Demir Kağan
08-21-2008, 07:34 AM
ahahahahahahahahahahahahahaha, yarilanzi. :lool:

tahmin edin biz buna niye sasirmadik? :lool:

TurkKizi1985
08-21-2008, 07:59 AM
ne yani hic bulusma falan olmadi mi? bu saka mi?

KOYUNCU
08-21-2008, 08:32 AM
Efenim dün akşam Ankaradan Kayseriye döndüm. Yaklaşık 1 ay Ankarada kaldım, bir türlü buluşamadık :D neyse...
Bunların ha varlığı ha yokluğu. Ben gitsem bende görememem bunları :lool:

yavuz
08-21-2008, 12:45 PM
Alay ederken Karayılan ve Kur_Sad'ı tenzih edelim. Adamlar dünya çapında bir buluşmanın içindeydiler, resmen Turan'ı kurdular. :yes:

Qizilbash
08-21-2008, 01:23 PM
ne yani hic bulusma falan olmadi mi? bu saka mi?
Ben de bir ay kaldim, bulushamadik.

Demir Kağan
08-22-2008, 07:51 AM
Alay ederken Karayılan ve Kur_Sad'ı tenzih edelim. Adamlar dünya çapında bir buluşmanın içindeydiler, resmen Turan'ı kurdular. :yes:

Biz de onu diyoruz ya, adamlar Turan kuruyorlar, yanibaslarindakilerle bulusamiyorlar. :lool:

KOYUNCU
08-22-2008, 08:40 AM
Ben sana demiştim demekten nefret ediyorum

TurkKizi1985
08-23-2008, 04:44 AM

neden sormasi ayip?

TurkKizi1985
08-23-2008, 04:45 AM
Ben sana demiştim demekten nefret ediyorum

super laf aynen, asla asla deme gibi bir sey olmus ;)

Тюльпан
08-23-2008, 05:35 AM
neden sormasi ayip?
Valla cok ayip ama iste bulusamadik :D
2-3 kere konuyu gundeme getirdim, Ankaralilardan tk yok. :D

Karayılan
08-23-2008, 09:41 AM
Once teker teker bulusalım. Zamanla gerisi gelir :P

Тюльпан
08-26-2008, 05:02 AM
Eveeeet, Ankarada cekilen fotograf/videolardan buraya koysak olurmu olmazmi... emegimiz bosa gitmesin diyoruzda :D

Aybike
08-26-2008, 06:01 AM
bunlar hayatta bulusamazlar .:)