PDA

View Full Version : Prens Baran bey hk...

oğuz
05-28-2008, 07:46 AM
Geçenlerde Capon beni aradı;

Abi askere gitmeden önce bi yerlerde buluşup birazsohbeti endam edelim diye.Bizim ofiste buluşup sonrasında Aspava hazretlerinin oraya doğru Capon'un bir arkadaşı ile birlikte çıktık...

Aspava adlı arkadaş parayı bulmuş olaki ogün o saatte mekanı kapatıp,temizlik yaptırmakla meşguldü.Bizde hiç rahatsız etmelim dedik bastık aracın gazına...

Yolda hem afiyet olsun yapıp hemde sohbet edeceğimiz bir yer ararken Capon bizi Konyalı adlı mekana götürdü...

Burda yedeğimiz mevlana special ve yayık ayranına ben doyamadım arkadaşlar.Hele hele sac arası diye tabir ettikleri bir tatlı getirdilerki ben böyle bişi görmedim bugüne kadar. Bundan sonra nerde bir Konyalı görsem hatırını sormadan geçmem :mrgreen:

Bu koşturmaca,bizim ofisteki sohbet,yolculuk,konyalı ve en önemlisi konyalıdan sonraki araçta yaptığımız sohbetten sonra Capon'un yanındaki Baran'ı ben çok sevdim.

http://forum.arbuz.com/gallery/data/500/medium/baranbey_2_.JPG

(Forumun resim bölümüne asıldığı için bende izinsiz aldım :mrgreen:)

Bugün forumun resim bölümünde dolanırken Baran7ın resmini gördüm ve o anda jeton düşüt.O Baran bizim Baran'dı...

Forumda Boran'ımızdan sonra Baran'ımızda var.ben kendisini çok sevdim sizlerde sevin :mrgreen:

Ogün ile ilgili çekilmiş 3-4 tane resim vardıki maalesef sizlere ömür olmuş.Neyse Konya'nın etli ekmeği ile mevzuya son vereyim...

http://www.tarihibursaiskender.com/images/urun/b/kebap/konyaetli.jpg

oğuz
05-28-2008, 07:51 AM
Sağ alt köşede Mevlana special :cool:

mustafa06
05-28-2008, 08:00 AM
Hocam daha dun konyadaydım. Her gittigimde kesinlikle fırın kebabı yerim. dunde oyle oldu.
shiimdi senin resimlere bakınca acıktım. ne yapsak acep. :)

oğuz
05-28-2008, 09:04 AM
Hocam daha dun konyadaydım. Her gittigimde kesinlikle fırın kebabı yerim. dunde oyle oldu.

Valla Mustafa abi aslında resimleri Milleti biraz gaza getirmek için koydum.Belki kebap,mebap ayağına bir organizasyon yaparız :mrgreen:

KOYUNCU
05-28-2008, 10:42 AM
Sen adamı delirtmeye mi çalışıyorsun
Sabır mı olcuyon:twisted:

KOYUNCU
05-28-2008, 10:43 AM
Valla Mustafa abi aslında resimleri Milleti biraz gaza getirmek için koydum.Belki kebap,mebap ayağına bir organizasyon yaparız :mrgreen:
Anlamadı sanma. Daha bu son yazdıgna gelmeden anladım hatta diyeyim ki
Sözün mvgün bir mevlana ile olacaksa senin nezdinde adamdan sayılacaksan havzanı kapatalım diyeyim dedim kendi kendime

MUHLIS
05-28-2008, 01:35 PM
Prens Baran kimdir?

Mgas
05-28-2008, 02:50 PM
"Bir mevlana special, kankiye de bir iscandear, icecek olarak beyaz sarap alalım...hahaha Allah kahretsin bizi ne kadar elitiz, ne kadar gavuruz boyle..."

Mevlana special...iyimis :D

Etli ekmek, lahmacun, sac kavurma, fırında tandır... genelde yedigimiz seyler bizim buralarda. Oraya gelip lokanta acmak lazım "Battal uzeri et, Battal Special, İscandear, Bıcak arası kasık ortası analı kızlı kofte...."

NativeAmerican
05-28-2008, 02:53 PM
@Oguz!
Yeter yaptiginiz eziyetler! Yurtdisinda yasiyoruz diye bu yemekleri bulamiyoruz diye kiskandirmaya ne gerek var!
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh hhhhhhhhhhh!!!
Koymayin su resimleri cok pis tahrik oluyorum!
off offff!

"Bir mevlana special, kankiye de bir iscandear, icecek olarak beyaz sarap alalım...hahaha Allah kahretsin bizi ne kadar elitiz, ne kadar gavuruz boyle..."

Mevlana special...iyimis

Etli ekmek, lahmacun, sac kavurma, fırında tandır... genelde yedigimiz seyler bizim buralarda. Oraya gelip lokanta acmak lazım "Battal uzeri et, Battal Special, İscandear, Bıcak arası kasık ortası analı kızlı kofte...."

ya pardon Mgas ama birilerini ziyaret etmistim kurban bayrami zamaninda, koyunun toplarini mangalda pisirip yiyorlardi. Oyle bir spesiyal varsa bunun adi ne olurdu??

Mgas
05-28-2008, 03:06 PM
ya pardon Mgas ama birilerini ziyaret etmistim kurban bayrami zamaninda, koyunun toplarini mangalda pisirip yiyorlardi. Oyle bir spesiyal varsa bunun adi ne olurdu??

Bizim buralarda toplara "takım" derler. Takım "team" den gelme zaten "team special" diye dayayalım gitsin, afilli olur ;)

Ay dun bir tim speysıl yedim, manyaktı!
Koc dassaaaı
Hayır!!! Tim speysıl
Haa... :lol:

mustafa06
05-28-2008, 04:54 PM
Sen adamı delirtmeye mi çalışıyorsun
Sabır mı olcuyon:twisted:
Shimdiye kadar kendi sabrımı olcmeyi beceremedim ki, sizinkini olceyim:)
gece yarısı tv de yemek programı olurmu? yapıyorlar manyaklar. ozbek kanalı bile yapıyo
hoshuma giden bir tatlı gorunce dayanamıyom gece cıkıp tatlı aramaya bashlıyom. bulamadan donunce buzdolabına saldırıyorum. tabi ertesi gun ''gece bişi yeme saglıgın bozulacak'' diye laf ishitiyoz.

Oguz,
Valla Mustafa abi aslında resimleri Milleti biraz gaza getirmek için koydum.Belki kebap,mebap ayağına bir organizasyon yaparız

o gune kadar napacaz. :) valla kusura bakma ben o kadar beklemem giderim konyalıya yada konyaya yer gelirim:)

KOYUNCU
05-28-2008, 10:38 PM
Shimdiye kadar kendi sabrımı olcmeyi beceremedim ki, sizinkini olceyim:)
gece yarısı tv de yemek programı olurmu? yapıyorlar manyaklar. ozbek kanalı bile yapıyo
hoshuma giden bir tatlı gorunce dayanamıyom gece cıkıp tatlı aramaya bashlıyom. bulamadan donunce buzdolabına saldırıyorum. tabi ertesi gun ''gece bişi yeme saglıgın bozulacak'' diye laf ishitiyoz.

Oguz,

o gune kadar napacaz. :) valla kusura bakma ben o kadar beklemem giderim konyalıya yada konyaya yer gelirim:)
Madem delirtmeye çalışmıyonda neden geldiginde haberimiz olmuyor,
Sonra cıkıp konuşuyorsun ortalıkta

PRENSBARAN
05-28-2008, 10:57 PM
Geçenlerde Capon beni aradı;

Abi askere gitmeden önce bi yerlerde buluşup birazsohbeti endam edelim diye.Bizim ofiste buluşup sonrasında Aspava hazretlerinin oraya doğru Capon'un bir arkadaşı ile birlikte çıktık...

Aspava adlı arkadaş parayı bulmuş olaki ogün o saatte mekanı kapatıp,temizlik yaptırmakla meşguldü.Bizde hiç rahatsız etmelim dedik bastık aracın gazına...

Yolda hem afiyet olsun yapıp hemde sohbet edeceğimiz bir yer ararken Capon bizi Konyalı adlı mekana götürdü...

Burda yedeğimiz mevlana special ve yayık ayranına ben doyamadım arkadaşlar.Hele hele sac arası diye tabir ettikleri bir tatlı getirdilerki ben böyle bişi görmedim bugüne kadar. Bundan sonra nerde bir Konyalı görsem hatırını sormadan geçmem :mrgreen:

Bu koşturmaca,bizim ofisteki sohbet,yolculuk,konyalı ve en önemlisi konyalıdan sonraki araçta yaptığımız sohbetten sonra Capon'un yanındaki Baran'ı ben çok sevdim.

(Forumun resim bölümüne asıldığı için bende izinsiz aldım :mrgreen:)

Bugün forumun resim bölümünde dolanırken Baran7ın resmini gördüm ve o anda jeton düşüt.O Baran bizim Baran'dı...

Forumda Boran'ımızdan sonra Baran'ımızda var.ben kendisini çok sevdim sizlerde sevin :mrgreen:

Ogün ile ilgili çekilmiş 3-4 tane resim vardıki maalesef sizlere ömür olmuş.Neyse Konya'nın etli ekmeği ile mevzuya son vereyim...

Teşekkürler Oğuz Bey. Kalp kalbe karşı derler. Biz de sizi sevdik. Kalpleri kırmadan bazı konuları aktaramya çalıştık arabada. İnşallah sizi üzecek yanlış birşey söylemedik.
Bu arada Resimlerin kaybolduğuna üzüldüm. Konya Special gerçekten güzeldi. İstanbul'da iyi yemek yapan yer çok bilmiyorum. Ama burayı ve Konya mutfağını sevdim.
Teşekkürler Oğuz Bey.

oğuz
05-29-2008, 12:40 AM
Ben üzülmem hatta keyif duyarım tartışmadan :mrgreen:

Benim tek keyif almadığım konuşmanın arasına giren capon balıklarıdırki 2200 volt elektirikle ızgara yapasım gelir ;)

Tekrar hoşgeldin...

PRENSBARAN
05-29-2008, 12:51 AM
O capon Balığını bir arayayım iyi aklıma geldi. :)

oğuz
05-29-2008, 01:08 AM
O capon Balığını bir arayayım iyi aklıma geldi. :)

Bu çabuk şımaranlardan...

Teslim oldumu birliğine ?

KOYUNCU
05-29-2008, 01:10 AM
Pekala Niye prens
Ürdün kıralı veya iskenderiyye sultanının oglu torunu mu

PRENSBARAN
05-29-2008, 01:40 AM
Bu çabuk şımaranlardan...

Teslim oldumu birliğine ?
Evet oldu :)

mustafa06
05-29-2008, 01:41 AM
Madem delirtmeye çalışmıyonda neden geldiginde haberimiz olmuyor,
Sonra cıkıp konuşuyorsun ortalıkta

Ortalıkta konushuyom cunku fırın kebabınızın reklamını yapıyom.
ben seviyorumda.
..
Ben planlı hareket edemem ki, Bir gece ansızın gelebilirim konya ya.
Netekim de sabah gelip aksham dondum.
gecen hafta da kırshehirdeydim. grand terme de 2 gun kalıp dondum.

PRENSBARAN
05-29-2008, 01:42 AM
Pekala Niye prens
Ürdün kıralı veya iskenderiyye sultanının oglu torunu mu
PRENSBARAN bir anda aklıma geldi ve hoşuma gitti o yüzden kullandım.

mustafa06
05-29-2008, 02:02 AM
PRENSBARAN bir anda aklıma geldi ve hoşuma gitti o yüzden kullandım.

Evet yakıshmısh.

Bende degishtirsem nasıl olur acaba?
Kral mustafa hich yok,
padisah mustafa var onlarda deli diye biliniyor.
en iyisi ben yine mustafa06 kalayım.

KOYUNCU
05-29-2008, 02:06 AM
Evet yakıshmısh.

Bende degishtirsem nasıl olur acaba?
Kral mustafa hich yok,
padisah mustafa var onlarda deli diye biliniyor.
en iyisi ben yine mustafa06 kalayım.
Mustafa Ramazan Koy
Ayların kralı o nasılsa

mustafa06
05-29-2008, 02:18 AM
Mustafa Ramazan Koy
Ayların kralı o nasılsa

begenmedim.
Prens buyuyunce kral olacak.
Ramazan buyuyunce ne olacak?

En iyisi benim ismim Yalnız Mustafa kalsın.

KOYUNCU
05-29-2008, 02:58 AM
begenmedim.
Prens buyuyunce kral olacak.
Ramazan buyuyunce ne olacak?

En iyisi benim ismim Yalnız Mustafa kalsın.
Kral büyüyünce ne olacaksa, ramazan büyüyünce o olacak.
Rahmetliyi nasıl bilirdiniz:D
..
Sen bilirsin. YalnızEFE gibi de anımsanır

Atropatena
05-29-2008, 05:59 AM
Daq daqa rast gelmez, insan insana rast geler, dunya choooox kichikdir :)

oğuz
05-29-2008, 06:04 AM
Daq daqa rast gelmez, insan insana rast geler, dunya choooox kichikdir :)

Nerden icabetti bu söz şimdi :rolleyes::cool:

Atropatena
05-29-2008, 06:24 AM
Ne soz, basha dushmedim

oğuz
05-29-2008, 06:50 AM
Daq daqa rast gelmez, insan insana rast geler, dunya choooox kichikdir

Kimler karşılaştı ?

Atropatena
05-29-2008, 06:56 AM
Senin turkcen chox pisdir, duz anlada bilmirsen :D

Atropatena
05-29-2008, 06:59 AM
Ne ise, aydin oldu ki, men duz yazmisham, Oquzun ise bashina gelen hadiselerin xronikasindan xeberi yoxdur :D

oğuz
05-29-2008, 07:04 AM
Senin turkcen chox pisdir, duz anlada bilmirsen :D

Bana Türkçe öğretirmisin :mrgreen:

KOYUNCU
05-29-2008, 08:35 AM
Ne ise, aydin oldu ki, men duz yazmisham, Oquzun ise bashina gelen hadiselerin xronikasindan xeberi yoxdur :D
Allah allah, oguzun başına gelenlerden kendisinin haberi yok , ama bu hanımefendinin var.
Cok ajaip garayip konu

mustafa06
05-29-2008, 09:15 AM
Originally Posted by Atropatena
Senin turkcen chox pisdir, duz anlada bilmirsen

Dag daga kavushmaz ama insan insana kavushur deyimini bizde ayrılmak üzere olanlar teselli olsun diye soylerler.
sizin konuya girishiniz bu soz ile olunca,

Oguzda merak etti ve Nerden icabetti bu söz şimdi diye sordu.

Acıkcası bende merak ettim,

oğuz
05-29-2008, 09:21 AM
Mustafa abi itiraf ediyonumki Atropatena İLK KEZ HAKLI !

Öyle bir giriş yapmışımki çok eskilerden bir dost ile karşılaşmış gibi...Aslında Baran'ı tanımam zaten bu forum vesilesi ile oldu...

İtiraf ediyorum Atropatena haklı...ama İLK KEZ :mrgreen:

mustafa06
05-29-2008, 09:26 AM

Öyle bir giriş yapmışımki çok eskilerden bir dost ile karşılaşmış gibi...Aslında Baran'ı tanımam zaten bu forum vesilesi ile oldu...

O vaxt mende sozum diyerem :)
aydin oldu ki, mende duz yazmisham, Oquzun ise bashina gelen hadiselerin xronikasindan xeberin yoxsa men ne diyebilerem. Senin turkcen chox pisise men ne diyerem.

oğuz
05-29-2008, 09:32 AM
O vaxt mende sozum diyerem :)
aydin oldu ki, mende duz yazmisham, Oquzun ise bashina gelen hadiselerin xronikasindan xeberin yoxsa men ne diyebilerem. Senin turkcen chox pisise men ne diyerem.

Ben ondan Türkçe ders alacağım abi.Sanada istersen Azerice alalım :mrgreen:

yavuz
05-29-2008, 09:34 AM
Ben ondan Türkçe ders alacağım abi.Sanada istersen Azerice alalım :mrgreen:

Bana da ortaya bi karisik alsak? :lol:

Atropatena
05-29-2008, 09:39 AM
Allah allah, oguzun başına gelenlerden kendisinin haberi yok , ama bu hanımefendinin var.
Cok ajaip garayip konu
Sene ne?:evil:

Atropatena
05-29-2008, 09:41 AM

ATROPATENA ILK KES haqlidirsa, her 2 postumdan birine niye teshekkur verirsen?:D

oğuz
05-29-2008, 09:41 AM
Bana da ortaya bi karisik alsak? :lol:

Onu,memleketi Konya olanlardan isteyeceksin...

Bizde çökelik çalışır :mrgreen:

oğuz
05-29-2008, 09:42 AM
ATROPATENA ILK KES haqlidirsa, her 2 postumdan birine niye teshekkur verirsen?:D

Tamam bundan sonra her 3 iletiden birine thanks vereceğim :mrgreen:

yavuz
05-29-2008, 09:43 AM
Ohom... (Oksurdum sayin)

:lol:

Atropatena
05-29-2008, 09:53 AM
Tamam bundan sonra her 3 iletiden birine thanks vereceğim :mrgreen:
Ok, sayiram, biri artiq getdi, 2 postan sonra teshekkur etmelisen :)

KOYUNCU
05-29-2008, 11:54 AM
Güzel dayanışma, gözlerim sarardı

mustafa06
05-29-2008, 01:36 PM

Oguz, Dogru soze ne denir ki, Atropatena yuz faiz haklı

İlk kez haklıysa her iki postun birisine neden teshekkur veriyon.
Bence bu postu yıldızlı teshekkuru hakediyor
nereden bulursan bul mutlaka yıldızlısı olsun.

Ben ondan Türkçe ders alacağım abi.Sanada istersen Azerice alalım

Sen Turkceni gelishtir.
Ben konushamasamda azeri dilini zaten gayet iyi anlıyorum, onlarda bizimkini anlıyor idare ederiz.
Biliyorsa ozbek dili tercihim olur.

PRENSBARAN
05-30-2008, 07:49 AM
Bugün Oğuz Bey'den mekanın adresini tekrar aldım. Kısa zamanda kalabalık bir grupla orada olmayı düşünüyorum. :)

oğuz
05-30-2008, 07:50 AM
Bugün Oğuz Bey'den mekanın adresini tekrar aldım. Kısa zamanda kalabalık bir grupla orada olmayı düşünüyorum. :)

Benim içimde ukte kaldı özellikle o ayran resmi.Olursa mutlaka resmini bekliyorum ;)

oğuz
05-30-2008, 07:58 AM
Bu arada geçen gün Zorlu üstad ile karşılaştık :))

KOYUNCU
05-31-2008, 02:51 AM
Ulen adam meşhur oldu işe bak :)
Bir fan kulubu felan mı açsak, belki bizide yemege goturur

oğuz
06-02-2008, 10:48 AM
Konya'da yemekçi yokmu ? :lol:

KOYUNCU
06-02-2008, 10:49 AM
Konya'da yemekçi yokmu ? :lol:
Boyunuz kaç cm

oğuz
06-02-2008, 10:54 AM
Boyunuz kaç cm

1.70 :rolleyes:

KOYUNCU
06-02-2008, 10:55 AM
1.70 :rolleyes:
Boyunu ölçüp etliekmek yapıyorlar

oğuz
06-02-2008, 10:57 AM
Boyunu ölçüp etliekmek yapıyorlar

Bizim yan masaya geldi.Hakikaten çok ilgi çekiciydi ;)

Aybike
06-02-2008, 03:23 PM
bende fazla is olmecek desenize...
boy felan yok ya..eger hepinize benim boyda etli ekmek yapcekse ,ac kaldiniz demektir..:)

PRENSBARAN
06-02-2008, 11:30 PM
Oğuz abi boya göre yapıyorlarsa ben sizi iyice doyururum. 1.84 cm hepimize yeter :)

KOYUNCU
06-02-2008, 11:50 PM
Oğuz abi boya göre yapıyorlarsa ben sizi iyice doyururum. 1.84 cm hepimize yeter :)
Ama herkese kendi boyunu yediriyorlar. Bende 1,86 yım.Şu ana kadar en şanslı benim

Aybike
06-03-2008, 03:47 AM
len varmi gonyada booole uzun adamlar...
ben hepinizi guduk biliyom..:)

oğuz
06-03-2008, 03:49 AM
len varmi gonyada booole uzun adamlar...
ben hepinizi guduk biliyom..:)

Benim tanıdıklarımdan hakkaten guduk parantezi içine alınacak familyalardan :mrgreen:

KOYUNCU
06-03-2008, 04:09 AM
Yok beee Guduk az bizde. Size gudukler denk gelmiş hep
Bizde bir gudukler var, onlarda çarşıda gordugunuz neredeyse her 10 kişiden 1 ini teşkil eden japonlar koreliler

Demir Kağan
06-05-2008, 09:25 AM
Konyali? Kanyon'daki Konyali mi?

KOYUNCU
06-06-2008, 11:31 PM
Konylının olmadıgı yer mi var, vallah bir uefaya gitsek kazara tesadufen fenerbahceden daha cok rahbet gorururuz

oğuz
06-07-2008, 12:59 AM

Değil ! Kanyonu hiç sevmem,sevenide hiç sevmem :mrgreen:

Konylının olmadıgı yer mi var, vallah bir uefaya gitsek kazara tesadufen fenerbahceden daha cok rahbet gorururuz

Siz ordada DÖNERsiniz :mrgreen:

KOYUNCU
06-07-2008, 01:40 AM
Değil ! Kanyonu hiç sevmem,sevenide hiç sevmem :mrgreen:

Siz ordada DÖNERsiniz :mrgreen:
Bizim belimiz yaglıdır, kabadır, donemeyiz pek.