PDA

View Full Version : Haberiniz oldu mu?

Alparslan
05-24-2008, 01:00 AM
Banu Avar'in programi Sinirlar Arasinda, TRT tarafindan yayindan kaldirilmis. Yaptigi programlarla BOP ve kuresel cevrelerin oyunlarini anlatan bu program neden yayindan kaldirilmis acaba? 4 yil ve 82 programdan sonra...

Tepki gostermek icin trt'ye mail atabiliriz.

oğuz
05-24-2008, 01:47 AM
Daha öncesinde yayından kaldırılacaktı tepki büyük olunca bundan vazgeçtiler....

O aşamada programı için TRT'ye teşekkür maili atmıştım.Haber gerçek ise Aybike hanım güzel bir metin hazırlasın.Sonrasında halep ordaysa arşın burda yapalım.!

TEĞİN
05-24-2008, 04:17 AM
bencede... tepki verelim. bu ne töbe töbe.

KOYUNCU
05-24-2008, 07:23 AM
İlgi olsa kaldırmaz hatta diger kanallarda yapardı

oğuz
05-25-2008, 05:01 AM
İlgi olsa kaldırmaz hatta diger kanallarda yapardı

İlgi hiçbir TRT programına olmadığı kadar var.Yalnız birilerinin gerçek yüzünü ifşa ettiği için birilerine dokunmuş olmalı.Bu dokunanın en son olması gereken kurum ise TRT olmalıydı...

Yazık !

yavuz
05-25-2008, 05:14 AM
Bu dokunanın en son olması gereken kurum ise TRT olmalıydı...

Aslinda soyle bir gecmisine baktigimizda "en son olmasi gereken" saptamasinin yanlisligini goruruz... :cool:

Tabii normalde "en son olmasi gereken"dir, ama... :rolleyes:

Ne kadar normal bir ulkede yasiyoruz?

oğuz
05-25-2008, 05:20 AM
"en son olmasi gereken"

"en son olmali gereken"

Kendi yazdığımda kendimi Türkiyede.Senin yazdığında ise Arabistanda hissettim :mrgreen:

yavuz
05-25-2008, 05:23 AM
"en son olmasi gereken"

"en son olmali gereken"

Kendi yazdığımda kendimi Türkiyede.Senin yazdığında ise Arabistanda hissettim :mrgreen:

Hatasiz kul olmaz, duzelttik.

Ben TRT'yi hatasiyla sevdim, sen de beni hatamla sev Oguz Emmi! :lol:

Bumin Alparslan
05-25-2008, 07:26 AM
BANU AVAR'A DESTEK İÇİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR.
banuavaradestek@gmail.com (banuavaradestek@gmail.com) e-posta atınız....

Sayın Banu Avar'ın hazırlayıp, sunduğu "Sınırlar Arasında" programının yayınına son verildiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. "Sınırlar Arasında", nesnel bir gerçekçilikle ve derin bir yurtseverlik sorumluluğuyla üretilmiş, son derece başarılı ve yararlı bir çalışmanın ürünü olarak halkın değişik kesimlerince yoğun bir ilgiyle izlenmiş ve büyük bir takdir toplamıştır.

TRT Yönetiminin bu konudaki kararının gerekçesi olarak yaptığı açıklamaları inandırıcılıktan uzak bulduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu program 4 yıldır halkın yoğun ilgisini çekmiştir. Sansürler arasında kalmış, yoluna devam etmiş ve şimdi de tamamen yasaklanmıştır. Bu karar, geniş kesimlerin isteğini hiçe sayan uygulamaların bir başka örneğidir. Dünyaya "Türkçe" bakan bir gazeteci susturulmuş, "Türkiye" yanlısı bir yayına son verilmiştir.

Bu kararı, ülkemizde medyanın saygınlığına ve basın-yayın özgürlüğüne indirilmiş ağır bir darbe olarak görüyoruz ve kınıyoruz. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Türkiye'nin kurumudur. TRT yöneticilerinin, yurtsever halkımızın eğilimleriyle derinden çelişen bu kararından dönmesini bekliyoruz.

oğuz
05-25-2008, 07:29 AM
Alparsalan bu konuyu açtıktan sonra bumin Alparlan'da açmış...

Bu Alparlanlarda Banu Avar takıntısı olabilirmi ? :mrgreen:

Bilge_Kagan
05-26-2008, 04:14 AM
Abi bi' kere "Alparslan" yazamamissin be koca ileti boyunca :lol:

oğuz
05-26-2008, 04:16 AM
Abi bi' kere "Alparslan" yazamamissin be koca ileti boyunca :lol:

Ben bunla Yavuz'a gönderme yaptım ama yimedi :mrgreen:

Bilge_Kagan
05-26-2008, 04:43 AM
Ve fekat lakin ben pis yemisim, kafami vuracak temiz duvar ariyorum. :mrgreen:

oğuz
05-26-2008, 04:45 AM
BANU AVAR'A DESTEK İÇİN İMZA KAMPANYASI DEVAM EDİYOR.
banuavaradestek@gmail.com (banuavaradestek@gmail.com) e-posta atınız....

Sayın Banu Avar'ın hazırlayıp, sunduğu "Sınırlar Arasında" programının yayınına son verildiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. "Sınırlar Arasında", nesnel bir gerçekçilikle ve derin bir yurtseverlik sorumluluğuyla üretilmiş, son derece başarılı ve yararlı bir çalışmanın ürünü olarak halkın değişik kesimlerince yoğun bir ilgiyle izlenmiş ve büyük bir takdir toplamıştır.

TRT Yönetiminin bu konudaki kararının gerekçesi olarak yaptığı açıklamaları inandırıcılıktan uzak bulduğumuzu belirtmek isteriz.

Bu program 4 yıldır halkın yoğun ilgisini çekmiştir. Sansürler arasında kalmış, yoluna devam etmiş ve şimdi de tamamen yasaklanmıştır. Bu karar, geniş kesimlerin isteğini hiçe sayan uygulamaların bir başka örneğidir. Dünyaya "Türkçe" bakan bir gazeteci susturulmuş, "Türkiye" yanlısı bir yayına son verilmiştir.

Bu kararı, ülkemizde medyanın saygınlığına ve basın-yayın özgürlüğüne indirilmiş ağır bir darbe olarak görüyoruz ve kınıyoruz. Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, Türkiye'nin kurumudur. TRT yöneticilerinin, yurtsever halkımızın eğilimleriyle derinden çelişen bu kararından dönmesini bekliyoruz.

TRT'yede gönderdinizmi ?

yavuz
05-26-2008, 08:04 AM
Ben bunla Yavuz'a gönderme yaptım ama yimedi :mrgreen:

Dedigim gibi ben herkesi hatasiyla severim Oguz Abi. ;)

Ya sen... Sen oyle misin? Bir harf icin yaptiklarina bak! :twisted:

oğuz
05-26-2008, 09:19 AM
Dedigim gibi ben herkesi hatasiyla severim Oguz Abi. ;)

Ya sen... Sen oyle misin? Bir harf icin yaptiklarina bak! :twisted:

Ben seni öylede severim.Sen takılma bu durumlara :mrgreen: