PDA

View Full Version : Vay Gitti Forumumun Guzel Sey'leri...

yavuz
05-22-2008, 12:44 PM
Forumda bir revizyona gidildi bir sure once ve goruntu anlaminda bir cok degisiklik yapildi. Bu sirada bazi ozelliklerini kaybetti forum.uz malesef. :(

Ornegin, bugun kullanici adimizin altinda "Elite User" yazarken, dun Elite User'lar istedigi seyi yazabiliyordu.

Bundan baska ruh halimizi belirten bir de kucuk sekil koyabiliyorduk; happy, unhappy, grumpy vs. gibi. O da gitti!

Bunlari geri isteruk arkadas! Devrimci Turk gencligini sahneye davet ediyorum, destek cikin bana! :evil:

Ben onlarsiz olamam. Cok alismistim. :cry:

Seckjin Khan
05-22-2008, 01:39 PM
Forumda bir revizyona gidildi bir sure once ve goruntu anlaminda bir cok degisiklik yapildi. Bu sirada bazi ozelliklerini kaybetti forum.uz malesef. :(

Ornegin, bugun kullanici adimizin altinda "Elite User" yazarken, dun Elite User'lar istedigi seyi yazabiliyordu.

Bundan baska ruh halimizi belirten bir de kucuk sekil koyabiliyorduk; happy, unhappy, grumpy vs. gibi. O da gitti!

Bunlari geri isteruk arkadas! Devrimci Turk gencligini sahneye davet ediyorum, destek cikin bana! :evil:

yeni forum düzenini çok beğendim ama bu elite user a bende taktım :mrgreen: ama önemli değil napalım ;)

binbirincigece
05-22-2008, 04:57 PM

Ben onlarsiz olamam. Cok alismistim. :cry:Büyüdün artık, çocuk gibi davranmayı bırak :mrgreen:

oğuz
05-23-2008, 12:23 AM
Büyüdün artık, çocuk gibi davranmayı bırak :mrgreen:

Askere alın büyüsün :mrgreen:

KOYUNCU
05-23-2008, 12:35 AM

Oyle deme, bardagın birde dolu tarafından bak.
Eskiden her tur harfine kırmızı warning cıkardı:D:D:D simdi tur'un yanına çe de ekliyoruz, turkçe oluyor. Hiç bişi yok.
İşin tuhaf yonu insanlar yazdıklarınızı okuyamıyor diyorlardı, anlaşılmıyor diyorlardı, maşallah herkeslerde anlıyor hatta turkiye tukcesinde karşılık bile veriyorlar, teşekkur bile alıyorsun turkce yazdıgın için.
Mesela profile mesaj yazma konusu olmasaydı, ben nasıl oguz abiye şampiyon cimbombom yazısını kazıyacaktım. Ha, nasıl?
Mesela gulbaharın resim albumunu, sakina nın kediciklerini nasl gorecektim.
Abisinin biraz paspal oldugu izlemine nasıl varacaktım. EEE hep yeni versiyon sayesinde.
Albumdeki kediyi tutan elerde tırnakların buyuk oldugunu farkettim.
Cok lazımdı zaten:D:D
Teşekkür ederim yeni versiyon icin

yavuz
05-23-2008, 07:35 AM
Büyüdün artık, çocuk gibi davranmayı bırak :mrgreen:

Ama ben çok sevmiştim o "grumpy" şeysini... :(

binbirincigece
05-23-2008, 12:57 PM
Askere alın büyüsün :mrgreen:Orada iyice çocuklaşıyorlar :lool:

oğuz
05-24-2008, 01:41 AM
Orada iyice çocuklaşıyorlar :lool:

Çocuklaşmaları genelde eğitimden sonra başlıyor diye biliyorum :cool:

TEĞİN
05-24-2008, 03:52 AM
ben sana aliyim birtane vb kendince eğlen yavuz. kendi kendini banla mesela. admin panelden değiştir herşeyi vs vs.

KOYUNCU
05-24-2008, 04:27 AM
ya gitmeyin şunun bu kadar ustune, ne istersiz

yavuz
05-24-2008, 12:27 PM
ben sana aliyim birtane vb kendince eğlen yavuz. kendi kendini banla mesela. admin panelden değiştir herşeyi vs vs.

Ben cocuk degilim...

"Kendince eglen" denecek deli de degilim...

TEĞİN
05-24-2008, 04:18 PM
yavuz tutuldun mu kandaşım?

binbirincigece
05-25-2008, 02:48 AM
Ben cocuk degilim...

"Kendince eglen" denecek deli de degilim...Biz birbirimizi biliriz. Muhabbetimiz de biz bizedir. ;)

yavuz
05-25-2008, 04:33 AM
Biz birbirimizi biliriz. Muhabbetimiz de biz bizedir. ;)

Size demedim abi zaten. Ama biri "kendince eğlen" diyor, biri "şunun üstüne gitmeyin" diyor. :rolleyes:

binbirincigece
05-25-2008, 06:41 AM
Size demedim abi zaten. Ama biri "kendince eğlen" diyor, biri "şunun üstüne gitmeyin" diyor. :rolleyes:Ben de zaten onlara laf atmıştım :mrgreen:

TEĞİN
05-25-2008, 08:11 AM
o zaman sana kandaş, büyük üstat demet akalından, nihavent makamında yazılmış, bir müzikle cevap vermek istiyorum: ''sözlerim sana ağır mı geldi, kalbini mi kırdım afedersin'':)