PDA

View Full Version : Bu BaŞliĞi AÇmayi UnutmuŞtum, Demet Akalin, İnsan DeĞİldİr.

TEĞİN
05-25-2008, 05:28 AM
Arkadaşlar, geçtiğimiz günlerde, nasıl ve ne şekilde, ne özelliğinden ötürü ünlü olduğu belli olmayan, kendisini sanatçı zanneden, şarkıcıcı demet akalın verdiği konserde halkın (haklı olarak) alkışlamadığı bir anda, ''siz diyarbakırlımısınız, dağdan mı geldiniz? neden alkışlamıyorsunuz?'' demekle kalmamış ''siz moron musunuz?'' deme cesaretini bile göstermiştir. Onu izemeye gelen halkı bile küçümsemiştir. bu yaratık. Bu değersiz şahsiyet benim halkımı aşağılayamaz. Onu o yerlere kadar getirmiş hlkı aşağılayamaz. Benim mensubu olduğum bir milleti aşağılayamaz. O yüzden bu insancık, malesef insancık olarak kalacaktır gözümde.

oğuz
05-25-2008, 05:34 AM
Çok kişinin hislerine tercüman olduğunu düşünüyorum :mrgreen:

Benden yana ise;

Ben sana şarkıcı olamassın demedim.Sanatçı olamazsın dedim !;)

Hanedan
05-25-2008, 05:36 AM
-Dağdaki çobanın oyuyla benim oyum bir mi?
-Diyarbakılılar siz moronmusunuz?

Sizce hangisi daha fazla hakaret içeriyor.

Yarın öbür gün İstanbullular siz ib...e misiniz diyen bir kro da çıkacaktır nasılsa.

Yani kısacası ahlaki çözüntü.:( Ama sanırım bunlara bu cesareti veren yine biziz.

yavuz
05-25-2008, 05:42 AM
Tavsiyem; Demet Akalin'i sesi kisip dinlemek... Tabii o zaman izlemek oluyor, dinlemek degil. Zaten kacimiz dinliyoruz ki? :lol:

binbirincigece
05-25-2008, 06:49 AM
Tavsiyem; Demet Akalin'i sesi kisip dinlemek... Tabii o zaman izlemek oluyor, dinlemek degil. Zaten kacimiz dinliyoruz ki? :lol:Konsere gelenler ne yapsın, sesi kısma şansları olmayınca hakareti yiyiverdiler. :cool:

[b]lamer
05-25-2008, 07:03 AM
Demet Akalın diye bir şarkıcı mı varmış? İlk defa duydum.

Mgas
05-25-2008, 07:15 AM
Ya o da istiyor ki biz boyle tartısalım, kırık kıcı yeniden gundem olsun. Dava acsınlar, iceri alsınlar iti.

YouTube - Demet AkalД±n: DiyarbakД±r'dan mД± geldiniz hepiniz? DaДџdan mi?

Hemen de videosunu buldum :D

binbirincigece
05-25-2008, 07:16 AM
Dava acsınlar, iceri alsınlar iti.
301. maddede Kürtlüğe hakaret yok :mrgreen:

Bumin Alparslan
05-25-2008, 07:18 AM
Petek Dinçöz ve Banu Alkan bile albüm çıkartıyorsa Demek Akalında şarkıcı sayılıyor aslında onun ne olduğunu İbrahim Kutluay biliyor..

Mgas
05-25-2008, 07:26 AM
301. maddede Kürtlüğe hakaret yok

Diyarbakır da ya da dagda sadece Kurtler yasamıyor, bu tum dogululara hakaretdir. Hem Kurtler de T.C vatandasıdır dolayısıyla Turktur. Onlara yapılan hakaret de 301. madde kapsamına girer.

Bunun gibi toplumsal casıtlar yuzunden bu millet kudretini yitiriyor.

Daya askı, daya baldır bacagı, gene de kimse seni tınlamıyor mu, git birine kufret, olmadı millete kufret, olmadı devlete kufret...

Uzerlerinden kargıs eksik olmasın!

Deyin ve gecin. Bunun gibi picleri tartıstıkca amaclarını gerceklestirmis olacagız.

yavuz
05-25-2008, 07:27 AM
Ben yine de daha baska laf etmek istemiyorum. Dilim varmiyor. Kadincagiz sortla cikmis oraya, alkislamiyorlar, bin kere hakli efendim!

Benim onume sortla ciksin, ellerim kipkirmizi oluncaya kadar alkislarim. :lol:

binbirincigece
05-25-2008, 07:37 AM
Bunun gibi picleri tartıstıkca amaclarını gerceklestirmis olacagız.Yine en çok sözü sen söyledin ne hikmetse

Mgas
05-25-2008, 07:39 AM
Yine en çok sözü sen söyledin ne hikmetse

İyide ben konu hakında soylemiyorum ki ben genel konusuyorum.

Bunun gibi toplumsal casıtlar yuzunden bu millet kudretini yitiriyor.

Daya askı, daya baldır bacagı, gene de kimse seni tınlamıyor mu, git birine kufret, olmadı millete kufret, olmadı devlete kufret...

Tepkinizi belli edin ancak bu serefsizlerin istedigi sekilde konusmayın. (Pop sarkılarını yasaklayalım!)

binbirincigece
05-25-2008, 07:42 AM
Tepkinizi belli edin ancak bu serefsizlerin istedigi sekilde konusmayın. (Pop sarkılarını yasaklayalım!)Çok beğendiğimiz Hulki Ceviz Kabuğu bu hatunun türevini telefonla programına konuk edip söz hakkı vermişti. Ben burada iki kelam etmişim; çok mu?

chepny
05-25-2008, 07:43 AM
Bu tartışmada en güzel yorumu yavuz yapmış. :mrgreen:

Ben de yavuz'a katılıyorum. Demet Akalın şortla gelip gözümün önünde şarkı söylesin, ben de ellerim kızarıncaya kadar alkışlarım :lol:

TEĞİN
05-25-2008, 07:47 AM
:) neyse abi, hatun basmış küfürü, bundan sonra orada o lafı yiyipte, tekrar dinleyen enayi varsa veya bu olayı televizyonda bu olayı görüp tekrar dinleyen varsa, ben de derim ona 'ulan oğlum siz moron musunuz?'' diye. ya da '' şu g.tten bacağın dediği kadar varmış, siz harbiden moronmuşsunuz'' diye

chepny
05-25-2008, 07:57 AM
Yavuz'un açıklamaları aslında demet akalın'ın hakaretlerinin altında yatan sebebi de açıklıyor. :lol:

Kadın aslında "Ben oramı buramı açtım, şortla geldim. Kendimi sexy göstermek için adeta kıçımı yırtıyorum, ama siz bir alkışı çok görüyorsunuz" demek istiyor. :D

Evet Demet Akalın sanatçı değildir. Çünkü sanatının değil, poposunun alkışlanmasını istiyor :lol:

yavuz
05-25-2008, 08:14 AM
Yavuz'un açıklamaları aslında demet akalın'ın hakaretlerinin altında yatan sebebi de açıklıyor. :lol:

Kadın aslında "Ben oramı buramı açtım, şortla geldim. Kendimi sexy göstermek için adeta kıçımı yırtıyorum, ama siz bir alkışı çok görüyorsunuz" demek istiyor. :D

Evet Demet Akalın sanatçı değildir. Çünkü sanatının değil, poposunun alkışlanmasını istiyor :lol:

Ama ordaki moronlar buna kayitsiz kalmis! Yaziklar olsun... :evil:

dila73
05-25-2008, 03:27 PM
bu hatunların reytingini 'genelde' erkekler yükseltiyor, görüpte başını çeviren erkek arkadaşlar üzerinize almayın :=) orta yaşın üzerinde bir abi, petek dinçöz ilk kez kaset çıkarttığında, çıktığını duyduğu ilk gün 45 km yol yapmıştı kaseti almak için :=) araba kullanırken petek dinçöz silüeti, öyle ya ilk çıktığında ses filan da yoktu :=) ucuz kurtulmuşuz da kazasız belasız dönmüşüz evimize...

Aybike
05-25-2008, 04:34 PM
kimdi bu abi...benden 11 yas buyuk olanmi bacim..:)

dila73
05-26-2008, 04:14 AM
kimdi bu abi...benden 11 yas buyuk olanmi bacim..:)

yok yok o değel günahını almaaaa :=) dere tepe dolanırken aracımızı kullanan şoför abilerden biri...

Atropatena
05-26-2008, 04:37 AM
moron nedir?

oğuz
05-26-2008, 04:48 AM
moron nedir?

Eğitilimez zeka eksikliği... Ben genelde Bush için kullanırım :mrgreen:

KOYUNCU
05-26-2008, 06:01 AM
bu hatunların reytingini 'genelde' erkekler yükseltiyor, görüpte başını çeviren erkek arkadaşlar üzerinize almayın :=) orta yaşın üzerinde bir abi, petek dinçöz ilk kez kaset çıkarttığında, çıktığını duyduğu ilk gün 45 km yol yapmıştı kaseti almak için :=) araba kullanırken petek dinçöz silüeti, öyle ya ilk çıktığında ses filan da yoktu :=) ucuz kurtulmuşuz da kazasız belasız dönmüşüz evimize...
Petek guzel kız ama ortalıgın olan hiçbir guzel kız için 45km yakmam