PDA

View Full Version : Bi rıcam var!

ikbaljohn
05-23-2008, 11:08 PM
Saygılı arkadaşlar!
Size bi rıcam olacak.Ben çoooooktan Nil Karaibrahimgil in hayranıyım,aşığım ona :uups:
Kek şarkısını dinleyince-Sana kek yaptım dediğini duyunca sanki ona kelek yapmış gibi geliyom va kendimi suçlu gibi hissediyom,oturduğum sandalyeden yere düşüyom.Nilin telefonunu bulabilen bi arkadaş varmı?Sandalyeden yere düşünce her yerim ağrıyor.Bana yardımcı olunuz,Nilin telefon numarasını bularak bana yazarmısınız?

oğuz
05-24-2008, 01:44 AM
Kolayı var ,

Birincisi mutlaka bunların sanalda fan siteleri vardır ordan birebirde isteyebilirsin.İkincisi çalıştığı yapımcısını bulup ordan adres bilgisini isteyip talep edebilirsini...

Direk numarayı vermek bana doğru gibi gelmedi :mrgreen:

KOYUNCU
05-24-2008, 02:12 AM
Aman al senin olsun, hiç sevmiyom zati

Mgas
05-24-2008, 02:17 AM
Aga ya kıcı kırık bir pop sarkıcısı. Salla...

ikbaljohn
05-24-2008, 02:22 AM
Kolayı var ,

Birincisi mutlaka bunların sanalda fan siteleri vardır ordan birebirde isteyebilirsin.İkincisi çalıştığı yapımcısını bulup ordan adres bilgisini isteyip talep edebilirsini...

Direk numarayı vermek bana doğru gibi gelmedi :mrgreen:
Onlarda telefonunu vermediler.Napiyim:(

Aman al senin olsun, hiç sevmiyom zati
:shock:
Bizim bi atasözümüz var:Yanından akan suyun değeri yok:(:lol:

Aga ya kıcı kırık bir pop sarkıcısı. Salla...
:shock::shock::shock:
Nili beğenmemek mümkünmü,asker!:lol:
http://img.blogcu.com/uploads/idilsol_nil_karaibrahimgil.jpg

KOYUNCU
05-24-2008, 02:24 AM
bizim jiyan bile korkuyor ondan be
Oylara baktımda tek beyenen sensin

Mgas
05-24-2008, 02:30 AM
Nili beğenmemek mümkünmü,asker!

Sana cok buyuk bir kıyak yapacam

YouTube - Penti Г‡orap ReklamД± (Nil Karaibrahimgil)

Goruntulerden de anlasıldıgı gibi "mal" bir kisi.

ikbaljohn
05-24-2008, 02:30 AM
Oylara baktımda tek beyenen sensin
:shock:
Hadi şu kelimeyi inceleyelim.
Bizim yeğen bile korkuyor ondan.Bundan ne anladım:
1.Nil Karaibrahimgil aşırı derecede korkunç bişey.Gören herkes korkudan titriyor.
2.Senin yeğenin harikulade bi insan.Çok şeylerden korkmuyor ama Nili görünce korkudan titriyor.
İncelemeden sonuç:
Nil gerçekten dehşet:shock:
Demekki böyle korkunç şarkıcıyı tek ben beğeniyorsam,ben de harikulade birisiymişim:shock:
Gittim aynaya bakmaya:lol:

KOYUNCU
05-24-2008, 02:32 AM
neyse sen bilin canım. İstedigini sev.
Sen bu gibi malları sevde, iyiler bana kalsın

ikbaljohn
05-24-2008, 02:33 AM
Sana cok buyuk bir kıyak yapacam

YouTube - Penti Г‡orap ReklamД± (Nil Karaibrahimgil) (http://www.youtube.com/watch?v=PZJf2k_1Twg)

Goruntulerden de anlasıldıgı gibi "mal" bir kisi.

İnternetimin hızı düşük olduğundan dolayı seyredemedim.
Ama Oğuzun telefonunu vermediğinden,senin ve Koyuncunun Nilin korkunç ve 'mal' olduğunu anlattığınıza göre bence sizde Nili seviyorsunuz ve kıskanıyorsunuz;)

Mgas
05-24-2008, 02:36 AM
Ama Oğuzun telefonunu vermediğinden,senin ve Koyuncunun Nilin korkunç ve 'mal' olduğunu anlattığınıza göre bence sizde Nili seviyorsunuz ve kıskanıyorsunuz

Aga izlesen neden "mal" dedigimi anlayacan...İzle sen onu, baya guzel pozlar veriyor arkadas.

ikbaljohn
05-24-2008, 02:36 AM
neyse sen bilin canım. İstedigini sev.
Sen bu gibi malları sevde, iyiler bana kalsın

'Mal' demek bence inek demektir,demi? İnek süt veriyor,kaymak veriyor.Sütle kaymağı kim sevmezki:uups:
Kahvaltıya yeni fırında pişirilen ekmekle kaymağı yersen...Hayat güzeldir:love:

KOYUNCU
05-24-2008, 02:38 AM
'Mal' demek bence inek demektir,demi? İnek süt veriyor,kaymak veriyor.Sütle kaymağı kim sevmezki:uups:
Kahvaltıya yeni fırında pişirilen ekmekle kaymağı yersen...Hayat güzeldir:love:
d, bu inekte "brossili" var dikkat et yerken

ikbaljohn
05-24-2008, 02:38 AM
Aga izlesen neden "mal" dedigimi anlayacan...İzle sen onu, baya guzel pozlar veriyor arkadas.

Pozların delisiyim, arkadaş:uups::lol:

ikbaljohn
05-24-2008, 02:39 AM
d, bu inekte "brossili" var dikkat et yerken

Brossili ne , önce hiç duymamışım:uups:

Mgas
05-24-2008, 02:40 AM
'Mal' demek bence inek demektir,demi? İnek süt veriyor,kaymak veriyor.Sütle kaymağı kim sevmezki

Biz sut veren inekler seven klubu degil, erdemli kisiler seven kisileriz. Mallarla isimiz olsa Nil'den daha iyisini inan bana Ankara'da cesitli yerlerde bulabiliriz.

Yani
http://www.poster.net/sharapova-maria/sharapova-maria-photo-maria-sharapova-6233843.jpg

boyle "mal"ları.

ikbaljohn
05-24-2008, 02:44 AM
Biz sut veren inekler seven klubu degil, erdemli kisiler seven kisileriz. Mallarla isimiz olsa Nil'den daha iyisini inan bana Ankara'da cesitli yerlerde bulabiliriz.

Yani
http://www.poster.net/sharapova-maria/sharapova-maria-photo-maria-sharapova-6233843.jpg

boyle "mal"ları.

Maria Şarapovamı bu?Bu kızın sarışın saçlarına bak,geniş-geniş yelkalariga bak:uups:
Nike in işaretide tam yerine düşmüş:uups:

Mgas
05-24-2008, 02:45 AM
Maria Şarapovamı bu?Bu kızın sarışın saçlarına bak,geniş-geniş yelkalariga bak
Nike in işaretide tam yerine düşmüş

Daha Nil dersin sen...:lol:

ikbaljohn
05-24-2008, 02:49 AM
Daha Nil dersin sen...:lol:

Napiyim,kalbe emir veremezsin.Kalbim tek Nili diyor,onun yapan kekini istiyor.:uups:
Arkadaşlar,Nil Ankaralı,Ankaralı ve Mersinli kızların hayraniyim ben:uups:

KOYUNCU
05-24-2008, 02:52 AM
Napiyim,kalbe emir veremezsin.Kalbim tek Nili diyor,onun yapan kekini istiyor.:uups:
Arkadaşlar,Nil Ankaralı,Ankaralı ve Mersinli kızların hayraniyim ben:uups:
BENDE ŞAHZEDENİN HASTASIYIM
çok tatlı ya, sakinenin kedilelerinden daha tatlı,
Haziran şeftalisi gibi, insan sevmeye kıyamaz.
Sen bana şehzadnin adresini telefonu bul, bende sana nilin funlugunu hediye ediyim.Konser bileti imzalı fotografını vs vs ne istersen artk

Mgas
05-24-2008, 02:54 AM
Ya siz bana bir iskender ısmarlayın ben size az once dedigim yerin adresini vereyim, siz de rahatlayın ben de doyayım :lol:

ikbaljohn
05-24-2008, 02:56 AM
BENDE ŞAHZEDENİN HASTASIYIM
çok tatlı ya, sakinenin kedilelerinden daha tatlı,
Haziran şeftalisi gibi, insan sevmeye kıyamaz.
Sen bana şehzadnin adresini telefonu bul, bende sana nilin funlugunu hediye ediyim.Konser bileti imzalı fotografını vs vs ne istersen artk

Gerçektenmi:shock:
Al sana Şehzadin telefonunu:0099898 3002798
Benim verdiğimi sakin söyleme ona.
Sakinenin kedisinden daha tatlı:shock:
Bu yaşa girdim,ama kedi yemedim:lol:

ikbaljohn
05-24-2008, 02:58 AM
Ya siz bana bir iskender ısmarlayın ben size az once dedigim yerin adresini vereyim, siz de rahatlayın ben de doyayım :lol:

Ben her pazar günü Demire giderim.Oranın yemekleri güzel.Önce mercimek çorbası,sonra Adana yiyom.İskenderi pek beğenemedim:(

KOYUNCU
05-24-2008, 02:59 AM
Bed deresini kim bilmez.
Ama akşehirde daha guzelleri vardır

KOYUNCU
05-24-2008, 03:00 AM
Gerçektenmi:shock:
Al sana Şehzadin telefonunu:0099898 3002798
Benim verdiğimi sakin söyleme ona.
Sakinenin kedisinden daha tatlı:shock:
Bu yaşa girdim,ama kedi yemedim:lol:
Allahın yöşü,:lol: kedi yenmez, satanistlar yer kediyi, kedi sevilir. muşşuk muşşuk.
Ama mart ayında kedi kediyi yiyebilir:D

ikbaljohn
05-24-2008, 03:01 AM
Allahın yöşü,:lol: kedi yenmez, satanistlar yer kediyi, kedi sevilir. muşşuk muşşuk.
Ama mart ayında kedi kediyi yiyebilir:D

Mart ayında kediler çok bağırır çağırır akşamları.Onlar ne yapar o zaman,sen biliyonmu:lol:

TEĞİN
05-24-2008, 04:19 AM
bizim şirkete dublaja geliyor. iyi biri güler yüzlü. sıcak kanlıdır yani. ama telefonunu isteyebilir miyim? bir kollayayım. gerçi kırabilecek biri olduğunu sanmıyorum.

KOYUNCU
05-24-2008, 04:22 AM
bizim şirkete dublaja geliyor. iyi biri güler yüzlü. sıcak kanlıdır yani. ama telefonunu isteyebilir miyim? bir kollayayım. gerçi kırabilecek biri olduğunu sanmıyorum.
kim,şahzade mi

ikbaljohn
05-24-2008, 04:24 AM

Abim,sen ona anlat.Özbekistanlı bir aşığın var,senin gibi güler yüzlü,telefonda bi sesini duyarsa,kendisini bulutlarda uçuyor gibi hissedecek dersen belki anlar.Sesini duymazsam,bu hayatın önemi kalmaz.:uups:
Varmı bi emrin-isteğin,abe?:cool:

KOYUNCU
05-24-2008, 04:25 AM
Abim,sen ona anlat.Özbekistanlı bir aşığın var,senin gibi güler yüzlü,telefonda bi sesini duyarsa,kendisini bulutlarda uşuyor gibi hissedecek dersen belki anlar.Sesini duymazsam,bu hayatın önemi kalmaz.:uups:
Varmı bi emrin-isteğin,abe?:cool:
Tanıyabilcen mi peki
Tam işletilecek bir durum

TEĞİN
05-24-2008, 04:26 AM
Abim,sen ona anlat.Özbekistanlı bir aşığın var,senin gibi güler yüzlü,telefonda bi sesini duyarsa,kendisini bulutlarda uşuyor gibi hissedecek dersen belki anlar.Sesini duymazsam,bu hayatın önemi kalmaz.:uups:
Varmı bi emrin-isteğin,abe?:cool:canının sağlığı. kandaşım mutlu olacaksa halletmeye bir çalışırım. ama sakın telefonda yavşama rezil etme beni:) aşkım yavrum yalayut palamut gibi şeyler istemiyorum. isteğimde bu olsun:D

TEĞİN
05-24-2008, 04:28 AM
harbiden KOYUNCU. sağlam tutulur bu çocuk. feci kasmış:D

ikbaljohn
05-24-2008, 04:28 AM
Tanıyabilcen mi peki
Tam işletilecek bir durum
Kalbim tanıyor onun sesini:uups:
Teğin abime bi kavun gönderecem,eğer telefonunu verirse:cool:

ikbaljohn
05-24-2008, 04:30 AM
canının sağlığı. kandaşım mutlu olacaksa halletmeye bir çalışırım. ama sakın telefonda yavşama rezil etme beni:) aşkım yavrum yalayut palamut gibi şeyler istemiyorum. isteğimde bu olsun:D

Öyle konuşmam.Tek söylemek isteyen sözüm-Nil,canın sağolsun,şarkılarınla bizi mutlu et.Sana tşkler diyecem:uups:

TEĞİN
05-24-2008, 04:32 AM
tamam hallederiz. bişeyler yaparız.

KOYUNCU
05-24-2008, 04:35 AM
Öyle konuşmam.Tek söylemek isteyen sözüm-Nil,canın sağolsun,şarkılarınla bizi mutlu et.Sana tşkler diyecem:uups:
Cıbıldak forografın varmı nil, nil mart kedileri mart ayında niye bagırır, ne yapıyorlar biliyomusun nil, nil bana bir cocuk yap

ikbaljohn
05-24-2008, 04:44 AM
Cıbıldak forografın varmı nil, nil mart kedileri mart ayında niye bagırır, ne yapıyorlar biliyomusun nil, nil bana bir cocuk yap
Yav,sınırı aşma Koyuncu:twisted:
Beni küfredebilirsin,ama Nile böyle konuşma.:twisted:
Mart ayında bağıran kedilerle Nilin ne alakası var? Offtopçusun Koyuncu,offtopçusun:lol:

KOYUNCU
05-24-2008, 04:54 AM
Yav,sınırı aşma Koyuncu:twisted:
Beni küfredebilirsin,ama Nile böyle konuşma.:twisted:
Mart ayında bağıran kedilerle Nilin ne alakası var? Offtopçusun Koyuncu,offtopçusun:lol:
Off top diye bi konu açtımda kimse ilgi gostermedi. Ne yapalık. artık nerde ilgi var orada offtop var:D
Ben başta dedim zaten nil senin olsun.
Zaten bir işe yaramaz. Kurdan diye bile gormem o kızı

Seckjin Khan
05-24-2008, 05:25 AM
Ben Nil'in tazını seviyorum Türkiye'de çok fazla yapılan bi tarz değil severek te dinlerm ;)

dila73
05-24-2008, 02:01 PM
Ben Nil'in tazını seviyorum Türkiye'de çok fazla yapılan bi tarz değil severek te dinlerm ;)

ben de severim nil'i, özellikle de 'ben aptal mıyım' parçasını..

oğuz
05-25-2008, 05:09 AM
Ama Oğuzun telefonunu vermediğinden,senin ve Koyuncunun Nilin korkunç ve 'mal' olduğunu anlattığınıza göre bence sizde Nili seviyorsunuz ve kıskanıyorsunuz;)

Ben sevmemmmm

Uzak dursun :mrgreen:

ikbaljohn
07-04-2008, 06:52 AM
Teğin abi,Nil hala da gelmedimi :(

Sirena
07-04-2008, 07:08 AM
Teğin abi,Nil hala da gelmedimi :(
Tinchlikmi? namincha?:D Bo'lajak kenayimiz eshitmasinlar.
Aslında, kötü bir sanatçı değil, söz ve besteyi kendisi yazıyor bildiğim kadarıyla, kendine özel bir tarzı var, giyimlerini de annesini dikiyor diye duymuştum, orijinal elbiseleri var, herkes gibi kotpantolonla çıkmıyor sahneye, sesi aman aman değil tabii, ben oktavlardan anlamam ama Zerrin Özer gibi sesi yok tabii, koroche prikol'naya:D

HYML
07-04-2008, 08:22 AM
....
Nili beğenmemek mümkünmü,asker!:lol:
http://img.blogcu.com/uploads/idilsol_nil_karaibrahimgil.jpg

Al bu da normal hali...

http://img376.imageshack.us/img376/1255/clipboard01pi2.th.jpg (http://img376.imageshack.us/my.php?image=clipboard01pi2.jpg)

Çık İstiklal Caddesi'ne, Taksim'e varıncaya kadar bunun gibi elli tanesine rastlarsın. Sen paradan haber ver...

Sağ eller havaya, pırlantalar buraya!!!:cool:

Malkoc
07-04-2008, 08:47 AM
Güzel olmasına güzel kızdır ona bişey diyemem elbet:)

ama şarkıları berbat ve zırvaötesi. bana göre tabi.

Bilge_Kagan
07-04-2008, 09:15 AM
Bu kiz "pop"un "kotu" anlamina gelmedigi vakitlerde yasasaydi eger ( Ace of Base'lerin Dancing Queen'lerle, All That She Wants'larla Dunya'yi salladigi donemler ) Dunya capinda unlu olurdu. Zira cok anlamli sozleri olmasa da insanin diline dolanan "sirin" sarkilari var ve muzik duzenlemelerini de kendisi yapiyor ki bu da sarkilarinin cok tutulmasinda en buyuk payin kendisinde olmasindan oturu saygiyi haketmesine sebep oluyor ( dikkat ederseniz tutan bircok reklamin, televizyon kanali VTR'lerinin ( VTR mi deniyordu onlara bilemedim simdi, su Kanal 1 acildiginda Nil Karaibrahimgil ara videolarin falan muzigini yapmisti iste, ondan bahsediyorum ) muzigi ona ait. ).

Ha ben kendi hesabima sadece "Ruzgar" sarkisini dinlerim arada, orasi ayri.

LIBRA
07-04-2008, 09:21 AM
iğrenç.... kendisini begenmiyorum, ama 1kaç şarkısı dinlenebilir. Çok çirkin :lol: sıkıyorsa doğal güzel olsunlar, hepsi makyaj güzeli Shahzoda'da Nil'de.... itirazı olan varmı?!

KOYUNCU
07-04-2008, 09:26 AM
iğrenç.... kendisini begenmiyorum, ama 1kaç şarkısı dinlenebilir. Çok çirkin :lol: sıkıyorsa doğal güzel olsunlar, hepsi makyaj güzeli Shahzoda'da Nil'de.... itirazı olan varmı?!
höööö, birisi bana laf mı gönderdi

Demir Kağan
07-04-2008, 09:49 AM
Bilge telin niye kapali lan?

Bilge_Kagan
07-04-2008, 10:35 AM
Hayat boyle be Demir'cim, ne olacagi belli olmuyor. Bakarsin birinin telefonu kapali, bakarsin oteki msni acik olup karsisinda cevrimici adami goremeyip telefonun niye kapali diye foruma ileti atiyor :lool:

Bilge_Kagan
07-04-2008, 10:37 AM
iğrenç.... kendisini begenmiyorum, ama 1kaç şarkısı dinlenebilir. Çok çirkin sıkıyorsa doğal güzel olsunlar, hepsi makyaj güzeli Shahzoda'da Nil'de.... itirazı olan varmı?!

Mevzu muzikse bu muzigi yapan insanlar yaptiklarini pazarlamak icin bile kendilerini guzel gosteriyor olsalar da tartisilmasi gereken yine muziktir. Insanin makyaj yaparak guzel gorunmesi, aslinda cirkin olmasi yaptigi asil isin onune gecmemeli, bu tip tartismalarda.

Demir Kağan
07-04-2008, 10:41 AM
stres yapma, gormedik ellaam!

LIBRA
07-04-2008, 11:04 AM
Bilge kagan, bu konuda sadece muzik tartisilmiyor. Onun icin yazdim... Yoksa muzik tartisilan konuda durup dururken guzellik hakkinda yazmam, ki konuda sadece muzik tartisilmiyorsa da yazmam normalde ama laf acilmisken yazmadan duramadim.
Demir_Kagan
Bilge_Kagan offtop yapmayin sayin moderatorlerimiz...

KOYUNCU
07-04-2008, 11:09 AM
Bilge kagan, bu konuda sadece muzik tartisilmiyor. Onun icin yazdim... Yoksa muzik tartisilan konuda durup dururken guzellik hakkinda yazmam, ki konuda sadece muzik tartisilmiyorsa da yazmam normalde ama laf acilmisken yazmadan duramadim.
Demir_Kagan
Bilge_Kagan offtop yapmayin sayin moderatorlerimiz...
Bi kere benim şehzademe laf yok
Sen kendi hatana bak
Ben zaten güzel dedim mi demedim
Ben şirin dedim
Sesi güzel dedim
Yorumları güzel dedim
Tamam mı :D

Demir Kağan
07-04-2008, 11:10 AM
LIBRA, burasi obur bolumler degil. Cok ciddi konular haric, digerlerinde konu disina cikmak serbest, gordugun uzere, ciddi konularda da millete uyariyi basip banlamiyoruz, o iletileri baska bir basliga tasiyoruz.

LIBRA
07-04-2008, 11:12 AM
Ozbekceyi bilmeden ozbekce sarki soyleyenin sesi guzelse ne ise yarar? Ki sen canli yayinda Shahzoda'nin sesini duydunmu? o hic bir zaman canli sesle sarki soylemez... konserlerinde bile sadece soyluyormus gibi agzini haraket ettirir hepsi sahte onlarin.

Demir onu biliyorum, ama profil PM diye birsey var oyle degilmi? sarkicilari yorumlarken ortada senin ''lan bilge niye telin kapali?'' diye postun duruyor, cok mu guzel sence :lol:

KOYUNCU
07-04-2008, 11:16 AM
Ozbekceyi bilmeden ozbekce sarki soyleyenin sesi guzelse ne ise yarar? Ki sen canli yayinda Shahzoda'nin sesini duydunmu? o hic bir zaman canli sesle sarki soylemez... konserlerinde bile sadece soyluyormus gibi agzini haraket ettirir hepsi sahte onlarin.

Muzikten aşırı anlamam ama bir santçının sesinin güzelliğini bilmek için farklı tiplerde müzikler söyleteceksin. Birinde oturan ses diğerinde cırtlayabilir.
Mesela zeki müren, ne söylese sesi cırtlamaz. Mesela emel sayın mesela zara, mesela orhan gencebay mesela ferdi tayfur.
Turk halk turk sanat arabesk pop özgün yabancı hepsinde aynı
Şehzadede her çeşit müzik var ama ses cırtlamıyor.
...........................
Tamam hadi bakalım zevqini görek(atropenanın kalağı çınlasın)
Sence en güzeli kim seste ve yorumda

LIBRA
07-05-2008, 09:18 AM
=) Ebru Gundes, Sezen Aksu, Alişan, Funda Arar (ama her zaman degil), Muazzes Ersoy , Özcan Deniz, Ferhat Göçer, Şebnem Ferah ve digerleri... Bunlarin sesi bence harika... Özellikle dinlendirici sesleri severim.
Özbekceyi bilseydin Shahzodanin şivesinden anlardın hiç özbekçe bilmediğini belki biliyordur ama rusça şiveyle konuşuyor, şarkılarınıda öyle söylüyor.. Düşün aynı ruslar türkçe konuşur ya, aynen öyle...

KOYUNCU
07-05-2008, 09:30 AM
=) Ebru Gundes, Sezen Aksu, Alişan, Funda Arar (ama her zaman degil), Muazzes Ersoy , Özcan Deniz, Ferhat Göçer, Şebnem Ferah ve digerleri... Bunlarin sesi bence harika... Özellikle dinlendirici sesleri severim.
Özbekceyi bilseydin Shahzodanin şivesinden anlardın hiç özbekçe bilmediğini belki biliyordur ama rusça şiveyle konuşuyor, şarkılarınıda öyle söylüyor.. Düşün aynı ruslar türkçe konuşur ya, aynen öyle...
Şivesi kötü olabilir, bu sesi kötü manasına gelmez
Bir kafkas şarkıcı vardı. Türkçesi iyi değildi, sari sacli yar leyla, kommmur gozlu qiz leyla diye sarkısı vardı.
Sempati,kti, yarım yamalak olanlar çok sempatik oluyorlar.
Hele türk erkelerinin rus kızlarının daa ile ha yı karışık söylemis çok hoşlarına gider :lool:

TurkKizi1985
07-05-2008, 10:15 AM
hayatimda ilk kez bu sahsin ismini duydum :uups:

KOYUNCU
07-05-2008, 10:25 AM
hayatimda ilk kez bu sahsin ismini duydum :uups:
Ya şu Türkcellin özgür kız reklamlarındaki kız

TurkKizi1985
07-05-2008, 10:31 AM
Ya şu Türkcellin özgür kız reklamlarındaki kız
Ya benim Turk televizyonum yok, suan Londradayim :uups:

Qarama
07-05-2008, 10:37 AM
Saygılı arkadaşlar!
Size bi rıcam olacak.Ben çoooooktan Nil Karaibrahimgil in hayranıyım,aşığım ona :uups:
Kek şarkısını dinleyince-Sana kek yaptım dediğini duyunca sanki ona kelek yapmış gibi geliyom va kendimi suçlu gibi hissediyom,oturduğum sandalyeden yere düşüyom.Nilin telefonunu bulabilen bi arkadaş varmı?Sandalyeden yere düşünce her yerim ağrıyor.Bana yardımcı olunuz,Nilin telefon numarasını bularak bana yazarmısınız?

ikbol aka hani senin kiz arkada$in vardi? seni gidi seni ;)

KOYUNCU
07-05-2008, 12:08 PM
Ya benim Turk televizyonum yok, suan Londradayim :uups:
www.canlitv.com (http://www.canlitv.com) gibi sitelerden izleyebilin. AYrıca başka sitelerde var. bazı tv ler ise sitelerinde canlı yayın hizmeti var

TurkKizi1985
07-06-2008, 03:41 AM
www.canlitv.com (http://www.canlitv.com) gibi sitelerden izleyebilin. AYrıca başka sitelerde var. bazı tv ler ise sitelerinde canlı yayın hizmeti var

cidden, boyle normal turk televizyonlarini bedavaya izleyebilir miyim?
iyi ozaman ya, sagol :cool:

Şehbir
07-06-2008, 03:51 AM
cidden, boyle normal turk televizyonlarini bedavaya izleyebilir miyim?
iyi ozaman ya, sagol :cool:

http://forum.arbuz.com/showpost.php?p=994812&postcount=7

Turk oglu
07-06-2008, 04:18 AM
İzlemek olur ama çözünürlük o qeder yaxşı olmur.Bir de bağlantı problemi olur kanallar donur bezen..

KOYUNCU
07-06-2008, 11:42 AM
İzlemek olur ama çözünürlük o qeder yaxşı olmur.Bir de bağlantı problemi olur kanallar donur bezen..
İnternet hızınız düşükse, birde izlediğiniz program rayting listelerini altüst eden programsa olabilir.
Bizde 1024 var banamısın demiyor