PDA

View Full Version : Yunanistan Genelkurmay Başkanı'nın Türkiye Ziyareti

Seckjin Khan
05-26-2008, 03:33 PM
Yunanistan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Dimitrios GRAPSAS, 26 Mayıs 2008 tarihinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’ı makamında ziyaret etmiştir.

http://img380.imageshack.us/img380/3364/82229144ih5.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/7420/75149204vl6.jpg

http://img380.imageshack.us/img380/1941/27821520dx9.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/6131/40477178nc0.jpg

http://img59.imageshack.us/img59/3585/85447662dz4.jpg

Seckjin Khan
05-26-2008, 03:39 PM
Şimdi bazı arkadaşlar başka ırktan insanlarla bir arada yaşamaktan bahsediyor yok yaşamam yok yaşarım onunla yaşayacağıma şu olurum,onunla asla olmaz falan.

Malesef şunu anlamıyoruz bi türlü bizim Devletlerle olan problemlerimiz yine Devletlerle olmalı bireysel insanlarla değil,tabii bu demek değildir ki sana alanen söven ülkene söven insanla aynı mekanı paylaş ama en azından sana karşı pozitif olan veya nötr olan insanlara da diğerleri gibi davranmamalı.

Bakınız Yunan Genelkurmay Başkanı kalkmış Türkiye'ye gelmiş daha önce de Sayın Büyükanıt gitmişti bu insanlar Allah göstermesin bi savaşta ülkelerinin askeri kuvvetlerini yönetecek insanlar ama bi araya gelip sohbet edebiliyorsa Halk olarak bizlerinde bunu yapabilmesi gerekir.

Buna benzer bi şekilde Yunan Hava Kuvvetleri Komutanı da bi dönem ülkemize gelmişti Ege de yaşanan olayları biliyoruz ama o insanlar bile dialog kurabiliyorsa biz halk olarak da Olumsuz düşünceleri olmayan insanlarla dialoğa geçebilmeliyiz at gözlüklerini çıkarıp...

Siz bu konuda neler düşünüyorsunuz?

PRENSBARAN
05-27-2008, 12:11 AM
Şimdi bazı arkadaşlar başka ırktan insanlarla bir arada yaşamaktan bahsediyor yok yaşamam yok yaşarım onunla yaşayacağıma şu olurum,onunla asla olmaz falan.

Malesef şunu anlamıyoruz bi türlü bizim Devletlerle olan problemlerimiz yine Devletlerle olmalı bireysel insanlarla değil,tabii bu demek değildir ki sana alanen söven ülkene söven insanla aynı mekanı paylaş ama en azından sana karşı pozitif olan veya nötr olan insanlara da diğerleri gibi davranmamalı.

Bakınız Yunan Genelkurmay Başkanı kalkmış Türkiye'ye gelmiş daha önce de Sayın Büyükanıt gitmişti bu insanlar Allah göstermesin bi savaşta ülkelerinin askeri kuvvetlerini yönetecek insanlar ama bi araya gelip sohbet edebiliyorsa Halk olarak bizlerinde bunu yapabilmesi gerekir.

Buna benzer bi şekilde Yunan Hava Kuvvetleri Komutanı da bi dönem ülkemize gelmişti Ege de yaşanan olayları biliyoruz ama o insanlar bile dialog kurabiliyorsa biz halk olarak da Olumsuz düşünceleri olmayan insanlarla dialoğa geçebilmeliyiz at gözlüklerini çıkarıp...

Sözlerinizin büyük bir çoğunluğuna katılıyorum. Ancak kişisel nefretin algılanış şeklini çok doğru bulmadım. İnsanlar elbette devletlerle olan problemleri sırtlanmıyor. Yani bir devlet ile siyasi alt yapıda veya politik anlamda bir takım sorunlarımız var diye kişisel nefretler oluşmuyor. Eğer böyle birşey olsaydı biz Amerikalı ve İngiliz turistleri bile bu ülkeye sokmamalıydık. Gelin görün ki aramız çok iyi onlarla.
Halk kişisel olarak nefreti en yakınındakilere ve tarihte en yakın zamanda problem yaşadığı kesimlere duyuyor. Yani bir takım acıları birebir hissetmiş. Mesela Egeliler Yunan'dan çekmiş. Durum böyle olunca kişisel nefretin önüne geçmek biraz zorlaşıyor.
Zaten genel olarak devletlerle olan ilişkilerimizi masaya yatırsak ve yapılan anlaşmaları gözden geçirsek hiçbir devlete sevgimiz kalmaz çünkü bütün devlet ilişkileri ali menfatlerin temeline kurulur. Bu yüksek menfaat temeli de halk bazında bir takım rahasızlıklara meydan verebilir.

HYML
05-27-2008, 02:53 AM
Adam hazır gelmişken şöyle 3 raundluk bir it dalaşı yapsak...:cool:

Ege'de tadı çıkmıyor, bakarsınız Ankara'da farklı olur.

biyikligenelkurmaybaskanimiolurlan.com
olurolurbalgibiolur.org

Seckjin Khan
05-27-2008, 05:05 AM
Sözlerinizin büyük bir çoğunluğuna katılıyorum. Ancak kişisel nefretin algılanış şeklini çok doğru bulmadım. İnsanlar elbette devletlerle olan problemleri sırtlanmıyor. Yani bir devlet ile siyasi alt yapıda veya politik anlamda bir takım sorunlarımız var diye kişisel nefretler oluşmuyor. Eğer böyle birşey olsaydı biz Amerikalı ve İngiliz turistleri bile bu ülkeye sokmamalıydık. Gelin görün ki aramız çok iyi onlarla.
Halk kişisel olarak nefreti en yakınındakilere ve tarihte en yakın zamanda problem yaşadığı kesimlere duyuyor. Yani bir takım acıları birebir hissetmiş. Mesela Egeliler Yunan'dan çekmiş. Durum böyle olunca kişisel nefretin önüne geçmek biraz zorlaşıyor.
Zaten genel olarak devletlerle olan ilişkilerimizi masaya yatırsak ve yapılan anlaşmaları gözden geçirsek hiçbir devlete sevgimiz kalmaz çünkü bütün devlet ilişkileri ali menfatlerin temeline kurulur. Bu yüksek menfaat temeli de halk bazında bir takım rahasızlıklara meydan verebilir.

dediklerimin hemen hepsine katılmışsın ama şunu unutuyorsun evet yaşandı bazı şeyler bunu kimse unutamaz ama bundan sonra bunları geride bırakmamız lazım napalım ahirete kadar herkesle düşman mı olalım?

yavaş yavaş bazı şeylerin üstüne sünger çekmemiz lazım unutmasak ta önümüze bakmalıyız ve dialog kurmalıyız.

mesela benim birçok yunanlı arkadaşım var Türkleri seven yada nötr olan,düşman olanla tabii ki işim olmaz olmamalı ;)

en basitinden ermeni bi kızla çok pis papaz oldum konuştuk anlattık birbirimize kız tam anlamıyla amerika da ermeni diasporasıyla doldururulmuş kıza ne desem anlamıyor ama noldu devam etmedi etmemeliydi ben elimden geleni yaptım ama bunun yanında çokta iyi olan ermeni arkadaşlar var olumlu düşünce veya nötr olan...

kendi kabuğumuza çekildik İkinci Dünya Savaşından beri nereye kadar açılmalıyız....

oğuz
05-27-2008, 05:11 AM
Ben bu ülkenin başbakanı olsaydım eğer.Her sene enaz 250.000 insanı yunasistan'a gönderir Yunanistandaki insanlarında Türkiye'ye yapabilecekleri ziyaret için her türlü ortamı hazırlardım...

İnanıyorumki ;Bir 10 sene sonra bizim aramızda ne sorun kalır nede husumet...

PRENSBARAN
05-27-2008, 05:54 AM
Evet Oğuz beyin fikri de mantıklı. Bence sınır komşuluğu çok önemli. Burnumuzun dibindekilerle geçinemezsek ileriye yönelik tehlikelerde bize karşı kullanılacaklardır.

Kaptan-i Derya
05-27-2008, 06:37 AM

eger yalnis hatirlamiyosam, Yasar buyukanit yunanistan g. kurmay baskanini ziyarete gittiginde orda bazi yunan askerleri Turk bayragina cirkin saldirilar etmislerdi.

Seckjin Khan
05-27-2008, 06:59 AM
eger yalnis hatirlamiyosam, Yasar buyukanit yunanistan g. kurmay baskanini ziyarete gittiginde orda bazi yunan askerleri Turk bayragina cirkin saldirilar etmislerdi.

ben öyle birşey hatırlamıyorum :rolleyes:

yavuz
05-27-2008, 07:12 AM
Ben bu ülkenin başbakanı olsaydım eğer.Her sene enaz 250.000 insanı yunasistan'a gönderir Yunanistandaki insanlarında Türkiye'ye yapabilecekleri ziyaret için her türlü ortamı hazırlardım...

Bizim burda Yunanlar geri cekilirken(1922), tas ustunde tas kalmamis... Irzimiza el uzatilmis, namusumuza dil uzatilmis, ocagimiza incir agaci dikilmis... Buna ragmen biz daha sonraki yillarda hep "yurtta sulh, cihanda sulh" demisiz. Ama ne hikmetse bu Yunanli gavuru surekli denizden bizi taciz etmeye devam etmis, Kibris'ta karsimiza cikmis, en ufak firsatta bizim butun mukaddesatimiza saldirmayi kendine odev bilmis...

Dusundurucu... :rolleyes:

Not: Devleti bunlari yaparken, halki da baklavamiza, rakimiza(bunu verelim gitsin:)) goz dikmis... Hayirlisi... :cool:

oğuz
05-27-2008, 07:28 AM
Bizim burda Yunanlar geri cekilirken(1922), tas ustunde tas kalmamis... Irzimiza el uzatilmis, namusumuza dil uzatilmis, ocagimiza incir agaci dikilmis... Buna ragmen biz daha sonraki yillarda hep "yurtta sulh, cihanda sulh" demisiz. Ama ne hikmetse bu Yunanli gavuru surekli denizden bizi taciz etmeye devam etmis, Kibris'ta karsimiza cikmis, en ufak firsatta bizim butun mukaddesatimiza saldirmayi kendine odev bilmis...

Dusundurucu... :rolleyes:

Not: Devleti bunlari yaparken, halki da baklavamiza, rakimiza(bunu verelim gitsin:)) goz dikmis... Hayirlisi... :cool:

Konstantinpolis'un işgali içinde aynı şeyleri onlar düşünüyorlar :mrgreen:

Baklava,rakı olayına gelince kardeşim; Bizim milletimiz tembeldir,uyuşuktuş,efsunlanmıştır...

Bir patent mekanizması vardır.Gidersin tescil ettirirsin.Senden önce yapıldıysa,bunun üzerinede hak iddia ediyorsan itiraz hakkını kullanırsın.Aka bi tarafını kaldıramaz,tarihinide geçirirsen...Son pişmanlık fayda etmez şarkısını dinlersin !

yavuz
05-27-2008, 07:52 AM
Konstantinpolis'un işgali içinde aynı şeyleri onlar düşünüyorlar :mrgreen:

Yani hep biz taviz verelim...

Ermeni'ye biz, Rum'a biz...

Ben de dostluk istiyorum ama boyle de olmaz ki...

oğuz
05-27-2008, 07:58 AM
Yani hep biz taviz verelim...

Ermeni'ye biz, Rum'a biz...

Ben de dostluk istiyorum ama boyle de olmaz ki...

Dostluk isteniyorse eğerki gönülden,

Ne eski defterler karıştırılır,nede bel altı vurma hesapları yapılır.Koşulsuz uzatacaksın elini ...

yavuz
05-27-2008, 08:07 AM
Dostluk isteniyorse eğerki gönülden,

Ne eski defterler karıştırılır,nede bel altı vurma hesapları yapılır.Koşulsuz uzatacaksın elini ...

Niye? Biz keriz miyiz? :lol:

Rumlarla masaya oturalim Kibris gitsin. Ermenilerle oturalim, yapmadigimiz soykirimin tazminatini odeyelim, Karabag da onlara kalsin. Yunanlarla masaya oturalim, yakilan koylerimiz, oldurulen yigitlerimizin kemikleri bosa gitsin... :rolleyes:

Ataturk de "yurtta sulh, cihanda sulh" diyordu, ama Hatay'i da birakmiyordu Fransiz'a. :cool:

TEĞİN
05-27-2008, 09:33 AM
yavuz hakılı bencede. ama oğuz abininde dediklerine katılmamak elde değil. çünkü sonuçta sınır güvenliği için bir sadabat paktı gibi birşeyler yapmak lazım. her ne kadar güven olmasada.

Seckjin Khan
05-27-2008, 09:44 AM
E tabi şimdi insanlarla konuşalım içimize kapanmayalım diyorum ama kendine ülkene orduna ve devletine de güvenin olacak sonuçta karşı tarafa kimse %100 güvenemez...

oğuz
05-27-2008, 09:46 AM
Niye? Biz keriz miyiz? :lol:

Rumlarla masaya oturalim Kibris gitsin. Ermenilerle oturalim, yapmadigimiz soykirimin tazminatini odeyelim, Karabag da onlara kalsin. Yunanlarla masaya oturalim, yakilan koylerimiz, oldurulen yigitlerimizin kemikleri bosa gitsin... :rolleyes:

Ataturk de "yurtta sulh, cihanda sulh" diyordu, ama Hatay'i da birakmiyordu Fransiz'a. :cool:

Koşulsuz uzatacaksın elini derken 2 tarafıda kastediyorum Yavuz bey...

do you understand:rolleyes: herhalde böyle soruluyordu :mrgreen:

yavuz
05-27-2008, 01:11 PM
Koşulsuz uzatacaksın elini derken 2 tarafıda kastediyorum Yavuz bey...

do you understand:rolleyes: herhalde böyle soruluyordu :mrgreen:

I don't understand.

Yunan uzatmaz elini bize. ;)

Mgas
05-27-2008, 01:40 PM

Ustadım sen ne diyorsun vallahi savas cıkar.

Dusun simdi 250.000 tane kisiyi Yunanistan'a gondereceksin. 250.000 kisi arıyorsun, tesvik olsun diye de bunların belirli ihtiyaclarını sen karsılayacaksın. Bir kere bizim insanımız "nerede beles oraya yerles" bellegi ile dusunur, dolayısıyla 3 milyon kıllı adam sıraya dizilir (Yunan kızları konusu...)

Haa sen bu adamları bir sekilde Yunanistan'a gonderdin, Yunan kızlarının durumunu dusunebiliyor musun? 1 haftada bizi Yunanistandan atarlar, 2 aya savas cıkar 9 aya Yunanlıların nufus sorunu cozulur :lol:

Sen bunu bir daha dusun ustadım.

Aybike
05-27-2008, 02:04 PM
oguzun yazdigi zekice...
yunanistanin nufusu neki iki kere geldilermi isleri biter...)
BEN YUNANISTANA GITTIM..koylerinden gectim...dusunun benim gibi onyargili ve irkci biri bile orada TURKIYEYI gormusken..:)
Koylerinde hemen hemen hepsi turkce konusuyor..turkce selam turkce ikram ve yuzler,en onemlisi yuzler turk gibi bakip gardas diyor...ne demeli buna simdi...:)
Kahve onunde oturan amcalar,balkondan balkona bagiran,konusan teyzeler...
Azcik akilli davransak neler olur bilirmisiniz...
Franfurttaki yorgo bana balik yaparken hep "gardas,zeytin yagini manisadan getirdim yapayim sana simdi onunlan mis gibi cobaniiii..(coban salatasi) ..::) der..
bende " Yap gardas yaaaaaap..."derim
Veee yorgoda sadece ve sadece RAKI vardir UZO degil hemide Yeni raki...
birasida efessssssssssss...

NativeAmerican
05-27-2008, 02:23 PM
her yazin Yunanistan'a gidiyorum (: cok rahatim.

Seckjin Khan
05-27-2008, 02:25 PM

evet o kadar rahatsın ki askeri havaalanlarının fotoğraflarını bile çekiyorsun :lol:

hala bekliyorum göndermedin :lol:

Alparslan
05-27-2008, 03:17 PM
Sevmeeom shu rumlarii kuzuumm! Chok fena kizlari var! Anlamoorlar vre ! Illa istoorla ki kiprisida kapriside onlar etsin! Sevmem vesselam, gelsin nasilsa GELDIGI GIBI GIDER! Nash..

Hanedan
05-28-2008, 08:27 AM
Evet bencede dostluk olsun. Zaten nufusları dibe vurmuş, Avrupanın en yaşlı nufusu bunlarda...Dost olalım yaşlılardan zarar gelmez. Hem bakarsın mirasa konarız.:twisted:

oğuz
05-28-2008, 10:28 AM
Ustadım sen ne diyorsun vallahi savas cıkar.

Dusun simdi 250.000 tane kisiyi Yunanistan'a gondereceksin. 250.000 kisi arıyorsun, tesvik olsun diye de bunların belirli ihtiyaclarını sen karsılayacaksın. Bir kere bizim insanımız "nerede beles oraya yerles" bellegi ile dusunur, dolayısıyla 3 milyon kıllı adam sıraya dizilir (Yunan kızları konusu...)

Haa sen bu adamları bir sekilde Yunanistan'a gonderdin, Yunan kızlarının durumunu dusunebiliyor musun? 1 haftada bizi Yunanistandan atarlar, 2 aya savas cıkar 9 aya Yunanlıların nufus sorunu cozulur :lol:

Sen bunu bir daha dusun ustadım.

Yani diyorsunki bizim Erkek toplumu ......'dır !

Yapmayın kardeşimmmm

Herşeyi bi çift bilmemne olarak görmeyin :mrgreen:

oğuz
05-28-2008, 10:31 AM
oguzun yazdigi zekice...
yunanistanin nufusu neki iki kere geldilermi isleri biter...)
BEN YUNANISTANA GITTIM..koylerinden gectim...dusunun benim gibi onyargili ve irkci biri bile orada TURKIYEYI gormusken..:)
Koylerinde hemen hemen hepsi turkce konusuyor..turkce selam turkce ikram ve yuzler,en onemlisi yuzler turk gibi bakip gardas diyor...ne demeli buna simdi...:)
Kahve onunde oturan amcalar,balkondan balkona bagiran,konusan teyzeler...
Azcik akilli davransak neler olur bilirmisiniz...
Franfurttaki yorgo bana balik yaparken hep "gardas,zeytin yagini manisadan getirdim yapayim sana simdi onunlan mis gibi cobaniiii..(coban salatasi) ..::) der..
bende " Yap gardas yaaaaaap..."derim
Veee yorgoda sadece ve sadece RAKI vardir UZO degil hemide Yeni raki...
birasida efessssssssssss...

aradığım kelimeler bunlar.Bir araya geldiğimiz zaman her türlü sohbet.Araya mesafe girdiği zaman dişlerini gösterme...

oğuz
05-28-2008, 10:32 AM

İstanbul'ada geliyormusun :mrgreen:

oğuz
05-28-2008, 10:34 AM
Sevmeeom shu rumlarii kuzuumm! Chok fena kizlari var! Anlamoorlar vre ! Illa istoorla ki kiprisida kapriside onlar etsin! Sevmem vesselam, gelsin nasilsa GELDIGI GIBI GIDER! Nash..

Alparslan hiç Kurtuluş taraflarında dolaştınmı ?

oğuz
05-28-2008, 10:34 AM
Evet bencede dostluk olsun. Zaten nufusları dibe vurmuş, Avrupanın en yaşlı nufusu bunlarda...Dost olalım yaşlılardan zarar gelmez. Hem bakarsın mirasa konarız.:twisted:

Ula işiniz gücünüz GANİMET :mrgreen:

yavuz
05-28-2008, 10:40 AM
Evet cocuklar, bugunku dersimiz baglaclar...

Oguz kalk cocugum, soyle bakayim, baglaclar hangi durumlarda ayri yazilir?

- İstanbul'ada geliyormusun? diye sorarken ogretmenim.

Yaz bakalım tahtaya...

- Olmaz ogretmenim.

Yazsana oglum. Arkadaslarin da gorsun.

- Olmaz! Sinavda tek ben yuksek almaliyim. Dogrusunu gostermem!!!

...

Oguz abi boyle yazmissa biz onu boyle de severiz. :cool:

oğuz
05-28-2008, 10:43 AM
Evet cocuklar, bugunku dersimiz baglaclar...

Oguz kalk cocugum, soyle bakayim, baglaclar hangi durumlarda ayri yazilir?

- İstanbul'ada geliyormusun? diye sorarken ogretmenim.

Yaz bakalım tahtaya...

- Olmaz ogretmenim.

Yazsana oglum. Arkadaslarin da gorsun.

- Olmaz! Sinavda tek ben yuksek almaliyim. Dogrusunu gostermem!!!

...

Oguz abi boyle yazmissa biz onu boyle de severiz. :cool:

Ben dilbilgisinden çakmak adına tüm öğrenim hayatımı tehlikeye attım.Hoca ya dilbilgisi yada dışarı dedi ! Bende dışarıyı seçtim :mrgreen:

TEĞİN
05-28-2008, 10:54 AM
:) aybike abla iyi dedi bence. bişey daha sorucam, bu yunanistanda herkesin adı yorgo mu ya:S niye hep romanlarda veya bir sürü değişik yerlerde hep yorgo ismine rast geliriz?

amerikalılara coni diyoruz, ruslara nataşa diyoruz, yunanlılarada yorgo diyelim:D

Aybike
05-28-2008, 02:58 PM
:) aybike abla iyi dedi bence. bişey daha sorucam, bu yunanistanda herkesin adı yorgo mu ya:S niye hep romanlarda veya bir sürü değişik yerlerde hep yorgo ismine rast geliriz?

amerikalılara coni diyoruz, ruslara nataşa diyoruz, yunanlılarada yorgo diyelim:D

Yorgo bizdeki Ahmet ,Mehmet gibidir..En cok verilen ad dir yunanlarda...

Alparslan
05-28-2008, 03:13 PM
Alparslan hiç Kurtuluş taraflarında dolaştınmı ?

Dolasmadim, 'Surttum' diyelim...:? okul bozaci olunca sahit siraci, ah birde uyuyakalip kacirdigim duraklar olmasa... Benim rumlara olan sahsi gicikligim mahalledeki Eleni ile basladi, yaRabbi bu kadar beyaz ve damarlari gozuken bir kiz nasil bu kadar inatci olabilirdi? Ayni zamanda kardesin arasini acabilecek kadar fettan...Hemde 7-8 yasinda olmasina ragmen. Giciklik derken beni kendinden kendini benden goren kimseye tek soz etmek haddim degil ama hani onlar rumsa bizimkiler proto-rum. Yinede yunan halkinin bizi sevme ihtimalini seven sizleri gordukce ah ah romantik tatli su solculari kimden oy alacak diye dusunmekten vazgeciyorum. Caciga Zaziki deriz Yavru vatana da ella ellaaaa ve de bye bye... Ne de olsa kardesiz ya biraz toprak biraz da kanin ne onemi var? valla romatik solcular bence iclerinde molla olma kapasitesi barindiriyorlar. Halklarin kardesligini azcik ilahi sesle bezersin Ummetci dersin kendine, devammmmmm....
-Ahhhh ahhhh hristo, sen bilmoorsun ben burda bu Turkolardan neler cektimmm?
-bilmem mi yorgo, bizi de etinik temizilike tuttulardi bir vakt!
Yoldan gecen Turk: AAAAA bak ne guzel TURKCE KONUSUYORLAR!!! Ay canlarim benim ya...

Ula ayni anda kac konuya dokundurdum, hakkaten soyumu bilmesem yahudi olma ihtimalimden suphelenirdim :D:D:D

oğuz
05-29-2008, 12:50 AM
Dolasmadim, 'Surttum' diyelim...:? okul bozaci olunca sahit siraci, ah birde uyuyakalip kacirdigim duraklar olmasa... Benim rumlara olan sahsi gicikligim mahalledeki Eleni ile basladi, yaRabbi bu kadar beyaz ve damarlari gozuken bir kiz nasil bu kadar inatci olabilirdi? Ayni zamanda kardesin arasini acabilecek kadar fettan...Hemde 7-8 yasinda olmasina ragmen. Giciklik derken beni kendinden kendini benden goren kimseye tek soz etmek haddim degil ama hani onlar rumsa bizimkiler proto-rum. Yinede yunan halkinin bizi sevme ihtimalini seven sizleri gordukce ah ah romantik tatli su solculari kimden oy alacak diye dusunmekten vazgeciyorum. Caciga Zaziki deriz Yavru vatana da ella ellaaaa ve de bye bye... Ne de olsa kardesiz ya biraz toprak biraz da kanin ne onemi var? valla romatik solcular bence iclerinde molla olma kapasitesi barindiriyorlar. Halklarin kardesligini azcik ilahi sesle bezersin Ummetci dersin kendine, devammmmmm....
-Ahhhh ahhhh hristo, sen bilmoorsun ben burda bu Turkolardan neler cektimmm?
-bilmem mi yorgo, bizi de etinik temizilike tuttulardi bir vakt!
Yoldan gecen Turk: AAAAA bak ne guzel TURKCE KONUSUYORLAR!!! Ay canlarim benim ya...

Ula ayni anda kac konuya dokundurdum, hakkaten soyumu bilmesem yahudi olma ihtimalimden suphelenirdim :D:D:D

Ben hep dostluk elimi uzatmış olacağım.İçtenlikle sıkılır veya sıkılmaz.benim en azındam SAFIM belli olacak...

Alperen61
05-31-2008, 08:33 AM
Arkadaşlar millet olarak kimse ile sorunumuzun olmadığı malum,ancak tarihin her döneminde olduğu gibi her fırsatta yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali davranıp sonrasında masumları oynayanlara ne kadar zeytin dalı uzatırsanız uzatın huylu huyundan vazgeçmiyor.

Arkadaş genelkurmay başkanımızın Yunanistanı ziyaretinde Türk bayrağına yapılan edepsizlikten haberinin olmadığını söylüyor.Eh söylenecek söz kalmamıştır,bak arkadaşım yayınlamış olduğun resimlere keşke Genelkurmay başkanımızdan önce Yunan genelkurmay başkanının başbaşa özel görüştüğü papaz parçasınında resimlerini koysaydın.

Ekümenik patriklik peşinde koşan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emriyle fitne fesat yuvası olarak açılmak istenen ruhban okulunun papazına koşan Yunan genelkurmayının neler konuştuğu kamuoyuna açıklanmalıdır.

Keşke onların bayrağına ve dinine gösterilen saygının kırkta biri bize gösterilse.El sıkılmalıymış,dostsa eyvallah ama dost olduğunu görmeliyim.Benim ülkem üzerinde emeli olanın elini sıkmak değil....

Alperen61
05-31-2008, 09:43 AM
"Ekümenik patriklik peşinde koşan Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emriyle fitne fesat yuvası olarak açılmak istenen ruhban okulunun papazına koşan Yunan genelkurmayının neler konuştuğu kamuoyuna açıklanmalıdır"

Ekümenik patriklik peşinde koşan, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün emriyle,fitne fesat yuvası olduğu için kapatılan ancak mevcular tarafından dış dünyanın baskısı yüzünden açılmak istenen, ruhban okulunun papazına koşan,Yunan genelkurmayının papazla neler konuştuğu kamuoyuna açıklanmalıdır.

olacaktı yanlış kurulan devrik cümleden dolayı özür dilerim.

Demir Kağan
06-05-2008, 09:32 AM
O degil de Yunan bir dostum var. :lool: