View Full Version : Şehit Kanı Satılıyor!
http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=b07b1fd9-a934-44e4-bc9b-bdf146f50548
İzleyin arkadaşlar. Hem izleyin hemde üniformalı teröristleri konuşalım.
Şehbir
08-22-2008, 08:45 PM
http://akilli.tv/Player.aspx?VDX=b07b1fd9-a934-44e4-bc9b-bdf146f50548
İzleyin arkadaşlar. Hem izleyin hemde üniformalı teröristleri konuşalım.
İNANASIM GELMEDİ, DOĞRULUK PAYI ELBETTE VARDIR AMA SANKİ TEZGAH KOKUYOR.
TAM BİLMİYORUM ASLINDA, DEVİR ÖYLE PUŞT OLDU Kİ; SAĞ EL SOL ELE GÜVENMİYOR.
EK NOT: BU HABERİ TEKRAR İZLEMEK İÇİN SABAH 05.00'TE ANA HABERLERİN TEKRARINA BAKTIM.
ADAMIN 4 KÜSUR SENE İÇERDE KALDIĞINI VE SONRADAN BERAAT ETTİĞİNİ, SİVİL YAŞAMA DÖNDÜKTEN SONRA BİR SÜRÜ ZORLUKLA KARŞILAŞTIĞINI VE BEŞ PARASIZ KALDIĞINI ANLATIYORDU.
NEREYE VARACAĞIM? HABERİ VEREN ATV OLDUĞUNDA ARTIK 2 KERE DEĞİL 5 KERE DÜŞÜNMEK LAZIM.
BENİM FİKRİM BUDUR; SALLAMA SALIKÇILIĞIN YENİ ADRESİ.
DEDİĞİM GİBİ İÇİNDE DOĞRU OLAN TARAFLARDA OLABİLİR..
Redd-i İlhak
08-23-2008, 03:43 AM
Güvenilir ATV ve Sabah artık yok bunu bi kere kabul edelim...
Konu hakkında görüşlerime gelince;Bu adam yalan söylemiyor.Malesef bu söylediklerinin büyük bir kısmı doğru.Orada ki uyuşturucu trafiği çok fazla.Özellikle yerel aşiretler ve sivil brokrasi nin kol gezdiği aşikar...
Özel Harekat'ın o bölgeden neden tasviye edildiğini hep merak edenler şimdi daha iyi anlıyor olabilir.
Asker tarafına gelince bu işi yapan kansızlar varsa ki her kurumda böyle insanlar vardır bunlar her dönem ya bulunduğu alan değiştirilerek uzaklaştırılır yada tamamen atılır.Sakın bu işi üst rütbeliler yapıyor sanmayın ...
Şehbir
08-23-2008, 05:05 AM
Güvenilir ATV ve Sabah artık yok bunu bi kere kabul edelim...
Konu hakkında görüşlerime gelince;Bu adam yalan söylemiyor.Malesef bu söylediklerinin büyük bir kısmı doğru.Orada ki uyuşturucu trafiği çok fazla.Özellikle yerel aşiretler ve sivil brokrasi nin kol gezdiği aşikar...
Özel Harekat'ın o bölgeden neden tasviye edildiğini hep merak edenler şimdi daha iyi anlıyor olabilir.
BEN BUNLARA ZATEN KATILIYORUM, BUNLAR YENİ VE BİLİNMEYEN ŞEYLER DEĞİL.
BEN SABAH GRUBUNUN ÇALIK'A GEÇTİKTEN SONRA HÜKÜMETTEN DAHA FAZLA AKP YANLISI OLMASI HAKKINDA BİR ŞEYLER SÖYLEMEYE ÇALIŞTIM..
Bilge_Kagan
08-23-2008, 10:15 AM
Var boyle seyler. Guneydogunun ucra koselerinde orta rutbeli asker olan tanidiklarim var. Anlattiklarina gore PKK'nin bitmemesinin ilk sebebi dis mihraklarin bunlari beslemesiyse, ikinci sebebi ordu icinde terorden nemalanan kimsesinin olmasi. Bu direkt teror orgutunden para almak seklinde de olabilir, teror orgutunun azmasina goz gore gore musaade edip yapacaklarini yaptiktan sonra darbeyi vurmakla sohret ve rutbe sahibi olmakla da olabilir ( bilmiyorum size birini hatirlatti mi ).
Insanin oldugu yerde her turlu serefsizlik de olur.
Aybike
09-07-2008, 06:28 PM
Kimi hatirtlatmali bilge ?
Malkoc
09-08-2008, 01:24 AM
Eğer kansızlar olmasaydı, bu iş bu kadar uzamazdı zaten.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.