PDA

View Full Version : 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu Olsun

Seckjin Khan
05-19-2008, 03:23 PM
Türkçülük Turancılık Günü - PanTurkism Günü - Şampiyon Gslilere - Fblilere Tebrikler iyi hoşta 19 MAYISI' mızı unutmayalım saat 00.00 a kadar bekledim baktım açan yok ne olursa olsun aramızda kutlamalıyız sadece 19 Mayıs'ta değil hergün...

http://img160.imageshack.us/img160/9505/88872664ej3.jpg

http://img160.imageshack.us/img160/9315/10260665cn0.jpg

http://img194.imageshack.us/img194/8135/gencligehitabe4ri.gif

Seckjin Khan
05-19-2008, 03:24 PM
Tüm Türk Ulusuna Kutlu Olsun...

binbirincigece
05-19-2008, 03:29 PM
Bu bayramın "gençlik" vurgusunu maalesef hep yanlış anladık. Bence stadlarda gençlere aylarca işkence çektirmek yerine gençlerin ön plana çıkabilmelerini sağlayacak değişik etkinlikler düzenlenmeli ve 19 Mayıs ve takip eden bir hafta "Gençlik Haftası" olarak bu tarz etkinliklerle kutlanmalıdır. Bir tane üniversite genci gençlik bayramında piyasada yok. İş yakaladığın lise gençlerinin eline flama tutuşturup stada sürmek değil. Spor bayramımızda mesela neden dünyaca ünlü sporcularımızın hiçbirinin esamesi okunmaz, hiçbiri ortalıkta görünmez. Spor bayramında neden spor gazetelerinde Arda Turanın İngiltereden aldığı yüksek transfer teklifi falan manşetleri süsler?

Neyse...Her türlü olumsuzlupa rağmen;

Bayramımız kutlu olsun.

Seckjin Khan
05-19-2008, 03:32 PM
Bu bayramın "gençlik" vurgusunu maalesef hep yanlış anladık. Bence stadlarda gençlere aylarca işkence çektirmek yerine gençlerin ön plana çıkabilmelerini sağlayacak değişik etkinlikler düzenlenmeli ve 19 Mayıs ve takip eden bir hafta "Gençlik Haftası" olarak bu tarz etkinliklerle kutlanmalıdır. Bir tane üniversite genci gençlik bayramında piyasada yok. İş yakaladığın lise gençlerinin eline flama tutuşturup stada sürmek değil. Spor bayramımızda mesela neden dünyaca ünlü sporcularımızın hiçbirinin esamesi okunmaz, hiçbiri ortalıkta görünmez. Spor bayramında neden spor gazetelerinde Arda Turanın İngiltereden aldığı yüksek transfer teklifi falan manşetleri süsler?

Neyse...Her türlü olumsuzlupa rağmen;

Bayramımız kutlu olsun.

bu sene güzel bi organizasyon yapıldı Türkiye'den Almanya'dan Fransa'dan ve hatta Ermenistan'dan universiteli gençler Kars'ta çocukların okulunu onardı gerçekten çok mükemmeldi...

Stadlardan sa bu tür org. la gençlerimiz bayramda çok daha aktif olabilir...

Aybike
05-19-2008, 03:44 PM
kizimin okulda gosterisi vardi orada olamadim uzgunum..
haberini aldim super ege turkuleri okumus ve cok alkis almis...:)

yavuz
05-20-2008, 02:18 AM
Ataturk adini yillarca kullanmis komunistlere lanet, Ataturk'un kurdugu bu devleti sonuna kadar korumus ve bu ugurda canlarini feda etmis Ulkuculere Allah'tan rahmet diliyorum...

Sanmaktayim ki; Ataturk'un gosterdigi, sayip yucelttigi gencligin, her firsatta dile getirmesem de, belli etmesem de bir neferiyim. Yani bu bayram, bir yandan Deniz Gezmis Deniz Gezmis diye bagirip, ote yandan eline bayrak alip gezenlerin bayrami degil. Bu bayram, dinsiz bir Turkiye hayal edenlerin bayrami degil. Bu bayram kollektivistlerin, komunistlerin, sosyalistlerin, anarsistlerin bayrami degil.

Bu bayram 300 yil once dunyanin en buyuk devletiyken, bugun onune sedler cekilmis bu kucuk yurtta gulemeyen, eglenemeyenlerin bayramidir. Bu bayram Turkiye'yi yeniden muhasir medeniyetler seviyesine cikarmayi umanlarin bayramidir. Bu bayram dini butun, imani butun, mazluma umut, zalime korku olan, yurtta ve cihanda sulhu temin etmek icin gerekirse canini ortaya koyacak olan Turk gencinin bayramidir. Bu bayram Ataturk devriminin ustune devrim planlayanlarin degil, bu devrimi muhafaza edenlerin bayramidir.

Velhasil, bu bayram benim bayramimdir... Bizim bayramimizdir.

Herkese kutlu olsun. :cool:

oğuz
05-20-2008, 02:19 AM
Bende bekledimki forum üyeleri artık Dini,Milli ve özel günlerimize sahip çıksınlar.Hep forum yönetiminden beklemesinler... :mrgreen:

Kutlu olsun !