View Full Version : 2008 Avrupa futbol şampiyonası...
http://www.millitakim.com/foto/21_dhx3con00uc8.jpg
Fatih Terim resmi kadroyu açıkladı
A Milli Takım'ın Euro 2008'de mücadele edeceği 23 kişilik kadro açıkladı. 26 kişilik kadroyu 23'e düşüren Fatih Terim sürpriz isimleri kadroda dışı bıraktı. İşte kadro: Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kadroyu açıkladı. 26 kişilik mevcut kadroyu 23'e indiren Terim, Halil Altıntop, Yıldıray Baştürk ve İbrahim Kaş'ı Euro 2008 kadrosundan çıkardı.
Milli Takım'ın 23 kişilik kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Uğur Boral, Mehmet Aurelio, Kazım Kazım, Semih Şentürk
Beşiktaş: Rüştü Reçber, Gökhan Zan
Galatasaray: Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör
Trabzonspor: Tolga Zengin
Ankaraspor: Emre Aşık
Newcastle United: Emre Belözoğlu
Larissa: Tümer Metin
Bayern Münih: Hamit Altıntop
Middlesbrough: Tuncay Şanlı
Rubin Kazan: Gökdeniz Karadeniz
Villarreal: Nihat Kahveci
Sochaux: Mevlüt Erdinç
Yaradan bu adama akıl fikir versin....
yavuz
05-28-2008, 07:02 AM
Galatasarayli olunca, kazma da olsan, balta da olsan aliniyorsun milli takima, ama Fenerli olunca... :rolleyes:
Abi nerde Gokhan Gonul, Gokhan Gonul'suz takim mi olur? :evil:
Galatasarayli olunca, kazma da olsan, balta da olsan aliniyorsun milli takima, ama Fenerli olunca... :rolleyes:
Gökhan Gönül sakat...
Terimo muhtemelen Galatasaray'ın iskelet kadrosu üstüne takviye gibi bir tatlısu kurnazlığı yapmaya çalışıyor.... Muhtemelen elinde bomba heran patlayabilir...
İkinci bir husus ile;Yıldıray Baştürk'ün velevki bir sakatlığı yoksa yanlış kere yanlış yapıyor...
Seckjin Khan
05-28-2008, 07:42 AM
70 milyonluk ülkede çıka çıka hepsi Sözde 3 büyük ve Sözde Lejyonlar...
mustafa06
05-28-2008, 07:45 AM
Turkiyede en iyi Galatasaray degil mi? GSninKazma veya baltası digerlerinden daha iyi demektir.:)
Galatasaray: Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Arda Turan, Emre Güngör
Sabri Sarıoğlu ; Sağ bek oynayacak meziyette değil.
Servet çetin ; Tam bir bomba.Heran belinden su alınacak biri...
Hakan Balta ; Çok büyük aşama kaydetti...
Mehmet topal ; Yerli maçlarda çok beğendim futbolcu Avrupa arenasında tek kelime ile zıçtı...
Ayhan Akman ; Bir var bir yok...
Arda Turan ; Çok zayıf...
Emre Güngör ; Çok taze...
Seckjin Khan
05-28-2008, 08:41 AM
Gökhan Zan: Defansa koyulabilecek bi adam değil
Servet Çetin: "Göztepe'de oynadığı sezondan beri takip ediyorum" birebirde kontraataklarda çok ama çok zayıf büyük olasılıkla Takımı yakar.
Emre: Newcastle da bu sezon bırakın ilk 11 i 15 kişilik kadroda bile oynamadı bu ne özgüven :evil:
Ayhan:Bu adam Milli Takım a girebiliyorsa tek nedeni Galatasaray'dır.Onun yerine oynayabilecek 11 kişi daha çokrahat çıkarabilecek bi ülkeyiz :evil:
Semih:Üflesen uçacak forvet demeye bin şahit gerekir,bir de gol kralı oldu ya işte Super Lig'in kalitesini siz düşünün...
Emre:Galatasaray'da oynamasa hayatta giremezdi Takıma...
Emre Aşık:Herhalde bu formayı hak eden tek isim diyebilirim...
Pardon Gökdeniz Hamit Altıntop Nihat ve Mevlüd'te bu formayı hak ettiler...
Kaptan-i Derya
05-28-2008, 08:49 AM
Fatih terimle bu is olmaz, servet cetin'in yerine Ibrahim toraman olmaliydi en azindan. Yildiray basturk'un kadrodan cikarildigina cok uzuldum, kazim kazmasindan bin kat daha yetenekli oyuncu.
rezil herif.
Seckjin Khan
05-28-2008, 08:50 AM
Fatih terimle bu is olmaz, servet cetin'in yerine Ibrahim toraman olmaliydi en azindan. Yildiray basturk'un kadrodan cikarildigina cok uzuldum, kazim kazmasindan bin kat daha yetenekli oyuncu.
rezil herif.
aaa yeni farkettim çıkardığını YuHHHHHH!!!!!!
o adam çıkarılır mı ya :evil:
yavuz
05-28-2008, 09:10 AM
Kazim, gerek yetenek, gerekse fizik olarak mukemmel bir futbolcu. Bu kupada yildizi bir kez daha parlayacaktir, insallah. Galatasaray'dan alinanlardan bir tek Arda var, adam akilli iyi denebilecek, o da 30 dakkalik performansina bakinca oyle...
Yildiray'in cikmasinda korkacak birsey yok. Yildiray'in yerini dolduracak oyuncu bulunur, ama bunu Ayhan'la yapmaya kalkarsa yaziklar olsun derim!
Forvet konusunda sansliyiz, Nihat ve Semih muhtesem. Gordugum kadariyla kadroda Fatih Tekke yok, bu da cok buyuk hata, eger sakat degilse... Nihat'tan, Semih'ten, Hamit'ten ve ozellikle de Tumer'den yararlanmayi becerebilirsek gol yollarinda etkili olabiliriz. Orta sahamiz az bucuk iyi. Ama defans dokuluyor... Gokhan'in sakatligi demek, on yil once Roberto Carlos'un, Cafu'nun Brezilya'da sakatlanmasi gibi birseydir. Sol geriye Vederson'u bari alsaydi. :lol:
Bu arada Tuncay da atesleyici ve hizli bir silah. Kotu giden maclarda ilac olabilir.
Ama kadro butunune bakinca milli takim kadrosu olabilecek bir kadro degil. Senol Gunes zamaninda sans eseri hep dandik takimlar cikti da 3.olmustuk, bu kupada gruptan cikmamiz bile basari sayilmali bu kadroyla. Iste o zaman Fatih Terim bir deha oldugunu gosterebilir. Bu takim, bu basari, helal olsun dedirtebilir. :lol:
(Saka maka Fenerbahce'den gidenlerin hepsi birbirinden yetenekli isimler... :rolleyes:)
Qarama
05-28-2008, 09:51 AM
sadece turkuaz renkli formalar varmi? yoksa beyaz üstüne turkuaz mi yeni formalar.
TEĞİN
05-28-2008, 10:00 AM
Qarama sanırım şort turkuaz olacak üstü yine kırmızı beyaz. bence turkuaz olması bir yandan iyi. sonuçta Türkler'in kutsal rengi. diğer Türk yurtlarıda bunu idrak etse süper bir sempati olur.
yavuz
05-28-2008, 10:05 AM
Parantez; Turklerde kutsal renk filan yoktur. Turkuaz, Turklerce sevilmis bir renktir o kadar...
Parantez; Turklerde kutsal renk filan yoktur. Turkuaz, Turklerce sevilmis bir renktir o kadar...
Parantez; Türklerce sevilmiş değil.Türklerle özdeşleşmiş desek :rolleyes:
Qarama
05-28-2008, 10:20 AM
http://www.internethaber.com/images/other/0c19dfb8a148b94ab1158b25r.jpg
http://www.internethaber.com/images/other/0c19dfb8a148b94ab1158b25r.jpg
Şort nerde ? :rolleyes:
yavuz
05-28-2008, 10:27 AM
Parantez; Türklerce sevilmiş değil.Türklerle özdeşleşmiş desek :rolleyes:
Konusma cizgisi; neden olmasin? :lol:
Ama sevmesek bizle ozdeslemesine de mahal vermezdik. :cool:
Gerci, kro tiplileri ne kadar sevmemis olsak da, bizle ozdeslesmesini de engelleyememisizdir, orasi ayri. :lol:
TEĞİN
05-28-2008, 10:28 AM
abi bu sene şortsuz oynayacaklarmış bizimkiler.
Qarama
05-28-2008, 10:30 AM
http://www.tumspor.com/photos-inner/772015454.jpg
KOYUNCU
05-28-2008, 11:03 AM
Bu konunun yeri aslında burası degil ama naparsın turkiye dili duşmanlıgı(korkudan kaçan yakalanır-korkunun ustune giden ya yener ya kafayı yer) Burada açtırmış koskoca 80 yaşındaki mod'a(80/1,4- 1,5 felan olabilir hatırlamıyorum, dede de denilebilir emmi de dayıbey de denilebilir)Ama nasılsa oyuna başlayınca kendi kendileri bahsetmek zorunda kalacaklar.
Maşallah hepiniz umzan kesilmişsiniz. Klasik Turk taraftarı, hepsi uzman. Madem biliyorsun sen çık elinden alan mı var.
Onu kucumsemeler, bunu ovemeler.
Ne bu ya
Sizin bahsettiginiz gordugunuz Turkiye Ligi, orada adama oynarlar topa deyil.
Ardaya 30 dakika deyenler avrupada cocugun kıcını top sananlar az olacagı için cok yanılabilirler.
Sabriyi hor gorenler, sabri gibisini cıkarsınlarda gorelim.
Yıldırayı adamdan sayanlar, mevlüdü yere goge sıgdıramayanlar, serveti hesaba almayanlar gorecez az kaldı.
Birisi benim avatarıma neyle kim yardımı ile yazacan demişti, çok büyük konuşmuştu ama gordu.
:) :) :)
Aybike
05-28-2008, 03:04 PM
Fb lilerin kiskanclik krizleri baslamis yine...
sizin FB li dangozunuz bizi Dunya kupasindan etti be ,ne cabuk unuttunuz..hemde almanya gibi bir ulkede oynayacaktik..Evimizde gibi gibi yani :)
Terime kurban olun siz be..
Yanlış adam,yanlış kadro...
Bu kadar yanlışın birbiri ile çarpımından doğru çıkarmı ? Top yuvarlak fakat terim efendi ÜÇGEN ...
ikbaljohn
05-29-2008, 01:00 AM
abi bu sene şortsuz oynayacaklarmış bizimkiler.
Öyleyse Türkiye maçlarını seyretmem:lol:
KOYUNCU
05-29-2008, 01:06 AM
Öyleyse Türkiye maçlarını seyretmem:lol:
Ya bayanlar euro 2008 futbol olsaydı, seyrederdin deel mi çakaaaaal:D
KOYUNCU
05-29-2008, 01:06 AM
Yanlış adam,yanlış kadro...
Bu kadar yanlışın birbiri ile çarpımından doğru çıkarmı ? Top yuvarlak fakat terim efendi ÜÇGEN ...
Hay sen çok yaşa emi,
Bak kendin dedin üçgen, yuvarlak degil yani:D
Dün Finlandiye maçında resmen uyudum...
İlk yarıda kendi sahasından çıkmayan ikinci yarı biraz baskı ile Milli takımı sürklase eden bir Finlandiya !!!
Futbolcuların antremanları,yüklemeleri ve maçlar üst üste geldi.Bu yorgunluk ve isteksizliği ben buna bağlamak istiyorum...
Defans SOS veriyor... !
Kaldı 10 gün ;)
KOYUNCU
05-31-2008, 02:54 AM
Dün Finlandiye maçında resmen uyudum...
İlk yarıda kendi sahasından çıkmayan ikinci yarı biraz baskı ile Milli takımı sürklase eden bir Finlandiya !!!
Futbolcuların antremanları,yüklemeleri ve maçlar üst üste geldi.Bu yorgunluk ve isteksizliği ben buna bağlamak istiyorum...
Defans SOS veriyor... !
Kaldı 10 gün ;)
Yaaa işte öyle, Defans FB den olsaydı ne olurdu acaba
yavuz
05-31-2008, 03:05 AM
Yaaa işte öyle, Defans FB den olsaydı ne olurdu acaba
Fenerbahce'nin defanslarindan biri Guney Amerika'nin en iyi defansi secildi iki yil ardarda... Simdi de Avrupa'nin en buyuk kulupleri pesinde. Digerinin de isteyeni cok ve Brezilya milli takimina cagirildi. Sag gerideki Gokhan Gonul icin FIFA "Ikinci Cafu" dedi. Soldaki adam zaten Roberto Carlos... Kendi mevkiinde dunyadaki gelmis gecmis -tartismasiz- en iyi futbolcu... O olmadi mi da Vederson, ki, Milli Takim'a alinmamasi kadar komik birsey gormuyorum, ki alinmadi da...
Diyecegim o ki; Fenerbahce artik bir dunya kulubudur, dunyanin en seckin kuluplerindendir. Gerekirse parayi basar istedigini alir... Fener'le asik atmak, kimin neyine bu ulkede? Uzulerek soyluyorum ki; Fenerbahce'nin yukselisi Chelsea-Real Madrid-Man Utd yonundeyken, diger butun Turk takimlari(Belki Sivasspor haric) Italya Serie B'dekilerle bile mucadele edemeyecek gucteler. :rolleyes:
Alem buysa, kral biziz. :cool:
Bugünlerde TV'lerde bir reklam yayınlanıyor...
Milli takımızda bulunan futbolcuların anaları bir masa etrafında oğullarını yağlayıp,yağlayıp duruyorlar...
http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=73281
Reklamı seyrettiğim zaman aklıma bir ana değilde sulukule hatunları geliyor.Bu kadınlar bu kadarmı itici bu kadarmı banal olabilirler ! Bir anne-oğul arasındaki ilişki bu kadarmı basit sunulur !
Kendi oğullarını şişirme modüllerinde benim midem bulanmaya başladı.Sizler ne diyorsunuz ?
KOYUNCU
06-02-2008, 10:37 AM
Bugünlerde TV'lerde bir reklam yayınlanıyor...
Milli takımızda bulunan futbolcuların anaları bir masa etrafında oğullarını yağlayıp,yağlayıp duruyorlar...
http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=73281
Reklamı seyrettiğim zaman aklıma bir ana değilde sulukule hatunları geliyor.Bu kadınlar bu kadarmı itici bu kadarmı banal olabilirler ! Bir anne-oğul arasındaki ilişki bu kadarmı basit sunulur !
Kendi oğullarını şişirme modüllerinde benim midem bulanmaya başladı.Sizler ne diyorsunuz ?
Kahretsin haklısın
ve sen bunun farkındasın
captain
06-03-2008, 01:06 AM
Bu kadro, bu oyun, bu kasıntı hoca ile bizi Portekiz ikiye katlar, Çekler 3e böler, İsviçre ile de kumda ynarız. Gruptan çıkabilirsek final oynarız.;)
The Times: Bu çocukların peşinden gidin...
MERVE LOĞMANOĞULLARI - LONDRA / DHA
İngiliz basını, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası hazırlıklarına başladı. İngiltere`de turnuva heyecanı artarken, İngiltere`nin önde gelen gazetelerinden The Times`ın yazarları, turnuvada destekleyecekleri milli takımları seçtiler. Başyazar Simon Barnes ise Türkiye`ye olan desteğini, ¨Bu turnuvada tutulacak tek takım Türkiye milli takımıdır¨ sözleriyle ifade etti.
¨ÇILGIN BİR MACERA YAŞAMAK İSTİYORSANIZ BU ÇOCUKLARIN PEŞİNDEN GİDİN¨
Köşe yazısının girişini, ¨Bu turnuvada tutulacak tek takım Türkiye milli takımıdır¨ ifadesiyle yapan ödüllü yazar Barnes, ¨Sporda olduğu kadar yemekleri, içkileri, doğası ve sıradan olanı muhteşem yapan küçük gariplikleriyle Türkiye`yi destekliyorum¨ diye yazdı.
Barnes, yazısına şöyle devam etti:
¨Tribünde Türkiye için tezahürat edeceğim. İstanbul ziyaretim sırasında bitirdiğim `Kara Kitap` ile tek kelimeyle büyülenmiştim. Türkiye`nin bu turnuvada ne işi var diye sorabilirsiniz. Türkiye, Avrupalı bir ülke olmadığı hissi yaratıyor. Vahşi bir havası, derin bir kültürü ve `Avrupalı anlayışın` ötesinde bir gizemi var. Ancak futbol takımı çılgın, kuvvetli, bireysel, bulaşıcı kavgalara eğilimli olsa da başarılı olma potansiyeli var. Çılgın bir macera yaşamak istiyorsanız bu çocukların peşinden gidin..¨
İlginç :mrgreen:
MUHLIS
06-03-2008, 11:19 AM
Hadddiiiiiiiiiiii T U R K I Y E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aybike
06-03-2008, 02:26 PM
Biz ilk uc maci yenilgisiz kapatacagiz...
portekizi yenecegiz..
Insallah.
KOYUNCU
06-04-2008, 12:29 AM
Biz ilk uc maci yenilgisiz kapatacagiz...
portekizi yenecegiz..
Insallah.
Nouma bizi destekledikten sonra yeneriz be
http://www.miniclip.com/games/euro-cup-soccer-2008/en/ alın benden bir oyun en azından orada sampıyonluga cok ınanmıyorum Oyunda olma ıhtımalı daha fazla :D Sampıyon olamasada önemli olan ülkemizin adını duyurmak en iyi şekilde hadi oyuna :D
Atropatena
06-04-2008, 05:53 AM
Futbolchularin analari ile chekilen reklami chox beyendim, yaxshi fikirleshib her kimse :)
Ahde Vefa
06-04-2008, 06:46 AM
Katiliyorum Antropaneta, en guzeli de Aurelio anamiz :cool:
KOYUNCU
06-04-2008, 08:02 AM
man hic beyenmemisem. Man zevksizam
Atropatena
06-04-2008, 10:44 AM
man hic beyenmemisem. Man zevksizam
Demeyine gerek yoxdur, bu artiq aksiomadir
İlk maç bugün Portekiz ile...
Portekiz her ne kadar favori gösterilsede biz bu maçlı FARKLI ALIRIZ !
Başarılar Türkiye...
Bilge_Kagan
06-07-2008, 05:08 AM
3-1 Portekiz diyorum.
O degil de Sabri Cristiano Ronaldo'ya meydan okudu "sikiyosa gecsin" diye, onlarin kapismasini izlemek ayri bir keyif olacak :lool:
http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v249/137/66/739211837/n739211837_535355_3721.jpg
Muhtemel kadro bu olur...
BoRaN
06-07-2008, 05:32 AM
Milli takımımıza Başarılar diliyorum...
Portekiz 1 - Türkiye 2
KOYUNCU
06-07-2008, 06:03 AM
Son şampiyonlardan Yunanlara 4 dene koduyduk, bunların ne farkı var, buyuk bir ruyada olsa bir şampiyonada ko'sak 4u gectim 3 yeter
Seckjin Khan
06-07-2008, 07:56 AM
3-1 Portekiz diyorum.
O degil de Sabri Cristiano Ronaldo'ya meydan okudu "sikiyosa gecsin" diye, onlarin kapismasini izlemek ayri bir keyif olacak :lool:
Sabri bunu demişse o zaman kesin kırmızıyı yer :lol:
Maç 2-0 Türkiye Diyorum "Ütopik olduğunun farkındayım ama" içimden geçen bu ;)
Sabri bunu demişse o zaman kesin kırmızıyı yer :lol:
Maç 2-0 Türkiye Diyorum "Ütopik olduğunun farkındayım ama" içimden geçen bu ;)
Sabri maalesef ilk 11'de yok :mrgreen:
yavuz
06-07-2008, 09:06 AM
İlk maç bugün Portekiz ile...
Portekiz her ne kadar favori gösterilsede biz bu maçlı FARKLI ALIRIZ !
Başarılar Türkiye...
Nasil farkli aliriz?
"Fark"tan kastin ne?
Mesela, "onlar da yense gonullerin sampiyonu bizim takimimizdir" gibi bir mantik farki mi? :rolleyes:
Nasil farkli aliriz?
"Fark"tan kastin ne?
Mesela, "onlar da yense gonullerin sampiyonu bizim takimimizdir" gibi bir mantik farki mi? :rolleyes:
Top'u gördüğü zaman bomba sanıp karakola götürenlerle futbolu tartışmaya kalkarsan.böylede soruların muhattabı olursun.Hakettiiiiiiiiiiiiik :mrgreen:
yavuz
06-07-2008, 09:15 AM
Top'u gördüğü zaman bomba sanıp karakola götürenlerle futbolu tartışmaya kalkarsan.böylede soruların muhattabı olursun.Hakettiiiiiiiiiiiiik :mrgreen:
Top filan gormedim, senin yazdigini gordum. :lol:
Top filan gormedim, senin yazdigini gordum. :lol:
Eee buda bi başarı.Eskiden görmemezlikten geliyordun :mrgreen:
Bilge_Kagan
06-07-2008, 09:16 AM
Maç 2-0 Türkiye Diyorum "Ütopik olduğunun farkındayım ama" içimden geçen bu
O defansta Gokhan Zan oldugu surece 0 imkansiz :lol:
O defansta Gokhan Zan oldugu surece 0 imkansiz :lol:
Ben gözden çıkardığım bütün paramı Portekiz'e oynadım.Portekiz kazanırsa bende kazanacağım.Türkiye kazanırsa sokağa döküleceğim...
Beraberlik olursa.İşte o saat bittiğim saattir :mrgreen:
hsr_1979
06-07-2008, 01:25 PM
Türkiyeden maçları nasılş izlyeceğim atv nin şifresini bulamadım.
Bilge_Kagan
06-07-2008, 01:43 PM
ATV'nin sifresi derken ? Mac sifresiz.
MUHLIS
06-07-2008, 01:45 PM
NELER OLIYORRRR!!! HADDDIIIII!!!!! VUR VUR VUR VUUUUURRRRR :evil:
Bilge_Kagan
06-07-2008, 01:48 PM
Vallahi gidisat iyi degil ama, Mevlut ilk yarinin son dakikasinda umut tazeledi, izleyecegiz yine mecbur ikinci yariyi :)
Bilge_Kagan
06-07-2008, 01:58 PM
Eyvah eyvah eyvah, Servet sakat, Gokhan Zan'in yerine de Emre Asik giriyor. Bu noktadan sonra direk de kurtaramaz artik.
Duzenleme:
Demeye kalmadi gol geldi Pepe atti.
MUHLIS
06-07-2008, 02:07 PM
o...ni ssssssssssssssssssssssssssssssss kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :twisted::twisted::twisted::twisted:
MUHLIS
06-07-2008, 02:09 PM
Tuncay Sanl, Vur, Bir Tane Vuuurrrr :(
Bilge_Kagan
06-07-2008, 02:40 PM
Son dakikada gelen 2. golle is bitti, hayirli olsun.
Helal olsun diyorum Fatih Terim'e, ugrassam bu kadar iyi harakiri yapamam.
MUHLIS
06-07-2008, 02:43 PM
Son dakikada gelen 2. golle is bitti, hayirli olsun.
Helal olsun diyorum Fatih Terim'e, ugrassam bu kadar iyi harakiri yapamam.
Fatih efendiya ne helal olsunki? :twisted: Bole oyuncilara hatta BEN coach olsaydim Turkiye KAZANACAKDI!!!
Defolsun artik, adini da yuzunuda gormek istemiyorum bunu.
Tabriz_Han
06-07-2008, 03:03 PM
Biraz daha devam etse Tv'nin camini kiracaktim :evil:
Vokan, Servet ve Kazime ve Mehmete helal olsun, sahada baska oyuncu gormedim, nedir bu ruhsuz oynama tarzi, gelecek macta Insallah duzelirler.
Qarama
06-07-2008, 03:09 PM
ulan Tuncay, ulan Tuncay....
bizde bugün birde misafir vardi, dogru dürüst mac'i seyredemedim, bir o yüzden birde Tuncay'in yüzünden sinirliyim.
Arda yerine Sabri niye oynadı? (Nedir bu Sabri sevdası kardeşim? Bu admaı niye oynatırlar ben anlamış değilim)
Tuncay niye orada oynadı?
Galatasarayın savunmalı(defansif) oyuncuları niye oynatılmadı?
İşin daha garip yanı "Tuncay,Sabri,Kazım,Nihat" gibi 4 ileri oyuncu ile nasıl bir gol durumu bulamadık? 75 den sonra 5 ileri oyuncu oldu. Volkan gol durumu olussun diye kaleden Nihat'a gönderiyordu topu
Seckjin Khan
06-07-2008, 05:28 PM
günümüzdeysek 2 atar galip geliriz ama değilsek 3 yeriz dedim 2 yedik bi o kadar direk bir tane de şüpheli sayılmayan golleri var...
Anlamak mümkün değil...
Elinde Tümer gibi Gökdeniz gibi ve beğenmesem de Arda varken sen formsuz olan Emre ve Tuncay-Sabri yi denersen olacağı bu.Defans berbat Gökhan Servet ikilsi sakat ne beklersin ki bu defans kurgusundan sol kanat yok! hakan balta yı mecburiyetten sol kanada çıkarıyorsun çocuk ne yapacağını şaşırıp her defasında geri dönüyor ondan sonra başarı bekliyoruz başka?
Ben şahsen elimde bu kadro olsa;
-------------------------Volkan---------------------------------
-----Hamit-------Servet--------Emre Aşık--------Uğur Boral------
-----Kazım------Tümer--------Emre-----Arda-------Gökdeniz-----
------------------------Nihat-----------------------------------
Oynatırdım en ideali bu çünkü ortasaha da top yapamıyoruz kanatların sadece Kazım tarafı çalıştı sol taraf yok orta sahada top yapamazsan bir gol atamadan ülkene dönersin...
odish
06-07-2008, 05:41 PM
Portugal 2-0 Turkiya:(
Kazim, Mehmet , Servet iyi oynadi...
Seckjin Khan
06-07-2008, 05:42 PM
Portugal 2-0 Turkiya:(
Kazim, Mehmet , Servet iyi oynadi...
bizde uzgunuz bundan sonra ki bir maçı alıp digerinde beraberlikte çıkarız gruptan insallah ;)
odish
06-07-2008, 05:48 PM
bizde uzgunuz bundan sonra ki bir maçı alıp digerinde beraberlikte çıkarız gruptan insallah ;)
ben bugunki mactan beraberlik bakliyordim 1-1 ama 2-0 :(
InsAllah next maclarda iyi oyniyor :) Gud luck Turkiya!!!
Seckjin Khan
06-07-2008, 06:00 PM
ben bugunki mactan beraberlik bakliyordim 1-1 ama 2-0 :(
InsAllah next maclarda iyi oyniyor :) Gud luck Turkiya!!!
cok tesekkur ederiz.
Uzbekistana da 2010 Asia Elimination good luck ;)
Bilge_Kagan
06-07-2008, 11:50 PM
-----Hamit-------Servet--------Emre Aşık--------Uğur Boral------
-----Kazım------Tümer--------Emre-----Arda-------Gökdeniz-----
Gokhan Zan varken elimizde patlar dedik ama, Gokhan Zan cikar cikmaz da gol yedik, o kadroda Emre Asik olmamali. Cunku garip tiynetli bir adam, rakibiyle basedemeyecegini anlayinca basliyor cirkeflige, hatta Uruguay macindaki penalti da boyle gelmisti. Emre Asik gibi bir oyuncuyla turnuva oynanmaz, mahalle maci oynanir ancak.
Bir de Tumer'in "milli takim" diye anilan bir takimda kesinlikle isi olmamasi lazim.
Gobustan
06-08-2008, 12:01 AM
Türkiyenin şimdiye kadar olan tecrüblerine dayanarak diyebilirim ki, ilerdeki oyunlardan Türkiye Çek cumhiriyyeti ile berabere oynayıb İsviçreni yenicek. Hep böyle oldu ;) Türkiye her zaman ev sahiplerini dışarı yollayan takım oldu. İnşallah 1/4-e geçiriz...Ama oyuncuların bir-birini anlaması yoktu...Pek iyi oyun sergilenmedi :(
Atropatena
06-08-2008, 01:05 AM
Türkiyenin şimdiye kadar olan tecrüblerine dayanarak diyebilirim ki, ilerdeki oyunlardan Türkiye Çek cumhiriyyeti ile berabere oynayıb İsviçreni yenicek. Hep böyle oldu ;) Türkiye her zaman ev sahiplerini dışarı yollayan takım oldu. İnşallah 1/4-e geçiriz...Ama oyuncuların bir-birini anlaması yoktu...Pek iyi oyun sergilenmedi :(
Gobustan demek istedi ki,
Turkiyenin indiye qeder olan tecrubesine esaslanaraq deye bilerem ki, qarshidaki oyunlardan Turkiye Chexiya ile hec-hece oynayib Isvechreni udacaq. Hemishe bele olub. Turkiye hemishe ev sahiblerine yola salan komanda oldu. InshAllah 1/4-e kecherik. Amma oyunchular bir-birilerini anlamirdilar. Chox da yaxshi oyun gosterilmedi
:lol::lol::lol:
Yaradan bu adama akıl fikir versin....
Diye başlamıştık satırlara...
Yine megolaman Terim taktiği ve dizilimi izledik basitinden.Başa baş mücadele ettik diyor !!! Kardeşim biz film seyrederken arada bir maçamı baktık.2 gol,3 direkten dönen,2 elin parmakları kadar artı fırsat ve ofsayt diye verilmeyen gol.....
Yanlış adam,yanlış tertip,yanlış taktik ve yanlışlıklar komedyası...
bu takım Brezilya ile oynarken bile bu kadar aciz durama düşmedi !
http://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v258/238/110/1135705196/n1135705196_30057439_3545.jpg
Hayatımda böyle bir dana futbolcu görmedim...
zamanında Fenerbahçe köşesinde adını andığım futbolcuyu dün 7 ceddine saydırmak istedim ama VAZGEÇTİM !
http://photos-e.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v258/238/110/1135705196/n1135705196_30057444_1942.jpg
Yıldıray 63 dedinmi sahada bileti kesilirdi.Mevlüt sanırım 45.lik Terimonun gözünde...
İsviçre'de 3 Türk futbolcu.Avusturya'da 3 Türk futbolcu...
Öte yandan
Türk Milli takımın en iyi 2 futbolcusu ; Kazım ve Aureilo :mrgreen:
KOYUNCU
06-08-2008, 05:23 AM
http://photos-h.ak.facebook.com/photos-ak-sf2p/v258/238/110/1135705196/n1135705196_30057439_3545.jpg
Hayatımda böyle bir dana futbolcu görmedim...
zamanında Fenerbahçe köşesinde adını andığım futbolcuyu dün 7 ceddine saydırmak istedim ama VAZGEÇTİM !
Yaaa işte böyle.
Şaban olsaydı 4 fiyasko 1 hedef ti.
Umit karan olsa 5 ofsayt 1 hedef ti
Ya bu neydi.
Böyle futbolcu olmaz olsun. Tam bir rezalet. Dana. Kıymalık dana bu.
Sizin kasapa göre bu.
Allahın belası. İnsan bir tanesine tesadüfen olsa bile vuruverir. Veya kıçı deger başı değer beli değer giriverir. Bunun altıdıgı her top altında kaldı.Top üstünde yatma meraklısı.Allahın topçusu
Hasta adam
Diğerleride danaydı. Ama milletin kızdıgı servet, türklüğe yakıştırmadığı mehmet, deve dikeni cazim bile bizim emreden tuncaydan 74 kat iyiydi.
binbirincigece
06-08-2008, 05:58 AM
Eskiden yenilir ama ezilmezdik. Dün hem yenildik, hem de ezildik.
binbirincigece
06-08-2008, 05:58 AM
74 kat iyiydi.Bunun bir hesaplama yöntemi var mı? :mrgreen:
KOYUNCU
06-08-2008, 09:14 AM
Bunun bir hesaplama yöntemi var mı? :mrgreen:
7,4 kat yazdığımı sanıyordum:D
Seckjin Khan
06-08-2008, 09:41 AM
7,4 kat yazdığımı sanıyordum:D
sonçta kötü oynadık kaç katı olduğunun önemi yok :lol:
önümüzde iki maç var yenilsek bile iyi oynayalım harika top çevirelim elenelim farketmez ama bizim millli takımımız bu kadar zavallı olmamalı.
Dünya Kupasında Brezilya ya bile bu kadar zavallı oynamadık ya çıktık aslanlar gibi oynadık yenildik üzüldük ama gurur duyduk çünkü süper top oynadık.
binbirincigece
06-08-2008, 10:07 AM
Eskiden futbolcularımız beceriksizlerdi ama sahada ortaya ruh koyarlardı. Bu futbolculara kaybettikleri maçlar için para vermeyeceksin. Terim efendinin de kaybettiği her maç için iki maaşını keseceksin ceza olarak. Bir de topluca hepsine bir terapi uygulamak lazım; milli duygu ne demek Aurelio kadar öğrensinler yeter.
Seckjin Khan
06-08-2008, 01:08 PM
Arkadaşlar Euro08 i windows media player'ın url aç kısmına ;
mms://208.75.229.18/live1
yazarak canlı olarak takip edebilirsiniz,görüntü kalitesi çok iyi olmasada görüntü hızı muhteşem herkes takip edebilir...
kanal gürcistan kanalı sesi biraz kısarak takip edebilirsiniz :lol:
saygılarımla
Kaptan-i Derya
06-08-2008, 03:13 PM
fatih terim'in kafasina tuncay kadar tas dussun diyorum baska bisey demiyorum.
Seckjin Khan
06-08-2008, 05:22 PM
fatih terim'in kafasina tuncay kadar tas dussun diyorum baska bisey demiyorum.
Yok Amigo Orhan Düşsün :lol:
Amigo Orhan M.Denizli Kafa (http://vtunnel.com/index.php/1010110A/1c33395c318eeb6e5e5bef76c08d532e0b202e264b6b144662 5d663b80f5d0b18e6791a806a4fe1218021)
KOYUNCU
06-09-2008, 12:01 AM
Arkadaşlar Euro08 i windows media player'ın url aç kısmına ;
mms://208.75.229.18/live1
yazarak canlı olarak takip edebilirsiniz,görüntü kalitesi çok iyi olmasada görüntü hızı muhteşem herkes takip edebilir...
kanal gürcistan kanalı sesi biraz kısarak takip edebilirsiniz :lol:
saygılarımla
Niye atv den takip etmiyorsunuz kuzum
Seckjin Khan
06-09-2008, 02:07 AM
Niye atv den takip etmiyorsunuz kuzum
izleyemeyenler için verdim bilgisayarında takip etmek isteyenler olabilir...
KOYUNCU
06-09-2008, 02:28 AM
izleyemeyenler için verdim bilgisayarında takip etmek isteyenler olabilir...
iyide atv dede bilgisayar hizmeti var
Üstelik her zaman atv den bilgisayar üzerinden takip edilebilir.
Tüm atv yayını
Bak şu an saklambaç var
http://www.atv.com.tr/euro2008/
ya bu atv uydu yayinlarini kesti be...
ona guveniyorduk, guvendiginmiz daglara kar, takima da gol yagdi ...
KOYUNCU
06-09-2008, 02:33 AM
ya bu atv uydu yayinlarini kesti be...
ona guveniyorduk, guvendiginmiz daglara kar, takima da gol yagdi ...
Netten izleyebilirsin
Seckjin Khan
06-09-2008, 02:43 AM
Netten izleyebilirsin
yaaa :cool:
Savunmada Servetin yanına Emreyi koymak lazım, Fener karşılaşmasında çok güzel oynamıştı. 24 yaşında, deneyimli bir oyuncu...
Arda varken niye Mevlut?
Birde Nihat tek başına forvet oynayacak adam değil, Tuncay öküzü adam gibi oynasa atarsın yanına ancak dönüp Nihat'a pas atmaz. Nihat'ın yanına, arkasına atabileceğin adam da yok.
Ümit Karan niye kadroya alınmamış o da bilinmiyor. Halil yok, Fatih Tekke yok, Hakan Şükür yok...Semih Şentürk, Nihat Kahveci. Semih bitirici bir adam ancak pas atayım, orta açayım, adamı boşa düşüreyim... yok adamda. Kaleciyle karşı karşıya kalırsa atar sadece.
Yanısıra "Emre,Tümer,Arda,Mevlüt,Kazım,Tuncay,Sabri" bu kadar atağa dayalı orta saha oyuncusu kasmanın mantığı yok. Ayhan'ın da oynaması lazım.
Hem Hamit gibi takma adı "füzeci" olan bir adamı savunmada tutmak niyedir?
-----Hakan Balta-------Servet--------Emre Güngör--------Uğur Boral------
-----Kazım------Hamit--------Mehmet Aurelio ----Arda----
-------------Emre---------------
‘O Türkiye bu değil’
Fransız gazetesi L’equipe, “Bizim hatırladığımız Türk Milli Takımı bu değil” dedi, “Türkiye, 2002 Dünya Kupası’nda üçüncü olmuş ve dünyaya ümit vaadetmişti” yorumunu yaptı
PORTEKİZ BASINI
Publico İyi bir gösteri yapan ve turnuvadaki ilk maçında yıldızlaşan Portekiz, kupanın adaylarından biri olduğu hakkında en ufak bir şüphe bile bırakmadı. Portekiz Milli Takımı, bundan sonra sadece Türkiye karşısındaki futbolunun “ilk gün ateşi” olmadığını göstermesi gerekecek.
A Bola Portekiz, Türkiye galibiyetiyle yıldızlaşıyor. 2 gol ve 3 direkten dönen topla Portekiz, turnuvada final oynaması için ikna edici bir futbol ortaya koydu.
Record Portekiz Milli Takımı, büyük bir stille yola çıktı. Portekiz, baştan sona kadar sahanın tek egemeni oldu.
İSVİÇRE BASINI
Le Matin Portekiz, Türkiye galibiyetiyle Euro 2008’e iyi başladı ve favoriler arasında kendilerinin olduğunu da gösterdi. Tahmin edilemeyen bir 11 ile Portekiz’i şaşırtmak isteyen Terim, önce kendi oyuncularını şaşırtarak, kafalarında soru işaretleri oluşmasına neden oldu. Ronaldo’yu durdurması gereken Türkiye, organize olamamış görüntüsüyle rakip için tehlike yaratmaktan da uzaktı. Ronaldo’ya önlem aldılar ama bu Deco’ya orta sahada çok büyük boş alan bırakmalarına neden oldu. Son 20 dakikada geliştirdikleri cılız ataklarla Portekiz kalesinde etkili olamadılar.
FRANSA BASINI
L’equipe Bizim hatırladığımız Türk Milli Takımı bu değil. Türkiye, 2002 Dünya Kupası’nda üçüncü olmuş ve dünyaya ümit vadetmişti. Sekiz yıl aradan sonra Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını elde etti ama Portekiz karşısında sergiledikleri futbolla buraya ne için geldiklerini, ne aradıklarını anlayamadık. Fatih Terim’in ekibi statta ne kadar hatalı ve ne kadar eksik olduklarını gösterdi. Özellikle orta alanda çok zayıftı.
İTALYAN BASINI
La Gazzetta Sportiva Ronaldo şovu... Harika Portekiz’i sürükleyen Cristiano’ydu. Golleri Pepe ve Meireles attı. Deco iyi oynadı. Ronaldo, pepe (İtalyanca biber) ekti. Terim’in eksiği, kaleye şut çekebilecek bir forvet. Nuno Gomes eğer Türk olsaydı, Portekiz maçı alamayabilirdi.
Corriere dello Sport Portekiz’den hemen şov: Direkten dönen toplar ve zafer. Bir golü de sayılmayan Portekiz, gücünü gösterdi. Scolari’nin ekibi, Türkler karşısında sahanın hakimiydi. Bu maçın perde arkasında yalanlar da vardı. Özellikle de Scolari’nin maç öncesinde söylediği yalan: Türkiye’nin Brezilya usulü oynadığından söz etmişti. Kendisine hiç kimse inanmamıştı ama dün gece Brezilya usulü denilenebilecek oyunun izine 1 dakika dahi rastlanamadı.
Tuttosport Brezilya mı? Hayır, bu Portekiz. Fatih Terim, bu iş sadece savunmayla olmaz, kaleye şut çekmek de lazım.
ALMAN BASINI
Welt am Sonntag Portekiz mükemmel başlangıca seviniyor. Avrupa Şampiyonluğu adaylığını gösterdi, Türkiye karşısında üstün bir futbol sergiledi. Karşılaşmadan daha yüksek bir skorla ayrılabilirdi.
Bild am Sonntag Portekiz, Türkiye karşısında galibiyeti hak etti. Özellikle ikinci yarıda çok iyi oynadı, Christiano Ronaldo iyi bir oyun sergiledi. 2004 yılı Avrupa Şampiyonası ikincisi Portekiz, rüya goller attı.
B.Z Portekiz sadece gizli favori değil, şampiyonluk için de aday. Hızlılığı ve oyun anlayışlarıyla kendilerini ispatladılar. Türkler ise cesaretle ve mücadeleyle karşı koydu, ancak 61. dakikada bu son buldu.
İNGİLİZ BASINI
The Times Portekiz’in, Türkiye karşısındaki performansına bakarsak “gerçek kalite”yi görürüz. Ronaldo maçta gol atmadı, ancak yine de ortaya koyduğu futbolla gerçek bir yıldız olduğunu kanıtladı. Luiz Felipe Scolari ve “altın jenerasyonu” Türkiye karşısında üstünlük sağladı. Gecenin olağanüstü ismi Pepe idi.
Observer Portekiz müthiş bir başlangıç yaptı. Elde edilen başarıdaki büyük ortaklar, Ronaldo ile Pepe idi. Scolari takımını saldırmak üzere sahaya gönderdi. Ronaldo her pozisyonda büyük bir tehdit oluşturdu. Maçın adamı Deco’nun Barcelona tarafından yanlış kullanıldığı görüldü, oysa dün son derece zeki, hareketli ve iyi oyun kuran bir futbolcu görünümü sergiledi.
The Sunday Telegraph Portekiz mükemmel bir başlangıç yaptı. Türk Milli Takımı ise sahanın her yerinde pozisyona girmek için çabaladı, ancak şans yakalama konusunda Portekiz’e yetişemedi.
MACAR BASINI
Nemzeti Sport Portekiz, Türkiye’nin direncini maçın sonlarına doğru kırdı. 3 kez kale direğini döven favori Portekiz, maçı hakkıyla kazandı ancak Türkler de iyi oynadı.
Hid Magazin Terim’in macerası hüsranla bitti. Mevlüt’ün ilk 11’de yer alması maceraydı. Yıldıray Baştürk ve Halil Altıntop’u takıma almayarak, maceranın büyüğünü yaşamak isteyen Terim’in ne yapmak istediği anlaşılamıyor.
MTV-1 Televizyonu Portekiz, finallerin en güçlü takımı. Türkiye golü yedikten sonra toparlandı, ancak çok önemli gol pozisyonları yakalayamadı. Türkiye iyi bir takım. Bu gruptan Portekiz ve Türkiye çıkar.
Ben Macar'ları çok seviyorum...
Kaptan-i Derya
06-09-2008, 06:33 AM
adamlar objectif yorum yapmislar, spor gazeteciligide boyle yapilir zaten helal olsun onlara.
KOYUNCU
06-09-2008, 08:04 AM
Ulen rezil olduk dünya aleme
BoRaN
06-09-2008, 08:46 AM
Kadro Tam bir fiyasko Bence terim Bunamış :rolleyes:
Romanya-Fransa maçının ilk yarısı bitti.Bizim maçtan daha zevksiz maçta varmış :mrgreen:
KOYUNCU
06-09-2008, 10:49 AM
Anelkayı al, Tuncayla topla. Belki gol olmasada başka şeyler olur
Millilerde 4 sakat var
2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 mağlup olan Milli Takımımızda dört oyuncunun çeşitli sakatlıklarının olması, İsviçre maçı öncesinde teknik heyeti düşündürüyor. Doktorlar, Servet Çetin, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu ve Hakan Balta'nın tedavilerine hemen başlandığını açıkladı.
Portekiz maçının ilk yarısında girdiği bir ikili mücadelede sol dizinden sakatlanan ve 90 dakikayı tespit bandajıyla tamamlayan Servet Çetin'in, iç yan bağlarında esneme var. Aynı şekilde ikinci yarıda oyunu terk etmek durumunda kalan Gökhan Zan'ın da sol diz iç yan bağlarında zorlanma tespit edildi. Bugün öğle saatlerinde MR'ları çekilen iki oyuncunun durumları, öğleden sonra sonuçların incelenmesinin ardından netliğe kavuşacak.
Sol ayak tarak kemiğine bir darbe alan Emre Belözoğlu ile sağ ayak bileğinde ezik olan Hakan Balta'nın ise, kısa sürede iyileşeceği ve İsviçre maçında hazır olabileceği ifade edildi.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=715&ftxtID=4291
İnşallah Servet iyileşir!
Seckjin Khan
06-09-2008, 11:20 AM
Romanya Fransa maçına baktım ilk yarı keyifsizdi...
Seckjin Khan
06-09-2008, 12:09 PM
Fransa berabere kalmış :shock:
bizden de beterleri varmış :lol:
Kaptan-i Derya
06-09-2008, 02:47 PM
hollanda dagitti resmen italyayi, o neydi oyle yaw mac 5,6-0 bitebilirdi ama italyada buldugu pozisyonlari degerlendiremedi.
Seckjin Khan
06-09-2008, 03:02 PM
Hollanda yıllardır aradığı başarıyı yakalayabilecek durumda.
kadrosu çok güçlü ortasaha forvet mükemmel bakalım ne yapacaklar
Alparslan
06-09-2008, 03:29 PM
Ya bu takimda Turkiye de gol krali olmus Semih neden direkt oynamaz? Arkasinda serbest alani olan bi Nihat ile. Birde cozemedigim Ayhan varsa kadro da Yildiray nasil disarda? Tumer gonul almaya mi geldi? Arda forvetin arkasina Nihat'in yanina alinsa kiyamet mi kopar? Adi forvet ama gol atma yetisi az olan Tuncay da ha keza bana gore forvet arkasi adamidir. Tek ciddi manada forvet Semih gibi duruyor, o da zaten kaderi ile basbasa YEDEK...
Zan nasil bir mantiktir? Toraman bile daha mantikli bir secim olmazmiydi? Sakatsa bilemem. Tolga o bolgede olabilir. Insan Gokhan Gonul neden sakatlanir simdi diye hayiflanmaktan da kendini alamiyor.
Ama ne olursa olsun bu gruptan cikarsak inanin bu kadro oturur ve bence en az ilk 4e girerler.Ama yeter ki derede bogulmayalim.
Bilge_Kagan
06-09-2008, 04:12 PM
Fatih Tekke diyecegim ben, baska diyen olmadi sanirim. Uefa finalinde "macin adami" olmus bir oyuncu, Tumer, Tuncay, Emre Asik gibi adamlarin forma giydigi milli takimda forma giyemiyor. Ilginc...
KOYUNCU
06-10-2008, 12:09 AM
Türkiye den daha kötüsü varmış
Hollanda - İtalya...
İşte maç,işte heyacan.Futbol adına ne var ise o maçtaydı...
Hollanda perişan etti İtalya'yı :mrgreen:
KOYUNCU
06-10-2008, 02:21 AM
bu adamlar neye gülüyor. Yenilen güler mi,
http://image.haber7.com/haber/121578.jpg
http://image.haber7.com/haber/121576.jpg
http://image.haber7.com/haber/121579.jpg
http://image.haber7.com/haber/121571.jpg
LIBRA
06-10-2008, 03:14 AM
once delirmislerdir diye dusundum sonra kendime ''okadar degildir canim'' dedim :lol: sonra kendilerini avutuyorlar sandim en sonunda heralde sinirleri bozuk diye bi karar aldim :lol:
PRENSBARAN
06-10-2008, 03:21 AM
Ben bu gruptan kesinlikle çıkacağımızı düşünüyorum. Çok kötü değiliz. En kötü sistem bile sistemsizlikten iyidir. Ben umutluyum. Sadece forma rengi üzüyor beni o kadar.
Bilge_Kagan
06-10-2008, 03:55 AM
Yalniz biz en kotu sistemde oynamiyoruz, sistemsiz oynuyoruz :) Macar basini bile ayan beyan yazmis "rakibi sasirtayim derken kendi takimini sasirtti" diye.
Bir de simdi bu sistemsiz oyunun ustune Isvicreli cirkefligi binecek, hakem de gecen Isvicre macindakiyle ayni. Dayanmamiz imkansiz, bu maci 10 kisi bitirebilirsek sansliyiz diye dusunuyorum :)
Seckjin Khan
06-10-2008, 04:25 AM
biz iyi mi oynuyoruz :shock:
acaba farklı karşılaşmalar mı izledik.. :?:
yavuz
06-10-2008, 05:54 AM
İsviçre
Portekiz
Çek Cumhuriyeti
Türkiye
Çek Cumhuriyeti eski Çek Cumhuriyeti ise, İsviçre hala eskisi kadar güçlü ise, biz de bu gruptan çıkamayız. Ümitsizim.
4 yılda bir gelen bir turnuvada Galatasaraylıların olmamasi gerekirdi diye düşünüyorum. :lol:
İsviçre bir nebze ama Çek cumhuriyeti hakkaten çok kötü bir takım...
İsviçre maçından alnının akı ile çıkarsa Türkiye bu gruptan çıkar...
Nereye kadar derseniz ?
Terim'e bağlı :mrgreen:
hsr_1979
06-10-2008, 06:03 AM
Ben Macar'ları çok seviyorum...
adamlar objectif yorum yapmislar, spor gazeteciligide boyle yapilir zaten helal olsun onlara.
Abi Macarlarında kanında Türk kanı dolaşıyor ama arada hatırlıyorlar.... O yüzden kolay kolay eleştirmezler. :)
Biis şifresimidir nedir onu bulamadığım için ben maçı seyredemedim... yorum yok.
İspanya-Rusya maçı oynanıyor.Son derece keyifli bir maç.
İspanya şuan 1-0 önde.Rusyanında direkten dönen bir topu var...
Görüntü itibari ile favori İspanya...
İspanya ilk yarının son dakikasında durumu 2-0 yaptı...
2 öldürücü ara pası 2 gol ;)
KOYUNCU
06-10-2008, 10:53 AM
İsviçre
Portekiz
Çek Cumhuriyeti
Türkiye
Çek Cumhuriyeti eski Çek Cumhuriyeti ise, İsviçre hala eskisi kadar güçlü ise, biz de bu gruptan çıkamayız. Ümitsizim.
4 yılda bir gelen bir turnuvada Galatasaraylıların olmamasi gerekirdi diye düşünüyorum. :lol:
Tuncayı emreyi biz mi aldık.Bu arada senin arşevin dagıldı
yavuz
06-10-2008, 11:02 AM
Tuncayı emreyi biz mi aldık.Bu arada senin arşevin dagıldı
"Arşev"im yoktu benim. :lol:
KOYUNCU
06-10-2008, 11:06 AM
"Arşev"im yoktu benim. :lol:
Evet yıldırım peşinde cok koşmuş, arşevin yerine babayı almıştı:D
yavuz
06-10-2008, 11:20 AM
Ben "arşev"in ne olduğunu bile bilmezken... :rolleyes:
KOYUNCU
06-10-2008, 11:23 AM
Ben "arşev"in ne olduğunu bile bilmezken... :rolleyes:
Rusların maradonası.
Öyle okununca öyle yazdım
yavuz
06-10-2008, 11:26 AM
Hmm... Onu da bilmiyordum ben. :lol:
Emre Belözoğlu EURO 2008'i kapattı
EURO 2008'de yarın ev sahibi İsviçre ile karşılacak olan Milli Takım'dan kötü haber. Emre Belözoğlu kesin yok. Fatih Terim kadroda zorunlu revizyona gidiyor..
Terim, akşam saatlerinden yapılan açıklamada Emre'nin durumunun ciddi olduğu, İsviçre ve Çek Cumhuriye'ti maçlarında forma giymesinin mümkün olmadığı söyledi.
Sakat olan Servet ve Gökhan'ın ise durumunun maç saatinde kesinlik kazanacağı kaydedildi.
KOYUNCU
06-10-2008, 12:31 PM
Emre Belözoğlu EURO 2008'i kapattı
EURO 2008'de yarın ev sahibi İsviçre ile karşılacak olan Milli Takım'dan kötü haber. Emre Belözoğlu kesin yok. Fatih Terim kadroda zorunlu revizyona gidiyor..
Terim, akşam saatlerinden yapılan açıklamada Emre'nin durumunun ciddi olduğu, İsviçre ve Çek Cumhuriye'ti maçlarında forma giymesinin mümkün olmadığı söyledi.
Sakat olan Servet ve Gökhan'ın ise durumunun maç saatinde kesinlik kazanacağı kaydedildi.
sEVİNDİM DESEM KIZARMISINIZ
Ahde Vefa
06-11-2008, 02:45 AM
Kizarim :evil:
Allahtan Emremize acil sifalar dileyip Gokhan'in geri donusunu bekliyorum :cool:
Seckjin Khan
06-11-2008, 03:10 AM
Allah şifasını versin :lol:
akşama galibiyet beklemek hakkımız herhalde :?:
KOYUNCU
06-11-2008, 05:00 AM
Evet emre olmadıgına göre
İnşallah
odish
06-11-2008, 06:55 AM
bugun Turkiye ichin ya tamam ya devam machi
KOYUNCU
06-11-2008, 07:31 AM
bugun Turkiye ichin ya tamam ya devam machi
Sizi burada gormek ne buyuk bir onur
Hapishaneye ziyarete gelmişsin gibi hoşumuza gitti
Portekiz-Çek cum. maçı başlıyorrrr...
Portekizzzzzzzz gooooooollllllllllll Decoooooooooooooooo :cool:
Çeklerrrrrrrrrrrrrrr 1-1 :evil:
KOYUNCU
06-11-2008, 10:20 AM
Abi napcaz böle böle
Poırtekizzzzzzzzzzzzzz 2 Ronaldoooooooooooooooooooo :D
Portekizzzzzzzzzzz 3 Ricardoooooooooooooo :cool:
KOYUNCU
06-11-2008, 12:31 PM
Portekizzzzzzzzzzz 3 Ricardoooooooooooooo :cool:
sEVİNSEKMİ ÜZÜLSEKMİ BİLEMEDİK
KOYUNCU
06-11-2008, 12:39 PM
Kadroyu gördün mü abi, hepsini almış birtek ayhanı koymuş.
KOYUNCU
06-11-2008, 02:43 PM
Ulan turkistan forumu uyuyor, uzbekler turkiyayi kutluyor saniye saniye dua ediyor
Şehbir
06-11-2008, 02:44 PM
TÜRKİYE 2-1 ALDI MAÇI....
Seckjin Khan
06-11-2008, 02:52 PM
Fatih Terim ve Türkiye direkten döndü...
Tebrik ediyorum Fatihi değil Ardayı Volkanı Mehmeti ve Kanlarıyla mücadele eden Hakan ve Emreyi...
KOYUNCU
06-11-2008, 02:53 PM
Hadi bakalım GS lilere dua edelim
Aybike
06-11-2008, 04:38 PM
Sesim Kisildiiiiiiiiiiiiiiiiiii
En Buyuk Turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
hepinizi galibiyetle kutluyorum.
son dakikalar artık bitti türkiye diye dşnmtm, sevindiğimden o kadar bağırdımki Arda'nın attıgı golden sonra
MUHLIS
06-11-2008, 08:58 PM
Hadiiiii!!!!!!!!!! Ay yildizlar!!!! Sizi sadece Turkiye degil Azerbaijan, Ozbekistan, Turkmenistan, Kazakhstan, Kirgizstan ve diger cok olkelerde tutiyorlar.
En azi 6 point almaliyiz!!!
KOYUNCU
06-11-2008, 10:49 PM
Sesim Kisildiiiiiiiiiiiiiiiiiii
En Buyuk Turkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem.
İlk defa kız ve çocuk düşünmeden bir gece geçirdim be. AKlım fikrim Aslanlarımızdaydı(tuncay danası hariç)
Fatih Terim'e rağmen !
Nerden bilebilirdik yazın ortasında yağmur yağacağını diyor Terim !Oynadığın yer Sahra çölü değil Mr.İsviçre.Havayı koklayamıyorsan önünde iletişim araçları var !
İlk yarı futbolcuların soyadı gibiyidik.Balta,topal...
İkinci yarı Terim'in kulağını biri çekmiş olmalı.Kazım'ı ikinci yarının başında sokması gerekirken yine Terim'liğini yaptı.Aferin ona...
Emre ile Tümer'i tombaladan milli takıma seçtiği için millet boşuna eleştirmedi.
Birde Tuncay ! Adama gütmesi için 2 öküz versen.3 öküz olarak geri dönerler...
hehe Tuncay okuz gudebilir miydi o yesilikte bilinmez ama
gece gece moralim bozuluyordu az kalsin...
kazak kanalindan seyrettim, ulan bizimkilerin futbol spikerligi bir baska ya
10 dakika rus, 10 dakika da kazak mikrofonu devraliyor... birbirinin dedigini tercume edip duruyorlar...
mac coktan yarilamis oluyor... Kendin seyret kendin anla yani...
boyle bir zulme ragmen sabah namazini uyuklamadan sevincle kilip yattim :)
http://image.haber7.com/haber/121947.jpg
http://image.haber7.com/haber/121948.jpg
http://image.haber7.com/haber/121949.jpg
Yazııık, yazııık...:lol:
İlk defa kız ve çocuk düşünmeden bir gece geçirdim be.
:shock: Seni bu yüzden içeri attırırdım ancak ben kesin yanlış anlamışımdır yani inşallah:D
KOYUNCU
06-12-2008, 02:17 AM
Yazııık, yazııık...:lol:
:shock: Seni bu yüzden içeri attırırdım ancak ben kesin yanlış anlamışımdır yani inşallah:D
Kız ve çocuk sana ne gibi geliyor, Allahın sapığı :D
Yani evlenip çocuklu aile oşlmak hayali gütmedim, her gece veya yalnız kaldığımda hayaller kurarım
Bu sefer hayal etmeye fırsat kalmadı onu demek istedim
PRENSBARAN
06-12-2008, 02:46 AM
Allah çok şükür sonunda güzel bir galibiyet aldık. Özellikle İsviçre basınının o karikatürüne çok kızmıştım şimdi çok iyi oldu. 3-1 alırız demiştim ama 2-1'de iyi bir skor. Bakalım artık darısı grupttan çıkmaya :)
Bilge_Kagan
06-12-2008, 03:58 AM
Su macin gollerini birisi atsa bir yerlere de izlesek he mi ?
KOYUNCU
06-12-2008, 04:25 AM
Su macin gollerini birisi atsa bir yerlere de izlesek he mi ?
uefa.com dan ve tumspordan ayrıntıları izleyebilirsin
KOYUNCU
06-12-2008, 04:26 AM
Hadiiiii!!!!!!!!!! Ay yildizlar!!!! Sizi sadece Turkiye degil Azerbaijan, Ozbekistan, Turkmenistan, Kazakhstan, Kirgizstan ve diger cok olkelerde tutiyorlar.
En azi 6 point almaliyiz!!!
Kosovada meydanda 3000 kişi izlemiş
Òþëüïàí
06-12-2008, 06:41 AM
Masallah millilerimizi tebrik ediyorum, simdi cekleri de bir elesek...
Ceklerle macta beraber kalirsak penalti serisi olacakmis... Insallah yeneriz...
Bilge_Kagan
06-12-2008, 06:44 AM
Penaltilara kalirsa isimiz cok zor. Bir tarafta dunyanin -bence- en iyi kalecisi Cech, ote tarafta bizim Volkan ( ki hic guven vermiyor Volkan ).
Penaltilara kalmadan dumduz bizim olsun da sinir harbi yasamayalim :)
KOYUNCU
06-12-2008, 06:48 AM
Dün uzbek sitelerinde ilgiyi gördümde, valla bu kadar beklemiyordum.
Onların bize ilgisizliği başarısızlığımızdan mış.
Yoki batılıların yarısı kadar başarı kazansak, adımıza destanlar duzecekler demekki
Veya fan kuluplaeri açacaklar felan
Manu ya yaptıkları gibi
Bu kadar ilgi beklemiyordum.
2 saat boyunca chatte hayat durdu, herkes maça kitlendi
PRENSBARAN
06-12-2008, 06:51 AM
Penaltilara kalirsa isimiz cok zor. Bir tarafta dunyanin -bence- en iyi kalecisi Cech, ote tarafta bizim Volkan ( ki hic guven vermiyor Volkan ).
Penaltilara kalmadan dumduz bizim olsun da sinir harbi yasamayalim :)
Arkadaşlar bu maç penaltılara falan kalamaz. Beraberlik durumunda UEFA sitesinde yayınlanan kurallara göre " UEFA sıralamasında önde olan" takım çıkar ve maalesef ÇEK Cumhuriyetinin puanı bizimkinden çok. Yani Uefa sıralamasında bizden öndeler. Yenmekten başka çaremiz yok!!
KOYUNCU
06-12-2008, 07:14 AM
Arkadaşlar bu maç penaltılara falan kalamaz. Beraberlik durumunda UEFA sitesinde yayınlanan kurallara göre " UEFA sıralamasında önde olan" takım çıkar ve maalesef ÇEK Cumhuriyetinin puanı bizimkinden çok. Yani Uefa sıralamasında bizden öndeler. Yenmekten başka çaremiz yok!!
Eğer maç hakları olmasa öyle olurdu
Ancak son maç puanları ve avarajları eşit takımlar arasında olur ve eşitlik bozulmaz ise, takımlar seri penaltılara gidecek
Aybike
06-12-2008, 07:52 AM
Tebrikler Fatih Hocam..
Kiskanclara inatttttttttttttttt....
PRENSBARAN
06-12-2008, 07:53 AM
Eğer maç hakları olmasa öyle olurdu
Ancak son maç puanları ve avarajları eşit takımlar arasında olur ve eşitlik bozulmaz ise, takımlar seri penaltılara gidecek
Şuan tekrar kontrol ettim. Aslında UEFA'da son kural o şekildeydi ama yapılan açıklamada bu kuralın kaldırılıp penaltılara gidilmesi kararlaştırılmış. Resmi bilgi henüz yok ama bu akşam kesinleşir sanırım.
Tebrikler Fatih Hocam..
Kiskanclara inatttttttttttttttt....
Hahahahaha
İsviçreli kameramanlar bile saha kenarında şaklabanlık yapan adamı görünce maçı bırakıp sık sık onu ekrana getirdiler...
Aybike
06-12-2008, 08:05 AM
hadi ordan..Adam tam karizma..gozlerini alamadilar ondan..Aslan Hocam benim..
catla oguzzzzzzz catlaaaaaaaaaaaaaaaaa...:)
hadi ordan..Adam tam karizma..gozlerini alamadilar ondan..Aslan Hocam benim..
catla oguzzzzzzz catlaaaaaaaaaaaaaaaaa...:)
Eyi
Çaaaaaaaaaattttttttttt :lol:
KOYUNCU
06-12-2008, 08:06 AM
Hahahahaha
İsviçreli kameramanlar bile saha kenarında şaklabanlık yapan adamı görünce maçı bırakıp sık sık onu ekrana getirdiler...
İiy işte akıllarını dagıtıyormuş
Hırvatistan 1111111111111 Deutschland Zeroooooooooo :cool:
KOYUNCU
06-12-2008, 11:30 AM
Hırvatistan 1111111111111 Deutschland Zeroooooooooo :cool:
Hırvatistan 2
Seckjin Khan
06-12-2008, 11:35 AM
Hırvatistan 2
Croatia is bubble over :lol:
KOYUNCU
06-12-2008, 11:40 AM
podolski atti 2-1
Seckjin Khan
06-12-2008, 11:41 AM
podolski atti 2-1
Podolski bu gollerin yarısını Polonya formasıyla atsaydı Krallar gibi muamele görürdü Polonya'da...
ama ne yazık ki şimdi vatandaşlıktan çıkarılacak :lol:
KOYUNCU
06-12-2008, 11:42 AM
Podolski bu gollerin yarısını Polonya formasıyla atsaydı Krallar gibi muamele görürdü Polonya'da...
ama ne yazık ki şimdi vatandaşlıktan çıkarılacak :lol:
Hkana yakın dunku maçın yarısı galatasarayda oynasaydı, şimdi gs de 10 numaranın vazgeçilmezi olurdu
Karayılan
06-15-2008, 05:58 AM
Valla ona bakarsanız Cezayir asıllı oyuncular Cezayir milli takımında oynaysaydı Brezilya'nın adı sanı unutulurdu :lol:
yavuz
06-15-2008, 06:08 AM
Kazim Kazim, Ingiltere'de oynasaydi, Ingiltere Euro 2008'de olurdu. :cool:
Hatta Aurelio, Brezilya'da oynasaydi, onlar da olurdu simdi Avusturya'da. :lol:
vs. vs.
Qarama
06-15-2008, 07:08 AM
Kazim Kazim, Ingiltere'de oynasaydi, Ingiltere Euro 2008'de olurdu. :cool:
Hatta Aurelio, Brezilya'da oynasaydi, onlar da olurdu simdi Avusturya'da. :lol:
vs. vs.
vaybe... Brezilya bile girmi$ AB'ye bir Türkiye giremedi :lol:
Atropatena
06-15-2008, 02:15 PM
bu ne komandadir, ayiiiib (((((((
Atropatena
06-15-2008, 02:19 PM
Yalniz azeri Servet Cetin yaxshi oynanyir :D Bir de Volkan, amma Volkana oyunchular yardim etsinler gerek
Atropatena
06-15-2008, 02:24 PM
2:1 )))))
Atropatena
06-15-2008, 02:25 PM
Men danishmasaydim qol gelmeyecekdi :D
Atropatena
06-15-2008, 02:36 PM
2:2 qooooooooool . Hamisi menim danismaqima gore olur :D
Atropatena
06-15-2008, 02:38 PM
3-1
Turkiye men tekbashina senin qalib gelmene sebeb oldum, tek tenha burada :D
Şehbir
06-15-2008, 02:39 PM
TÜRKİYE 3
ÇEK CUMHURİYETİ 2
VOLKAN KIRMIZI KART GÖRDÜ...
Òþëüïàí
06-15-2008, 02:46 PM
Ceyrek finaldeyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
dila73
06-15-2008, 02:51 PM
göz yaşlarımı tutamıyorummm kelimeler bitttiiiiiiiiiii
Seckjin Khan
06-15-2008, 02:52 PM
2-0 ken dediğim tek şey 1 gol atarsak devamı gelir...
ve geldi 2-2 olduğunda daha 3 ü atacağız dedim
ve attık...
Çeyrek Finaldeyizzzzzzzz!
serenity
06-15-2008, 02:54 PM
Turk arkadaslari tebrik ediyoruz :);)
son dakikalerde 2 gol..
Çek cumhuriyati:2--Turkiya:3
Goooooooooooooooooooal
sesim kesildi
Hepinizi tebrik ediyorum!!!
Hepsi inançtandır. İşte maç böyle çevirilir
Atropatena
06-15-2008, 02:57 PM
Bizde burada kuchelere chixib fanatlar :D
Atropatena
06-15-2008, 02:59 PM
Tekbashina sizin uchun canli yayim qurmushdum bir saq ol deyen yoxdur :D
VACHACH
06-15-2008, 03:08 PM
ya ne bicim guzel bir oyun oldu ya!!!! inshaallah boyle guzel oyunla giderse, Turkiye hepsini kazanacadir!!!
YARASA
06-15-2008, 03:17 PM
Türkiye 3 - 2 Çek
Tebrikler... İnşallah finalda :lol:
Aybike
06-15-2008, 03:30 PM
ZDF den izledim..
2-0 ken bile yorumcu Imparator bu maci alir diyordu.Ben ise agliyordum hirsimdan..
Fatih hocam seni yaradana KURBANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN.
Ayaklariniz dert gormesin fatihin aslanlari...
Dilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende salya sumuk agliyorum...
Atropatena
06-15-2008, 03:51 PM
Yaqish=yaqmur yaqmasa Turkiye oynamir demeli :D
Tabriz_Han
06-15-2008, 04:37 PM
Burada herkes sevincten agliyor, bagra bagra sesimi kayip etim artik sadece yazabilirim :P
odish
06-15-2008, 04:42 PM
Na bicim, na super match oldu ya ...:) !!!!
haydi aslanlar ,,, InsaAllah Turkiye finalda !!!
Aybike
06-15-2008, 04:46 PM
Kupa bizim...Insallah.
Bu arada Hirvatlar cirkef bir millettir...Macta olay cikmaz insallah..Bizimkiler zirhla ciksin..
Kiracaklar bu kesin..
Özbekler, Millilerin başarısına seviniyor
Maç esnasında Türkiye'nin 2-0 mağlup duruma düştüğü sırada İzmir'de 2006'da oynan özel karşılaşmayı dikkat çeken Özbek spiker, bu karşılaşmada da Çeklerin önce 2-0 ön geçtiğini ve daha sonra Ümit Karan'ın gölleri ile Türkiye'nin durumu 2-2 yaptığını hatırlattı.
Özbek spiker, maç esnasında yine Çek Cumhuriyeti'nin 2-0 önde olduğu sırada başka bir ilginç hatırlatmada daha bulundu. Özbek spiker, geçtiğimiz yıl Özbekistan Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü görevinden ayrılan Rus çalıştırıcı Valeriy Naponyaşi'nin 'Avrupa 2008' ile ilgili spor kanallarına yaptığı değerlendirmede: "Türkiye, İsviçre ve Çekleri yenerek çeyrek finale çıkacak." dediğini dile getirdi.
İsviçreli hakem Peter Fröjdfeldt'in bitiş düdüğüyle ise spikerin ilk dediği söz ise şu oldu: "Evet Naponyaşi siz gerçekten haklı çıktınız; Türkiye zoru başardı ve çeyrek finalde."
Özbek spiker, Türkiye'nin 2-0'lık durumdan skoru 3-2'ye getirmesini ise "İşte azmin zaferi. Çek'ler, Türk futbolcularının azmine boyun eğdi. Ve Türkiye çeyrek final yolcusu." ifadelerini kullandı.
Bu arada, bazı Özek spor muhabirleri ise maç bitimiyle CİHAN'ı arayarak tebriklerini dile getirdiler.
MUHLIS
06-15-2008, 06:47 PM
Ilk mactan sonra Fatih Terime cok kizmistim.....ama bu mactan sonra uzur dilemekten baska carem yok.
Ne tatli uzur bu? Kimseden uzur dilerek bu kadar sevinmemistim!
MUHLIS
06-15-2008, 06:51 PM
Hakan Yakina bir hitap: Ayrilani ayi yer!(O'zbekce/Eski Turkce atasozunun tercumesi)
KOYUNCU
06-16-2008, 12:07 AM
Na bicim, na super match oldu ya ...:) !!!!
haydi aslanlar ,,, InsaAllah Turkiye finalda !!!
Gercekten aslanlar. Servet, emre, arda, hakan, m.topal
KOYUNCU
06-16-2008, 12:09 AM
Turk arkadaslari tebrik ediyoruz :);)
son dakikalerde 2 gol..
Çek cumhuriyati:2--Turkiya:3
Biz bize 1 gelen 5-10 geliriz. Bak bir teşekkür ettin içteni, karşılığında içten 6-7 teşekkür aldın:D
Atropatena
06-16-2008, 01:09 AM
Bizde indi gece sherede bash verenleri gosterirler, dehshet :D
2-0 geriye düştükten sonra bu tür maçlarda son 20 dakika 3-2 yapmak mucizedir.Bu mucizeyi gerçekleştirenleri tebrik ediyorum...
Hanedan
06-16-2008, 01:48 AM
Özbekler, Millilerin başarısına seviniyor
Maç esnasında Türkiye'nin 2-0 mağlup duruma düştüğü sırada İzmir'de 2006'da oynan özel karşılaşmayı dikkat çeken Özbek spiker, bu karşılaşmada da Çeklerin önce 2-0 ön geçtiğini ve daha sonra Ümit Karan'ın gölleri ile Türkiye'nin durumu 2-2 yaptığını hatırlattı.
? Eksik bilgi.. Ya da yanlış.;)
KOYUNCU
06-16-2008, 01:52 AM
? Eksik bilgi.. Ya da yanlış.;)
Neresi eksik, 2-0 bizi yenerlerken biz umitin harika golleriyle 2-2 yapmışdık.
Ancak ilk maçı 2-0 kazanan çekler geçmişdi
BoRaN
06-16-2008, 02:03 AM
Korku filmi gibi maç galiba bunu sadece biz becerebiliriz:? Allahtan Sonu muhteşemdi Herkesi tebrik ediyorum... Bana kalırsa daha iyi bir kadroyla bu sıkıntılara düşmedende bu sonuçları alabilirdik Ama Bu seferde bu kadar adranelin yüklemesi olurmuydu tabiki olmazdı...Teşekkürler Türkiye Teşekkürler Milli takım...
http://img187.imageshack.us/img187/7254/32706864fa0.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/7716/10cj2.jpghttp://img254.imageshack.us/img254/821/17601989dq5.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/6465/83635056zo3.jpghttp://img254.imageshack.us/img254/791/78331487iu7.jpg
http://img254.imageshack.us/img254/9427/23184486wh7.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/6397/18070289ct5.jpg
yavuz
06-16-2008, 03:43 AM
Hakan Yakina bir hitap: Ayrilani ayi yer!(O'zbekce/Eski Turkce atasozunun tercumesi)
Bizde; "Suruden ayrilani kurt kapar." ;)
...
Yahu dun ne macti arkadas oyle... Bu Nihat ne zaman gidecek de gercek Nihat gelecek diye bekledim, son 5 dakika geldi. Sira gercek Tuncay'lari, Hamit'leri, Kazim'lari gormede...
Ama ben yine umitsizim, Viyana'ya gidiyoruz filan diyorlar. Ne zaman gitmissek, elimiz bos donduk Viyana'dan. Seytanin bacagini kirabilecek miyiz bu sefer bilmiyorum. :rolleyes:
KOYUNCU
06-16-2008, 03:45 AM
Bizde; "Suruden ayrilani kurt kapar." ;)
...
Yahu dun ne macti arkadas oyle... Bu Nihat ne zaman gidecek de gercek Nihat gelecek diye bekledim, son 5 dakika geldi. Sira gercek Tuncay'lari, Hamit'leri, Kazim'lari gormede...
Ama ben yine umitsizim, Viyana'ya gidiyoruz filan diyorlar. Ne zaman gitmissek, elimiz bos donduk Viyana'dan. Seytanin bacagini kirabilecek miyiz bu sefer bilmiyorum. :rolleyes:
Tarihi iyi bilmiyorsun galiba.
Biz viyanada ihanet oldugu için yenildik.
İhanet olmasaydi yenilmezdik
İnşallah şimdi ihanet olmayacak
yavuz
06-16-2008, 03:53 AM
Tarihi iyi bilmiyorsun galiba.
Biz viyanada ihanet oldugu için yenildik.
İhanet olmasaydi yenilmezdik
İnşallah şimdi ihanet olmayacak
Insallah...
Òþëüïàí
06-16-2008, 04:37 AM
Ya arkadaslar son dakikada Volkan'i niye attilar anlamadim gitti )))
Bati basininda bir manset: Turk kahvesi sonradan geldi :D
Ya arkadaslar son dakikada Volkan'i niye attilar anlamadim gitti )))
Bati basininda bir manset: Turk kahvesi sonradan geldi :D
Efelik yapmaya kalktı.Son dakikada rakibini topsuz alanda sert bir şekilde itmeye kalkıp birde bunu hakemin gözleri önünde yapmaya kalkınca zaten meyilli olan hakem anında kırmızı çıkarttı...
KOYUNCU
06-16-2008, 04:47 AM
ya msn başlıkları, gırgırlar
yavuz
06-16-2008, 05:56 AM
Efelik yapmaya kalktı.Son dakikada rakibini topsuz alanda sert bir şekilde itmeye kalkıp birde bunu hakemin gözleri önünde yapmaya kalkınca zaten meyilli olan hakem anında kırmızı çıkarttı...
Ittigi adam Jan Koller degil mi? Dev gibi adam dokununca nasil duser yere anlamiyorum... :rolleyes:
KOYUNCU
06-16-2008, 07:26 AM
Ittigi adam Jan Koller degil mi? Dev gibi adam dokununca nasil duser yere anlamiyorum... :rolleyes:
cirkefligin daniskası.
Dedem derdi evladım hiç mi hırsızda suç yok.
Kollerde hiç mi suc yok.
Aybike
06-16-2008, 10:19 AM
atropetana..sen hic susma hep danissssssssssssss..:)
Atropatena
06-16-2008, 11:11 AM
Bashlayaram danishmaqa, bir de gorersiz ki, chempionat qurtarib, Turkiye kuboku alib,
amma men danishiram deye stadiondan chixib gelmek bilmir, ozu-ozuyle oynayir :D
Bashlayaram danishmaqa, bir de gorersiz ki, chempionat qurtarib, Turkiye kuboku alib,
amma men danishiram deye stadiondan chixib gelmek bilmir, ozu-ozuyle oynayir :D
Takımı şampiyon yap Türkiye'de benden sana 'Künefe' :cool:
LIBRA
06-16-2008, 11:26 AM
arkadaslar turkiye takimi kazandiginda bir hayran orada kalp krizinden hayatini kaybetmis! Bu kadar fanbatik olunmaz ki.... =( Allah rahmet eylesin
TurkKizi1985
06-16-2008, 11:28 AM
Hani isvicreye karsi oynarken isvicreliler kirmizi beyaz, biz yunanmis gibi turkuaz (bence acik mavili) formayi giydikya, cok garibime gitmisti, zaten macin basini kacirmistim, tam hakan diye isvicreli birisi bizim kaleyede golu atti, bende bizim hakan zannetim, bizim takim zannetmistim, sonradan jeton dustu megersem, isvicreymis, anlamadigim sey bize neden ilk basta o igrenc renkli formayi giydirdiler? bizim kendi secme hakkimizda mi yok
TurkKizi1985
06-16-2008, 11:37 AM
Vallaha ben sunu soyliyim, bu cek oyuncularda hollywood icin yahutta bollywood icin iyi aktorler cikar, habire kendilerini yerlere attilar, bizim oyunculara ona bakarsan ayak mayak atildi, onlar gene erkek gibi kalktilar oynadilar, zaten ordada bir tane gicik bir hakem vardi, adam habire bize kart cekti, her seye ama ya, olaz ya, adam ya bizden nefret ediyor ya da cek asilli yada esi cek yada kart gostermek adamda hobby olmus, ama genede kazandik ya, oh canima degsin!:lol:
KOYUNCU
06-16-2008, 11:52 AM
atropetana..sen hic susma hep danissssssssssssss..:)
antropetana seni,n soy ismin danışan olsun bundan sonra
:D
Atropatena
06-16-2008, 12:01 PM
antropetana seni,n soy ismin danışan olsun bundan sonra
Olsun, bezi adamlarin soyadindan milyon defe yaxshidir ki :lol:
Aybike
06-16-2008, 12:50 PM
Sayin Atropatena Danisan..:)
Sen danis..Bizim takim kupayi alsin ,sana 1 haftalik guneyde tatil var benden ,her sey dahil..Ama tek kisilik..:) Oldumu?
Bu hic susmaz gari..:)
Turkkizi,turkuvaz turk rengi demek..Yani tum dunya ona turk rengi diyor..Mavi diiiiiill.:)
Fena da degildi hani..Ama´ biz BAYRAK rengini tercih ediyoruz...Kan kirmizi ..
Qarama
06-16-2008, 12:56 PM
Türkis
Turquoise
Turchese
Turquesa
degi$ik dillerde Turkuvaz kelimesi, fark ettiysen icinde hep Türk kelimesi geciyor ;)
$imdi o renk yinedemi nebicim?
yavuz
06-16-2008, 01:51 PM
anlamadigim sey bize neden ilk basta o igrenc renkli formayi giydirdiler? bizim kendi secme hakkimizda mi yok
Takimlar kendileri belirler formalarini. Bir home, bir away formasi vardir her takimin. Biri acik renkli olur genelde, biri koyu... Bizim acik renkli formamiza da turkuaz uygun gorulmus; iyi de olmus.
KOYUNCU
06-16-2008, 01:55 PM
Sen danis..Bizim takim kupayi alsin ,sana 1 haftalik guneyde tatil var benden ,her sey dahil..Ama tek kisilik..:) Oldumu?
Turkkizi,turkuvaz turk rengi demek..Yani tum dunya ona turk rengi diyor..Mavi diiiiiill.:)
Sende azerilere hep kıyak geçiyon
Damatın mı azeri, kocan mı azeri nedir sende bu azeri hastalığı
Bana çok gör 1 gecelik tatili, azeriye 1 hafta ver
Aybike
06-16-2008, 02:16 PM
Damadim usakli ..
Kocam (canim bidenem herseyim obur yarim dunya ve ahiret esim) samsunlu..
Ben Izmirliyim...
Bak Allahin gonyalisi..Onca danisan dil yoran ( Milli takimim icin ) Azeri...Menim ona canim gurban..
Ama sanada tatil sozum olsun..:) Gel bi istanbula seni iyi bir agirlayalim..basim gozum ustune...
KOYUNCU
06-16-2008, 02:18 PM
Damadim usakli ..
Kocam (canim bidenem herseyim obur yarim dunya ve ahiret esim) samsunlu..
Ben Izmirliyim...
Bak Allahin gonyalisi..Onca danisan dil yoran ( Milli takimim icin ) Azeri...Menim ona canim gurban..
Ama sanada tatil sozum olsun..:) Gel bi istanbula seni iyi bir agirlayalim..basim gozum ustune...
İstanbulda agırlyacak cok, kayseriyide saglama aldık, uşakta saglam, izmiride garantiledik.
Ama antalyada henuz yok
Hem merak etme, bizimkiler bir başarılı olsun tum turk dunyasi sevinir. Bir antropena ile sınırlı değil.
Bak biz türkistan bölümünde 10 sayfa yapamadık, spor bölümünde uzbekler turkiya sayfasini 20-25 sayfa yaptı
Aybike
06-16-2008, 02:22 PM
ANTALYA da benden .:)
KOYUNCU
06-16-2008, 02:25 PM
Bak 3 konu eskittiler turkiya maçlarıyla ilgili.
Bak ne kadar çok sevindiler.
Allah onlardan razı olsun
http://forum.arbuz.com/showthread.php?p=989842#post989842
Atropatena
06-17-2008, 12:33 AM
Ay paxil ve qisqanc Koyuncu, tek bir azeri forumunda Turkiye- Chexiya oyunu 30 sehifedir, hele yuzlerle bashqa azeri forumlarini demirem, hamisini yixsaq 1000 sehife eder, inamirsansa link verim, amma choxusu rus dilindedir, Azerbaycandaki ruslar da Turkiye fanatlaridir.
Aybike, InshAllah Turkiye kuboku alar, nezir demishem :) Ya da heeec olmasa 2-ci olar, Potruqaliyadan qorxuram :D
KOYUNCU
06-17-2008, 12:37 AM
Ay paxil ve qisqanc Koyuncu, tek bir azeri forumunda Turkiye- Chexiya oyunu 30 sehifedir, hele yuzlerle bashqa azeri forumlarini demirem, hamisini yixsaq 1000 sehife eder, inamirsansa link verim, amma choxusu rus dilindedir, Azerbaycandaki ruslar da Turkiye fanatlaridir.
Aybike, InshAllah Turkiye kuboku alar, nezir demishem :) Ya da heeec olmasa 2-ci olar, Potruqaliyadan qorxuram :D
Evet hayran olduklarını biliyorum azerilerin.
Şu azeriler çok yahşi kişiler valla
Onları çok seviyorum
Kızdırmak daha çok hoşuma gidiyor:D
KOYUNCU
06-17-2008, 02:01 AM
Bana üye olduğun forumlardan 5-6 tanesini yassana
Benim sürekli yazdığım 2 tane var, onlarda, çok yavaş
TurkKizi1985
06-17-2008, 02:37 AM
Ya tamam, orda haklisin, ama bence biz formada bayrak rengini tercih edelim, en guzeli o :lol:
Ya tamam, orda haklisin, ama bence biz formada bayrak rengini tercih edelim, en guzeli o :lol:
Kırmızı rengin rakip üzerine psikolojik baskı yaptığı kanıtlanmış bir olay.Öte yandan Turkuaz rengi çok sevmeme rağmen bu formada vasatı aşamadı...
Hırvatistan gibi Türkiye'ninde kendine özgün bir forması olmasını isterdim.
KOYUNCU
06-17-2008, 02:47 AM
renkte turku adı geçse ne olacak
Onemli olan başarıda geçmesi
Zaten sen başarılı olduktan sonra sırf gara olsan bile herkes yazar ve o renk senle özdeşleşir.
Bu bakımdan turkuazın bir önemi yok
Bence yoğun kırmızı bizi atalarımızı temsil eidyor
Karşıya psikolojik baskı kurabilir.
Atropatena
06-17-2008, 03:08 AM
Bana üye olduğun forumlardan 5-6 tanesini yassana
Benim sürekli yazdığım 2 tane var, onlarda, çok yavaş
rus dilindedir , rusca bilirsen?
KOYUNCU
06-17-2008, 03:23 AM
rus dilindedir , rusca bilirsen?
geberme emi, ruslardan nefret ettiğimi bilmiyersen, yoksa kızdırmak için danışırsen
Atropatena
06-17-2008, 04:19 AM
seninle her shey aydindir :D
KOYUNCU
06-17-2008, 05:00 AM
seninle her shey aydindir :D
Seninle de herşey aynidir:D
Atropatena
06-17-2008, 05:04 AM
sen get oxumaqi oyren hele, men AYDINDIR dedim, AYNIDIR demedim :D
KOYUNCU
06-17-2008, 05:06 AM
sen get oxumaqi oyren hele, men AYDINDIR dedim, AYNIDIR demedim :D
Biliyorum, bende ele okudum zaten.:D
Yokmu hiç latin alfebesinde
Atropatena
06-17-2008, 05:09 AM
Seninle de herşey aynidir:D
AYNI yox, A_Y_D_I_N !!! Anladinmi???:twisted:
KOYUNCU
06-17-2008, 05:13 AM
AYNI yox, A_Y_D_I_N !!! Anladinmi???:twisted:
Sen aydin dedin, ben bilerek ayni dedim
Yokmu latince dile bildiğin güzel hareketli forum
Gobustan
06-17-2008, 05:22 AM
Tebrik eliyirem, bize çox böyük heyecan yaşatdılar. İnşallah 1/4-de Xorvatları da yenerik.
Atropatena
06-17-2008, 05:26 AM
Yokmu latince dile bildiğin güzel hareketli forum
var, amma men orada yoxam, dava salmaqa adam olmayacaq :D
KOYUNCU
06-17-2008, 05:28 AM
var, amma men orada yoxam, dava salmaqa adam olmayacaq :D
varsa mana bir ses versen:D
Söylede girelim
Qarama
06-17-2008, 11:41 AM
formalar'da Türk bayragi var :)
http://www.tumspor.com/photos-inner/636603032.jpg
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.