PDA

View Full Version : Bize medeniyet öğretenler işte bunlar

PRENSBARAN
05-30-2008, 07:57 AM
Haberi görünce şok oldum. Bu bize medeniyet pazarlamacılığı yapan kalitesiz insancık topluluğunun son eseri. Linke bir bakın siz de çok hoşlanmayacaksınız.
Kısaca özetliyeyim: Bir sokak hayvanı sergi salonuna bağlanıp ölümü bekleniyor. Ölene kadar sergi devam ediyor. Köpek ölünce sergi bitiyor. İşte insanlığın ölümünün sergisi...
http://galeri.internethaber.com/gallery.php?id=1099&no=6

oğuz
05-30-2008, 08:24 AM
Peşin fikirli olmak iyi değildir :mrgreen:

Köpek katliamının faturası hayvansevere!
SALİM UZUN Antalya DHA
Antalya’da toplu olarak gömüldükleri ortaya çıkan köpeklerin kimler tarafından itlaf edildiği belirlenemezken, çukurları açtıran Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Antalya Şubesi Başkanı Sevda Kıraç ile Konyaaltı Dostları Derneği Başkanı Nimet Nilsu Güleç, Tarım Müdürlüğü’nün şikâyeti üzerine jandarmaya ifade verdi

Kıraç ve Güleç’in ilgili kanunun “Öldürülmüş veya imha edilmiş hayvan veya hayvan maddelerini gömüldükleri yerlerden çıkaranlar 6 aydan 2 yıla kadar hapis ve 1500 güne kadar adli para cezası ile cezalandırılır” hükmü gereğince ifadelerinin alındığı belirtildi. Kıraç, amaçlarının devlet kurumlarıyla kavga etmek olmadığını belirterek, “İtlaf edilmiş köpeklerin mezarlarını ortaya çıkardığımız için suçlu ilan edildik” dedi.

Onlar hiç değilse tek tek öldürüyor ;)

Karayılan
05-30-2008, 09:08 AM
Biz hic degilse hayvanların canını bir anda alıyoruz, acı cekmiyor garibanlar ;)

oğuz
05-30-2008, 09:20 AM
Biz hic degilse hayvanların canını bir anda alıyoruz, acı cekmiyor garibanlar ;)

Aynı kapıya çıkıyor...

Sonuçta her ikisindede elde var ölü köpek...Tahminimce ikiside öldükten sonra fazla birşey hatırlamıyacak :mrgreen:

TEĞİN
05-30-2008, 09:27 AM
oğuz abi, ölenleri çine göndereli mi? madem ölecekler bari, çinliler aç karınlarını doyurur.

depreme yardım. Türkiye bilmem kaç tır dolusu deprem bölgesine yardım yaptı.:)))

oğuz
05-30-2008, 09:40 AM
Makbule geçmesini istiyorsanız öldürmeden canlı canlı göndermek gerekir...

Kıyabilirmisiniz şunlara ?

yavuz
05-30-2008, 09:56 AM
Cin'e yardim edilmesini ben de bir "Turk" olarak, fazla hos gormedim. Ama sonucta yardim yapilanlarin -Cinli de olsalar- insan olduklari geldi hatirima.

Bu aklima hic gelmemis olsaydi bile bir olayin bu kadar uzatilmasina tepkimi koyardım ve koyuyorum da an itibariyle...

Bir insan Cinliler'i sevmiyor olabilir. Cinliler'den nefret ediyor olabilir. Ama birseyi bu kadar uzatmak normal degil. Depremzedelere yardim goturulmesi, hele hele Cinliler gibi pek de dost olmadigimiz bir millete yardim goturulmesi, ovunulecek birseyken, (en azindan goz yumulacak birseyken) her gun ayni konuda basliklar acmak ve butun basliklari da bu konuya baglamak suretiyle pic etmek, Cin'e yardim etmekten kat kat asagida bir tutum.

Saygilarimla...

oğuz
05-30-2008, 10:00 AM
Ama sonucta yardim yapilanlarin -Cinli de olsalar- insan olduklari geldi hatirima.

Ne kadar ulvi'siniz....

Tarih birgün bu yazdığımız sayfaları olurda gün ışığına çıkarırsa 'Vay bee ne Türkler varmış' diyeceklerdir...

yavuz
05-30-2008, 10:15 AM
Ne kadar ulvi'siniz....

Tarih birgün bu yazdığımız sayfaları olurda gün ışığına çıkarırsa 'Vay bee ne Türkler varmış' diyeceklerdir...

Oguz Abi, sen duyarsiz olabilirsin, Dogu Turkistanlilar icin... Ama herkes boyle degil, en basta da ben. Dogu Turkistan'da olanlari yapanlara yine de "insan" diyebilmek elbet de ulviyettir.

kitayoza
05-30-2008, 10:20 AM
Cin'e yardim edilmesini ben de bir "Turk" olarak, fazla hos gormedim. Ama sonucta yardim yapilanlarin -Cinli de olsalar- insan olduklari geldi hatirima.

Bu aklima hic gelmemis olsaydi bile bir olayin bu kadar uzatilmasina tepkimi koyardım ve koyuyorum da an itibariyle...

Bir insan Cinliler'i sevmiyor olabilir. Cinliler'den nefret ediyor olabilir. Ama birseyi bu kadar uzatmak normal degil. Depremzedelere yardim goturulmesi, hele hele Cinliler gibi pek de dost olmadigimiz bir millete yardim goturulmesi, ovunulecek birseyken, (en azindan goz yumulacak birseyken) her gun ayni konuda basliklar acmak ve butun basliklari da bu konuya baglamak suretiyle pic etmek, Cin'e yardim etmekten kat kat asagida bir tutum.

Saygilarimla...ana borakanu bu yerda masalani yaxshi tushunadiganlar ham. Gapizga qo'shildim yavuzbey.
Forumda har hil mavzular ochishlik o'rniga, Cindeki deprem yardami icin para veralim.:lol:

oğuz
05-30-2008, 10:27 AM
Oguz Abi, sen duyarsiz olabilirsin, Dogu Turkistanlilar icin... Ama herkes boyle degil, en basta da ben. Dogu Turkistan'da olanlari yapanlara yine de "insan" diyebilmek elbet de ulviyettir.

Doğu Türkistanda yaşananlar için duyarsız kaldığımı nerden çıkardın ? Nerde böyle bir söz söylemişim ? Nerde bu fikre yakın bir benzetme kullanmışım veya bunu sana hissetirecek ne kelam etmişim Yavuz ?

Ayrıca sap ile samanı karıştırmamak gerekir diye düşünüyorum.Çin devletinin Doğu Türkistan politikası ile Çin'deki depremde yaşananları aynı kefeye koymam...

yavuz
05-30-2008, 10:35 AM
Doğu Türkistanda yaşananlar için duyarsız kaldığımı nerden çıkardın ? Nerde böyle bir söz söylemişim ? Nerde bu fikre yakın bir benzetme kullanmışım veya bunu sana hissetirecek ne kelam etmişim Yavuz ?

Cinlilere kayitsiz-sartsiz insan diyorsun en basta. :lol:

ana borakanu bu yerda masalani yaxshi tushunadiganlar ham. Gapizga qo'shildim yavuzbey.
Forumda har hil mavzular ochishlik o'rniga, Cindeki deprem yardami icin para veralim.:lol:

Ben Turkce'den baskasini anlamiyorum, kusura bakmayin.

oğuz
05-30-2008, 10:42 AM
Cinlilere kayitsiz-sartsiz insan diyorsun en basta. :lol:

Peki;Bundan sonra sadece iyi niyetli Çinlileri konu edeceğim.Tu kaka olanları yerden yere bilahare vururuz...;)

Alparslan
05-30-2008, 12:33 PM
Kopege yazik , kimse pitbull adami parcaladi haberlerine kizmasin bundan sona... Kandasinin intikamini aliyor deyin...

TEĞİN
05-30-2008, 12:49 PM
abi gene ortalığı bulandırmışım:) yaa cidden zügünüm. ama köpekle çin bağlantısı kurdum bian. abi köpeği direk itlaf etmek nasıl bişey töbeee..

Alparslan
05-30-2008, 01:03 PM
Forum limoni bir renge burundu be, zaten iki satir unutalim dedik... Tegin git sen arastir Hamam boceginin gozune su kacar miymis? O konuda basliklar ac...Yavuz sende git humanist ol , asik ol, ama bos kalma. Oguz abi son resmini gordum sana alalim artik bi hatun yoksa sen kendini icki-piraya vurmusun...Bende yatayim, birazdan Aybikeyle Goyuncu gelir burda da kan govdeyi goturur... Hakkat temir nirde?

TEĞİN
05-30-2008, 02:47 PM
heh haşmetleri konuştu:) bu kadar mı iticiyiz Alparslan:)

oğuz
05-31-2008, 12:16 AM
Forum limoni bir renge burundu be, zaten iki satir unutalim dedik... Tegin git sen arastir Hamam boceginin gozune su kacar miymis? O konuda basliklar ac...Yavuz sende git humanist ol , asik ol, ama bos kalma. Oguz abi son resmini gordum sana alalim artik bi hatun yoksa sen kendini icki-piraya vurmusun...Bende yatayim, birazdan Aybikeyle Goyuncu gelir burda da kan govdeyi goturur... Hakkat temir nirde?

Alla-kardeş olsun Alparlan.Sendede peşimden gelme alametleri görüyorum :mrgreen:

TEĞİN
05-31-2008, 05:32 AM
vallaha oğuz abi en yenilerden biri benim. ben bile farkettim.

oğuz
05-31-2008, 06:59 AM
vallaha oğuz abi en yenilerden biri benim. ben bile farkettim.

Benim farketmediğim şey nedir :mrgreen:

PRENSBARAN
06-01-2008, 11:00 PM
Oğuz bey bir köpeği öldürmek iyi bir şey değildir. Ama yavaş yavaş ölümü görmek için bir yere bağlayığ sergi düzenlemek biraz mazoşistlik oluyor gibi me geldi. Ayrıca işin ferdi oluyuşuyla topluma mal edilmesi ve sergi düzenlenmesi apayrı meseleler ;)

oğuz
06-02-2008, 12:22 AM
Oğuz bey bir köpeği öldürmek iyi bir şey değildir. Ama yavaş yavaş ölümü görmek için bir yere bağlayığ sergi düzenlemek biraz mazoşistlik oluyor gibi me geldi. Ayrıca işin ferdi oluyuşuyla topluma mal edilmesi ve sergi düzenlenmesi apayrı meseleler ;)

Biri sanat için yapıyor biri toplum için :mrgreen:

PRENSBARAN
06-02-2008, 02:47 AM
Çok sanat sever gördüm sizi :)