PDA

View Full Version : Satilmis Dogan Medya Grubu

Hanedan
05-08-2008, 07:30 AM
Hürriyet gazetesi salı günleri spor eki veriyor. 08.04.2008 tarihinde bu eki eline alanlar gözlerine inanamadı.
Spor ekinin Avrupa sayfasında bir harita kullanılmıştı. Harita Avrupa ülkelerini bayrakları ile gösteriyordu.
Türkiye bölümü nasıldı dersiniz?
Tıpkı Türkiye'yi bölünmüş gösteren o meşhur haritalar gibi... Türkiye'nin güneydoğusu uçurulmuş, ortaya bakın nasıl bir Türkiye çıkmış...

http://img169.imageshack.us/img169/1839/18431054ij4vw1.png

Qarshi
05-08-2008, 07:33 AM
Bu sayfa yayınladığı sırada (yanılmıyosam1 ay oluyor).Çok büyük tepki aldılar.Ertesi günde kamuoyundan özür dilediler...

HYML
05-08-2008, 07:42 AM
Yeniçerinin biri camide vaazda, Hz. İsa'nın kıssasını dinlemiş. Yahudilerin Hz. İsa'ya yaptıkları türlü türlü zulümlerden bahsetmiş.

Yeniçeri camiden çıktıktan sonra, yolda bir yahudiye denk gelmiş. Yahudinin yakasına yapıştığı gibi tutup duvara yapıştırmış. Yahudi "Dur yapma. Ben ne yaptım?" demiş.

Yeniçeri;

"Siz İsa peygambere çok zulmetmişsiniz."
Bu ithamı duyan yahudi:

"İyi de bunun üzerinden 1500 sene geçti" demiş.

Yeniçeri

"Olsun ulan ben yeni duydum" demiş.

............

Hanedan
05-08-2008, 07:51 AM
Bende aynısını yapcamda yakalayamıyom Yahudiyi..:(

Alparslan
05-08-2008, 08:09 AM
Yahu bu birsey mi? SAPINA KADAR SATILMIS BILMEMNEYIN SOYLARI.... Afedersiniz de adina zerrece yakismayan Fatih Urektayli bunlardayken yedigi haltlari ifsa etmeye kalkmisti sona ne oldu da sustu??? Adam resmen mixer yahu!

Karayılan
05-08-2008, 09:53 AM
Bir de anlamadıgım bu adamlar harita filan cizdiklerinde ne var ne yok kesiyorlar. Ula Sivas, Erzurum, Erzincan, Maras, Antep buralarda toplasan kac kurd var ki sozde kurdistanın icinde yer alabiliyor. Doğan grubuna gelince, adamların o.ç oldugunu bilmeyen yok zaten :evil:

Karayılan
05-08-2008, 09:56 AM
Bir de yeni gordum Ukraynayı da rus sınırlarına katmıslar. Acep bunlar ruscu mu?

O rus bu cocugu demek istiyorum bunlara :lol:

mustafa06
05-08-2008, 12:48 PM
Çok büyük tepki aldılar.Ertesi günde kamuoyundan özür dilediler...

Adamı öldür sonra ozur dile.:)
Bunlarınkide aynı shey, o haritayı yapıpta yayınlarken gelecek tepkileride biliyorlardır. Zaten yapılan yayın ile shu an icin amachlarına ulashmısh oluyorlar.
ozur dilemek; istenmeyen , elde olmayan bir hataya karshı olabilir. Turkiyeyi bolen bir harita elde olmayan bir hata degil ki, Bu ish bilerek ve isteyerek yapılmısh olmalıdır.
Turk bayragının renginde ton hatası hatta renk hatası olsa teknik hata denilebilir. ozur dilendiginde kabul edilebilir.
Tekrarının olmaması icin boyle eylemlerin karshılıgı olmalıdır. ozurle gecishtirilememelidir.
Bolucu serefsizlerin pkkdan ne farkı var. onlarda aynı bu haritadaki gibi Turkiyeyi bolmek istiyorlar.

TEĞİN
05-08-2008, 12:53 PM
namertler, basını elinde tutup halkı uyutan 8affedersiniz) puştlar...

NativeAmerican
05-08-2008, 01:03 PM
Bende aynısını yapcamda yakalayamıyom Yahudiyi..:(
ne yapcan yahudiye?

Aybike
05-08-2008, 01:12 PM
ne yapcan yahudiye?

Ne yapmican diye sorsan cevaplamasi daha kolay olur :)

NativeAmerican
05-08-2008, 01:19 PM
Ne yapmican diye sorsan cevaplamasi daha kolay olur :)
ben birtane Turk-Yahudi biliyorum dunyalar guzeli bir kiz. Hanedan karsisina bir gecse ne yapar diye aklima takildi.

binbirincigece
05-09-2008, 03:46 PM
Ben size zamanında psikolojik harbin nasıl yürütüldüğünden bahsettiğimde gülüp geçenler olmuştu. Buyrun buradan yakın. :cool:

Ayrıca Doğan Grubu satılmış falan değildir. Sadece "kendi halkına" hizmet ediyor. :rolleyes:

Mgas
05-09-2008, 03:57 PM
Dogan grubu,Ciner Grubu...koy topa patlasın hepsi aynı gübür.

ben birtane Turk-Yahudi biliyorum dunyalar guzeli bir kiz. Hanedan karsisina bir gecse ne yapar diye aklima takildi.

Ben size zamanında psikolojik harbin nasıl yürütüldüğünden bahsettiğimde

Bak NativeAmerican 2 sozcukte olayı bitirmis, anlatmayı bilecen :D

Bizim Yahudilerle bir sorunumuz yok, İsrail devletini sevmiyoruz.

NativeAmerican
05-10-2008, 03:10 AM
Dogan grubu,Ciner Grubu...koy topa patlasın hepsi aynı gübür.

Bak NativeAmerican 2 sozcukte olayı bitirmis, anlatmayı bilecen :D

Bizim Yahudilerle bir sorunumuz yok, İsrail devletini sevmiyoruz.bahsettigim yahudiler de israile gitmiyor zaten (:

Temur
05-10-2008, 05:05 AM
doğancıların kalbindeki harita bu işte!

TEĞİN
05-10-2008, 06:00 AM
onlar bizim kalbimizi bir anlayabilse yakın zamanda ülkeyi terk etmeleri gerektiğini bilirler.

Hanedan
05-14-2008, 05:05 AM
ne yapcan yahudiye?

Hz.İsa'ya işkence etmişler ya ondan kızdım.:lol:

TÜRKÇE
05-14-2008, 06:01 AM
Hurriyette devletin payıda var amma

äräläş
09-08-2008, 07:20 PM
Bälki Tayyip Erdoğán häm ularnı öçürädi!

Mgas
09-08-2008, 07:53 PM
Tencere dibin kara benimki senden kara :lol:

Şehbir
09-09-2008, 03:38 AM
Tencere dibin kara benimki senden kara :lol:

BİLİYOZ SENİN KARA OLDUĞUNU..

ŞÖYLE TOPLAYALIM, ŞU AN Kİ TÜRK BASINI, TAMAMEN KENDİ ÇIKARLARINA HİZMET ETMEKTDEDİR.

ARALARINDA NAMUSLU YAZARLAR VARDIR AMA ONLARINDA SADECE KÖŞELERİ VAR...

BİR KÖŞENİN ETKİSİ OLSA İDİ, EMİN ÇÖLAŞAN ÇOKTAN DARBE YAPMIŞTI..

Malkoc
09-09-2008, 09:57 AM
Basının gücü yoktur, Gücün basını vardır.

Şehbir
09-09-2008, 09:59 AM
Basının gücü yoktur, Gücün basını vardır.

BEN ALAYINA BASIP,

GÜCÜ ELE GEÇİRMEK İSTİYORUM..

yavuz
09-09-2008, 10:03 AM
Basının gücü olduğu su götürmez bir gerçektir...

Şehbir
09-09-2008, 10:17 AM
Basının gücü olduğu su götürmez bir gerçektir...

KESİNLİKLE DOĞRUDUR..

ŞU AN TEMBELLİĞİM ÜZERİMDE..

BAZI GAZETELERİN BEDAVA YOLLARLA 3 - 4 MİLYON BASILIP BEDAVA YOLLARLA DAĞITILDIĞINI BİR ARA ANLATIRIM..

Mgas
09-09-2008, 11:46 AM
ARALARINDA NAMUSLU YAZARLAR VARDIR AMA ONLARINDA SADECE KÖŞELERİ VAR...

Ve bu köşeler tümüyle bağımsız "köşe gazetesi" adlı bir gazetede yayınlanır :lol:

SerkanK
09-09-2008, 11:56 AM
Bir Farkı varmı Bop tan ?
Zamanında Dogan grubu ve AKP ne kadar yakındı herkez bilir. Sonradan ne olduysa oldu araları acıldı. onceden Dogan grubundan RTE ve AKP yi oven ama Onların yaptıgı hatayı ve kusuru asla konusmayan bir grubtu...

Belki Bu haritada AKP-Dogan ilişkisinden. Ama sonucta bunları yaptıran ABD .. Aslıdna ABD nin de arkasında baska gucler var ama okadar da derine girince işin icinden cıkamayız cunku bu konuyu sanırım kimse pek bilmiyordur. T.C 3 derin devlet var gibi .. AKP nin derin devleti , Askerin Derin devleti , ve birde Bu iki derin devleti kullanan baska bir derin devlet buda Abd ye hizmet ediyor.

neyse yani Bu harita Dogan gurubunun tek basına yaptıgı bir sey degil .
Hukumet ten habersiz boyle birşeyi zaten yapamazlarda. Hukumette zaten Bu tip haritarı destekliyor herkezin bilmesi gerekiyor

türker
09-20-2008, 05:28 PM
Zamanında Dogan grubu ve AKP ne kadar yakındı herkez bilir. Sonradan ne olduysa oldu araları acıldı. onceden Dogan grubundan RTE ve AKP yi oven ama Onların yaptıgı hatayı ve kusuru asla konusmayan bir grubtu...

Doğan gurubunun akp ye yakın olduğu hiç bir dönem yoktur.
Esasen doğan gurubu sadece ekonomik faaliyet ve cıkarlarına uygun olduğu sürece bir iktidara yakın davranır.
Doğan gurubunun gecmiş hükümetlerle ilişkileri kıyaslandığında, akpye yakınlıktan sözetmek adeta mümkün değildir.
Bunun tek istisnası 22 temmuz secimleri öncesinde doğana gelen cezaların anlaşma komisyonunda düşürülmesi soncu akp ye karşı yayınlarını kesmiş (ama lehinde de yayın yapmamış) olması gösterilebilir.
secimlerin hemen arkasından gündeme gelen cumhurbaşkanlığı secimlerinde mecliste yapılan oylamayı dogan medyasının ''411 el kaosa kalktı'' başlığı atması aralarında anlaşmanın oraya kadar olduğunun göstergesidir. :D

Son günlerdeki çatışmanın nedenini net olarak bilemesekte, bana sanki en önemli nedenin Doğanın ortağı olan omw şirketine petrol ofisi hisselerini çok yüksek fiyata satarken onlara mersinde petrol rafinerisi konusunda bir söz verdiği ama hükümetin tutumu nedeni ile onu yerine getirememiş olmasının yarattığı sıkıntı olduğu gibi geliyor. Hollandalı bilinen omw nin ağırlıklı ortaklarının alman olması ve onların bu konuda doğana baskı yaptıklarını düşünüyorum.
son günlerde gündeme oturan almanyadaki davayıda fırsat bilen doğan bu işi erdoğana dayandırarak onu baskı altına almak istediğini ama erdoğandan beklemediği tepkinin gelmesi doğanın planlarını altüst etmiş gibi gözüküyor.

Yakında orta yol bulmak için birileri araya girer gibi geliyor.
Bu orta yolu bulamazlarsa almanlar erdoğan veya doğandan birisini yiyebilmek için yeni adımlar atabilirler.

türker
11-26-2008, 03:09 PM
2 ay önce,

Yakında orta yol bulmak için birileri araya girer gibi geliyor.
Bu orta yolu bulamazlarsa almanlar erdoğan veya doğandan birisini yiyebilmek için yeni adımlar atabilirler.
diye yazmıştım.
Araya birileri girip sorunları doğan yönünden çözmüşe benziyor,
çünkü yaşanan sert tartışmaların üzerinden 2 ay geçti ve doğan hem rafineri kurma iznini hemde cnntürk karasal yayın iznini aldı

RTÜK'ten CNNTürk'e onay !
Doğan Grubu ile RTÜK Başkanı Zahit Akman arasında süren kavgayı bitiren imza atıldı.

Başbakan Erdoğan’ın ‘’Doğan grubu, Zahit Akman’a CNN Türk’e karasal yayın izni verilmediği için saldırıyor’’ açıklamasından bir ay sonra, RTÜK’ten sürpriz bir karar çıktı. RTÜK oy birliği ile CNN Türk’e karasal yayın izni verildi.

RTÜK Başkanı Zahit Akman da daha önce bu izne karşı çıkıyor ve Star Kanal D ve TNT’nin karasal yayın izni bulunduğunu belirterek, 4. Karasal yayının ‘’ tekelleşme olacağını’’ savunuyordu. Başbakan Erdoğan da Doğan grubuna ilçe kongrelerinde "RTÜK’te ne işiniz var açıklayın yoksa ben açıklayacağım’’ diyerek CNN Türk’ün karasal yayın iznini kastetmişti. Ancak bugün de sürpriz biçimde RTÜK gündemine getirilen konu onaylandı ve hem AKP kontenjanından hem de CHP kontenjanından seçilen üyelerin oy birliği ile CNN Türk’e karasal yayın iznini verdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Doğan Grubu'nun Patronu Aydın Doğan arasında patlayan savaşta kılıçlar kınına sokulmakla kalmadı, karşılıklı talepler de çözülmeye başladı.

Doğan Grubu'nun Hükümet'ten istediği en önemli konulardan biri "Rafineri izni"ydi.

Hatta Erdoğan&Doğan kavgasında bu durumu bizzat Aydın Doğan ifşa etmişti. Doğan, Çalık Grubu'nun patronu Ahmet Çalık'ı da hedefe koyarak şöyle konuşmuştu: "Ben Başbakan'a '2.5 milyar dolar paramız var. Biz bu ülkede yatırım yapmak istiyoruz. Biz sizden ne teşvik ne de kredi istiyoruz. Biz bu ülkede yatırım yapmak istiyoruz. Ben sizden ruhsat istiyorum, ben o ruhsatla yatırım yapacağım, rafineri kuracağım' dedim. Nerde kuracaksın dedi? Ceyhan'da dedim. Hayır olmaz orayı Çalık Grubu istiyor dedi. Ben de Çalık da kursun ben de kurayım dedim. ama kabul etmedi."

Bu sözler daha sonra Doğan Grubu manşetlerine taşınmıştı.

Ancak Erdoğan o gün izin vermediği Rafineri iznini şimdi ani bir kararla verdi.

Erdoğan'ın Aydın Doğan'la beraber Ülkü Güney'in oğlunun düğününde nikah şahidi olması sonrası başlayan "barış dönemi" böylece hasat mevsimine girdi.

Doğan Grubu'na önceki hafta iki AKP'li milletvekilinin imzasıyla 800 trilyonluk vergi kıyağı Aktifhaber'in dile getirmesinden sonra direkten dönmüştü.

Ancak Aydın Doğan'a direkten dönen bu "iyilik" Rafineri izniyle farklı biçimde hayata geçirilmiş oldu.

Aktifhaber/Özel

ikarakas1960
11-26-2008, 03:24 PM
2 ay önce,

diye yazmıştım.
Araya birileri girip sorunları doğan yönünden çözmüşe benziyor,
çünkü yaşanan sert tartışmaların üzerinden 2 ay geçti ve doğan hem rafineri kurma iznini hemde cnntürk karasal yayın iznini aldı

Malumun ilanı Türker bu..

Seninle tartışmak çok keyifli bir şey, biliyormusun..

Ben yazarken gene edit olmuş herhalde...

türker
11-26-2008, 03:28 PM
Malumun ilanı Türker bu..

Seninle tartışmak çok keyifli bir şey, biliyormusun..

Ben yazarken gene edit olmuş herhalde...

secimler az bir süre kaldı, star, kanal d, ve cnntürkün hükümet aleyhinde yaptığı yayınlarında hala geri adım yok.
karşılıksız mı anlaştılar nedir? :)

ikarakas1960
11-26-2008, 03:32 PM
secimler az bir süre kaldı, star, kanal d, ve cnntürkün hükümet aleyhinde yaptığı yayınlarında hala geri adım yok.
karşılıksız mı anlaştılar nedir? :)

İçimden çok gelmiyor yazmak bu akşam..

Vardır bir sebebi hikmeti diye düşünüyorum..